2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerencsére ha visszajön Milito és Marquez és Puyol is felépül, akkor Oleguer csak az 5. helyen lesz, sok lehetőséget szetrencsére nem fog kapni.Los Banditos írta:Tudom, hogy ez csak egy barátságos meccs volt, de a Dundee góljánál (amit nem adott meg a bíró jogtalanul) a srác nagyon lefejelte a mi PreSas barátunkat.![]()
Ádám02 írta:Hát ha észrevette volna már akkor nem itt lenne még!
tavalyi BL meccsek meik PL.:MQuC írta:Mellesleg tavalyi BL meccsek mentek el rajta
Szerintem meg köze nincs a formahanyatlásnak Ehhez a "botrányhoz".szerintem + nem a politikával kellene foglalkoznunk hanem a footballal
ha a barca is ezt tette volna annak a botránynak az idején és nem 1-mással vitatkoztak volna, nem lett volna 1 ien mély zuhanásunk a mutatott
játékba, és most nem a madrid lenne a balynok...
Hát sztem akkor sincs abban semmi.Saviola írta: Az,hogy a nacionalista eszméket képviselő Oleguer,aki a spanyolok ellen háborút indítana egy olyan emberrel fog kezet a képen,aki Nobel Békedíjat kapott.
Az,hogy a nacionalista eszméket képviselő Oleguer,aki a spanyolok ellen háborút indítana egy olyan emberrel fog kezet a képen,aki Nobel Békedíjat kapott.Slither írta:Nelson Mandelát mindenki tiszteli.![]()
Amúgy meg mi olyan durva a képben?
Eladhatnánk a Lúzer FC-nek..Los Banditos írta:Inkább minnél többért elkellene adni a francba! De nincs az a hülye, aki képes lenne megvenni.Mondjuk lehet, hogy van, de egy idő után ott is csalódást okozna.
Barátját megkérjük,hogy szerezzen be valamilyen bombát,azt rákötjük és BUMMMM!Replay írta:vagy kellene szervezni egy különlegesen képzett eurobarca-s egységet, akik elrabolnák Barcelonából...Evilgrim írta:Ha nem megy magától akkor,lökjük a busz allá!Slither írta: Mindenki tudja, hogy Oleguert nem fogják eladni (nem mintha sok érdeklődő lenne)/elküldeni. Előbb fog visszavonulni Presa, minthogy más csapatban játszon.![]()
vagy kellene szervezni egy különlegesen képzett eurobarca-s egységet, akik elrabolnák Barcelonából...Evilgrim írta:Ha nem megy magától akkor,lökjük a busz allá!Slither írta: Mindenki tudja, hogy Oleguert nem fogják eladni (nem mintha sok érdeklődő lenne)/elküldeni. Előbb fog visszavonulni Presa, minthogy más csapatban játszon.![]()