Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Te így gondolod,én viszont előbb nézem meg 10szer egymás után ezt a két filmet,mint az Artistot.kurdt írta:Warrior felejtős, egynél több sportfilmet (vagy aminek nyomokban is köze van a sporthoz) nem fognak egyszerre jelölni. És a nehéz sorsú boxolókat is ellőtték egy időre tavaly a Fighterrel...csababarca írta:Warrior,Drive még a jelöltek közé sem fért be,ami azért khm, gáz.
A Drive meg egyrészt nem Oscar-film (ha ez jelent egyáltalán valamit), másrészt még mindig tartom, hogy nem is jó...
Az Artistot még nem láttam. Már régóta kiváncsi vagyok rá, valszeg majd március 2-án lesz rá időm.lui1698 írta:Oscar eredmények
Warrior felejtős, egynél több sportfilmet (vagy aminek nyomokban is köze van a sporthoz) nem fognak egyszerre jelölni. És a nehéz sorsú boxolókat is ellőtték egy időre tavaly a Fighterrel...csababarca írta:Warrior,Drive még a jelöltek közé sem fért be,ami azért khm, gáz.
Ja, mindaz a kevés viszont megcsinálná, aki szintén 200 millió dollárból dolgoziksoadroli írta:Meg a legrosszabb rendező Michael Bay? Hát pár jelenet igen komoly volt a filmbe, nem sok rendező csinálná meg szvsz.
Legrosszabb színésznő lista halálisoadroli írta:Arany-Málna jelöltekSandler kapott rendesen, de a Transformers is, bár az utóbbit nem értem. Nem vagyok egy T fan, de nem volt az olyan rossz.
Clooney szerintem nagyon hájpolva van. Néhány filmjét néztem, majdhogynem sz.r szerintem.messideco írta:Brad Pitt Oscar-sikerére fogadtam, 13x szorzója van, Clooneynak és a Némafilmes főszereplőjének 1,85
Szintén a The Artist győzelmére adják a legkisebb szorzót 1,05.
ha jack nicholson, akkor nekem ez a film ami no1 tole. jobb mint joker, ragyogás, száll a kakukk vagy bármi.kanty írta:Schmidt története
Kicsit a Bakancslistára emlékeztetett, bár ez a film készült hamarabb. Van egy hangulata a filmnek, helyenként vicces is volt, de a drámaiság végig jellemezte. A végét pedig olyanra alakították, h a közönség "nyugodtan" megkönnyezheti.
7/10