Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, nálunk is sérült volt egy évig. Ugyanmár...sztem Milanoban is betetlt a pohár a gyerekkel. Kár, pedig hátráltathatta volna őket egy kicsit, jó lett volna. Persze még nélküle is trágya a milán, néha bepattan vmelyik öregemberről a labda, aztán igy nyernek pár meccset, amugy meg 0, hányinger a játékuk.palesz77 írta:Goal.com-on írták, hogy lázzal küzd a Brazil... Szóval ezért nincs nevezve.Leomessi14 írta:Ronaldinho meg nezvezve sincs....
Akkor úgy értem: eredményesen játszanak.danikaa10 írta: Talált, nem játszik, de azért azt nem mondanám, hogy jól játszanak. Nem viccelek Inzaghi a Milan jelenlegi legjobbja, bár előbbi valami kumma nagy helyzetet hagyott ki.
Talált, nem játszik, de azért azt nem mondanám, hogy jól játszanak. Nem viccelek Inzaghi a Milan jelenlegi legjobbja, bár előbbi valami kumma nagy helyzetet hagyott ki.Mikaos írta:Nem nézem a meccset, de hadd találjam ki: ugye nem játszik Ronaldinho?danikaa10 írta:Na vezet a Milan.
Mert akkor jól megy a Milannak
Nem nézem a meccset, de hadd találjam ki: ugye nem játszik Ronaldinho?danikaa10 írta:Na vezet a Milan.
Na irany a lottozoba gyorsan!MichaaBee írta:Mondjuk a Cagliari egy "picivel" gyengébb csapat nálunk, ezért gondolom Mourinhóék sem vizelnek be tőlük. Milito duplával 2-1 lesz szvsz.Horváth Jácint írta:Az első félidő vége felé még midnig vezet a Cagliari ..ugy látszik nekik összejött az ami nekünk nem,gólt rugtak!![]()
Na, most menj el a lottózóba, és adj fel egy ötös lottötMichaaBee írta:Mondjuk a Cagliari egy "picivel" gyengébb csapat nálunk, ezért gondolom Mourinhóék sem vizelnek be tőlük. Milito duplával 2-1 lesz szvsz.Horváth Jácint írta:Az első félidő vége felé még midnig vezet a Cagliari ..ugy látszik nekik összejött az ami nekünk nem,gólt rugtak!![]()
Testvérem!Legyen igazad,de ez a lényegen nem változtat ők rúgtak golt..senki nem azt fogja nézni a statisztikákban hogy JM kitől rezelt beMichaaBee írta:Mondjuk a Cagliari egy "picivel" gyengébb csapat nálunk, ezért gondolom Mourinhóék sem vizelnek be tőlük. Milito duplával 2-1 lesz szvsz.Horváth Jácint írta:Az első félidő vége felé még midnig vezet a Cagliari ..ugy látszik nekik összejött az ami nekünk nem,gólt rugtak!![]()
Mondjuk a Cagliari egy "picivel" gyengébb csapat nálunk, ezért gondolom Mourinhóék sem vizelnek be tőlük. Milito duplával 2-1 lesz szvsz.Horváth Jácint írta:Az első félidő vége felé még midnig vezet a Cagliari ..ugy látszik nekik összejött az ami nekünk nem,gólt rugtak!
Az első félidő vége felé még midnig vezet a Cagliari ..ugy látszik nekik összejött az ami nekünk nem,gólt rugtak!lui1698 írta:Vezet a Cagliari az Inter ellen.
26 perc telt el a meccsből.
Ahogy mondtad, kihalóban az ilyen játékosokTicsi 23 írta:Már régóta megfogalmazódott bennem, de a legutóbbi Milán meccsel kaptam csak meg a megerősítést. Inzaghiról lenne szó. Sosem értetem, hogy rúgodssa ilyen szép számmal a gólokat, de amit évről-évre letesz az asztalra az megsüvegelendő. Ő nem trükközik, nem színezi túl a játékot. gyakorlatilag ő az egyik utolsó vérbeli befejezőcsatár. Az ilyen játékosok kihalóban vannak a mai modern labdarúgásban. Inzaghi csak rúgdossa a gólokat. Nagyon tisztelem és kedvelem, és remélem ezzel többen is vagytok így. De aki nem szereti, annak is el kell ismernie, hogy ha nem is a legjobb játékos, de kiváló góllövő!
Azért megeshet az ilyen, nem régen a fővárosban tüntettek, hogy Sensiék lépjenek le.Guardiola írta:Berlusconit távozásáért viszont nem tüntethetnek mivel Berlusconi nem elnök mint nálunk Laporta, hanem tulajdonos, bár szó volt róla, hogy talán el szeretné adni a klubbot líbiai befektetőknek (nem tudom, hogy mennyi valóságalapja van Silvio Berlusconi Líbiának adná el a Milant)
Én is igy látom a dolgokat. Az Ac Milan számomra a tökéletes példa arra, hogyan lehet egy Top csapatban egy szenvedő óriást faragni.Guardiola írta:
A Milánnak meg véleményem szerint 5-6 hely lehet meg csak, nem hinném hogy előbb végeznének, de azon sem lepődnék meg ha esetleg idén még az uefa kupáról is lecsúsznak.
Berlusconit távozásáért viszont nem tüntethetnek mivel Berlusconi nem elnök mint nálunk Laporta, hanem tulajdonos, bár szó volt róla, hogy talán el szeretné adni a klubbot líbiai befektetőknek (nem tudom, hogy mennyi valóságalapja van Silvio Berlusconi Líbiának adná el a Milant)