Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez ugrott be,amikor megkapta a lapját.Rotálva lesznek a playák,így mindenki jól jár(hat).herlius írta:Szerintem Alves nem fog játszani a Valencia ellen. Lehet, hogy amúgy is pihent volna és Puyolt pihentették most a helyére.ozsimiki írta: szombaton pár embernek nagyon kell figyelni a sárga veszély miatt, pl Alves-nek is. Mert a Madrid ellen a legerősebb kezdőt szeretném látni a pályán!
FORCA BARCAAA!!!
Szerintem Alves nem fog játszani a Valencia ellen. Lehet, hogy amúgy is pihent volna és Puyolt pihentették most a helyére.ozsimiki írta:Szép, laza győzelem!
Le a kalappal, Iniesta fantasztikus volt, többiek is nagyon jó átlagot hoztak.
minden rendben volt ma este (is), szombaton pár embernek nagyon kell figyelni a sárga veszély miatt, pl Alves-nek is. Mert a Madrid ellen a legerősebb kezdőt szeretném látni a pályán!
FORCA BARCAAA!!!
Miért is maradkevesebb? a Chelsea pl ugyan azt játsza mint miLG írta:Igen, de akkor nem kellett mellette a BL-ban is komoly rangadókat játszani. Most meg heti 2 rangadót játszunk.don gamper írta:Pesze ősszel is izgultunk a sorozat előtt azóta már tudjuk mi történt....
12 pont 11-1 gk!!
Az angolok csinálják jól! Nekik ilyenkorra már kevesebb meccs marad.
Igen, de akkor nem kellett mellette a BL-ban is komoly rangadókat játszani. Most meg heti 2 rangadót játszunk.don gamper írta:Pesze ősszel is izgultunk a sorozat előtt azóta már tudjuk mi történt....
12 pont 11-1 gk!!
Highway to Hell, hah?don gamper írta:Húúúúú de várom már!!!Nagy meccs lesz,és most aztán elkezdődik
az őrületes hajrá a trófeákért!!!