Pont kezdésre kapcsolódtam be a meccsbe, mondanom se kell pislogtam, mint ebihal a szappanos vízben, hogy mi ez a kezdő? Védők nélkül nehéz lesz lejátszani egy fél kupadöntőt (gondoltam én, kis naiv).
Az első félidő a madridé volt, a góljaink ellenére is. Kiütközött a Barca felkészületlensége nyilvánvalóan. Játékban kb. sehol sem voltunk.
A második félidőben valamivel összeszedettebben játszottunk, de csak ennyi pozitívum volt az egészben. Az eredmény jó természetesen, nem is lehet hibáztatni a csapatot.
Azért itt a fiatalabb, vagy naivabb fórumozók kaptak egy kis kijózanító pofont. Minden második embernek ilyen Thiago, meg Fontas képei vannak ide kirakva. Ez a Thiago gyerek is úgy agyon van itt sztárolva, mintha legalább egy tétmeccsen is játszott volna vmilyen eredménnyel. Láttuk mennyit ért tegnap, pedig ez nagy lehetőség volt a bizonyításra. Shanchez pozitív benyomást tett mindenkire szerintem, de majd az idő eldönti ezt is.
Mourinho a világ legjobb edzője!

Ja! Láttam. Egy játékban kb. 0%-os barcát nem tudott megverni. Ez nem egy szerencsés meccs volt nekik, hanem egy végletekig szánalmas és megalázó impotens próbálkozás (se). Erre a Barcára küldte rá vagdalózni az embereit? Gáz! Na, ha én real szurkoló lennék (

), most küldeném el ezt a fószert a fenébe. Vagy a macskahalacskába menőzni. Hát ezúton gratulálok a madridnak! Szánalmas banda!
Egyébként nálunk tényleg mindenki sérült? Azt a fontas srácot talán be lehetett volna fogni, legalább 1 védőnk lehetett volna. (Abidal se volt játékban enyhén szólva)