2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na, akkor holnap szabit kérek, és megyek a fülészetre...ozsimiki írta:Rossz hírem vanVarga Tamás írta:Vagy csak romlik a hallásom?![]()
, romlik...legalábbis én nem vélek hasonlóságot felfedezni a két hang között,Palikét könnyű felismerni, Wéberé nem olyan mély egyáltalán. Gyula meg síkit sokszor mint egy rossz....
Rossz hírem vanVarga Tamás írta:Vagy csak romlik a hallásom?
Ba...s, csak az első harmadától néztem a menetet, és szentül meg voltam győződve, hogy a Palik. Tisztán olyan volt a hangja. Vagy csak romlik a hallásom?ozsimiki írta:Palik most nem volt,sőt már multkor sem![]()
Wéber Gabi volt,őt is megfertőzte Gyula,de azért ő ért a cucchoz,és mond jó dolgokat,ellentétben gyulánkkal.
Palikot én meg egyenesen bírom,sose unatkozok,ha ő nyomja. Egy állat,jó értelemben. Olyan Horti-s
Én csak most tudtam megnézni este.G-Jay írta:Pique: nagyon szép volt, nagy szerencsével, de be kellett hozni!
Alonso=0, kicsit erőltetettnek éreztem, nagyon nagyon akarta hogy jól menjen, szenvedett a kocsival. Sajnos ez most nem volt méltó hozzá, noha sok szerencséje nem is volt, de ez közel állt Massa bénaságaihoz már. Nagyon össze kell szednie magát. Kapja most az önbizalom rombolókat.
G.
DaNNy írta:Ha rosszul jött ki neki a SC , ha nem akkor sem tudott volna szerintem előrébb menni. Hamiltonnak is rosszul jött ki az SC, ugyanúgy. Piquének meg fantasztikusanozsimiki írta:Sajna Hami meg a meki nagyon összeállt, remélem Ferrari válaszol,méghozzá nagyon hamar,mert nagy gond lehet.
Massatól ez volt a max,ha tényleg problémái voltak+pechje volt a biztonsági autóval,2pontba került.
![]()
Ha rosszul jött ki neki a SC , ha nem akkor sem tudott volna szerintem előrébb menni. Hamiltonnak is rosszul jött ki az SC, ugyanúgy. Piquének meg fantasztikusanozsimiki írta:Sajna Hami meg a meki nagyon összeállt, remélem Ferrari válaszol,méghozzá nagyon hamar,mert nagy gond lehet.
Massatól ez volt a max,ha tényleg problémái voltak+pechje volt a biztonsági autóval,2pontba került.
Ezesetben visszaszívom Buttonra a cuccost...Los Banditos írta:Vito majd jobban megerősíti, de én úgy tudom, hogy nem lett volna szabályos, ha visszaveszi a körét, mert kiment a boxba. Webbernek meg talán volt egy kis esélye, hogy csak átmeneti a füst, bár korrektebb lett volna leparkolni a volánt.ozsimiki írta:ekkora lámákat mint most Button/Honda+Webber/RedBull....
Te eddig még nem tudtad?Perrero írta:Webber Ikarussal megy![]()
Vito majd jobban megerősíti, de én úgy tudom, hogy nem lett volna szabályos, ha visszaveszi a körét, mert kiment a boxba. Webbernek meg talán volt egy kis esélye, hogy csak átmeneti a füst, bár korrektebb lett volna leparkolni a volánt.ozsimiki írta:ekkora lámákat mint most Button/Honda+Webber/RedBull....
Na, főleg mikor még Palik Laci is ottvan... Bírom ezeket a szavakat: betapadt, nyúlik el, beteszi az autót féktávon, levédi az ívet...Ronaldinho&Barca írta:U: Kommentátorokhoz nem fűznék sokat, siralmas.
EgyetértekSaviola írta:Sutil poWer,többi bújhat.![]()
Osztom véleményed, annyira idegesített, amikor gyusziék mondják, hogy hát az összes nagy pilóta hibázott valamit ezen a futamon, de a legkisebbet az isteni Hamilton. Kát hogy azt már senki nem vette észre, hogy talán egyedül Alonso volt aki nem hibázott! Vagy már nem is számít jó pilótának egyeseknél? Na mind1. Czollner is mindíg annak drukkol aki éppen jól megy.Kralo írta:Alonso hibátlan munkát végzett, mégis tűrnie kellett, hogy suhannak mellette el a versenyzők. Kegyetlen szezon ez így neki.![]()
Csodálom higgadt nyilatkozatát.