Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszer neki kezdtem evés közben, de félbe kellett szakítanom és szégyellem magam, de el is felejtettem, hogy folytatni kellene...kurdt írta:Örülök, hogy tetszett, nagy kedvencem ez a film! Mióta halogatod?
Ajánlom neked az eredeti, Magyarországon megjelent DVD beszerzését, szédületesen jó extrák vannak rajta, plédául ez:
http://www.youtube.com/watch?v=jDyEbUUpiLc
Tudom, hogy mire akarsz célozni, de redmillernek van igaza...messideco írta:Még rég történtredmiller írta:Tényleg jó kis film!Enrique írta: Igen, történetileg az első rész. Végülis elmondja h hogy lett a kisfiúból Batman. Nagyon jó film, megéri elmenni megnézni.Elég csavaros is!
A srác (Christian Bale) nagyon meggyőző! M. Caine, M. Freeman, Liam Neeson, Ken Watanabe, Gary Oldman és Katie Holmes is emeli a film nivóját! Érdemes megnézni. Látványos, izgalmas, életszerűbb és meggyőzőbb, mint az eddigiek. Bár Jack Nicholsont azért nem lehet felülmúlni! Nála jobb Joker úgy se lesz, ha folytatják.
Nagyon érdekes olvasni a régiek hozzászólásait.
Keresgélek egy-két filmet, nagyjából ozsi ajánlására.
Örülök, hogy tetszett, nagy kedvencem ez a film! Mióta halogatod?Rinku írta:In Bruges - Erőszakik
Áh srácok, ez hatalmas film volt!Nagyon megérte megnézni, jó történet, színészek, helyszín, minden!
A pontot az i-re a trágár szavak rakták fel benne, nem egyszer hangosan felröhögtem, hatalmas!
Hogy utálják már ezek Bruget...
Szakadok a röhögéstől némely beszóláson!
![]()
Még rég történtredmiller írta:Tényleg jó kis film!Enrique írta: Igen, történetileg az első rész. Végülis elmondja h hogy lett a kisfiúból Batman. Nagyon jó film, megéri elmenni megnézni.Elég csavaros is!
A srác (Christian Bale) nagyon meggyőző! M. Caine, M. Freeman, Liam Neeson, Ken Watanabe, Gary Oldman és Katie Holmes is emeli a film nivóját! Érdemes megnézni. Látványos, izgalmas, életszerűbb és meggyőzőbb, mint az eddigiek. Bár Jack Nicholsont azért nem lehet felülmúlni! Nála jobb Joker úgy se lesz, ha folytatják.
Igen, pontosan ugyan ez fogalmazódott meg bennem, mikor megláttam origo-n a cikketgergo9 írta:
Akkor nézzétek 10-től a Klitschko gálátChisora pofozkodása után elég durva ukrán horror lesz
Kösszzola8787 írta: Alkonyat, azon aztán tényleg elgondolkozol, hogy mennyi agysejted maradhatottAnnó barátnőmmel "megnéztük", ő nézte, én bepótoltam a reggeli nem alvást.
Szerintem Adam Sandleres filmek mehetnének: A gondozó, Kellékfeleség, Az 50 első randi. Akkor amin el lehet gondolkozni az a Csúcshatás, nagyon ajánlom. Aztán: Honnan tudod, Valentin nap, What's Your Number.
Sucker Punch: semmi köze a vígjátékhoz, neked tuti tetszene, barátnődnek lehet nem
Alkonyat, azon aztán tényleg elgondolkozol, hogy mennyi agysejted maradhatottMihu írta:Tolvajtempó, Szikla.Bob_Marley írta:Amúgy annyira sok remekmű van ami kimaradt, hogy hihetetlen!
Múltkor már írtam, Mission Impossible, Rettenthetetlen, meg most eszembe jutott a Love Story-t se írta senki meg a Házibuli zenéjét sem Dreams are my reality....![]()
Egy 100as listát simán le lehetne írni még a kimaradottakról!
MÁS:
A barátnőmmel este filmeznénk, és ehhez kellene nekem valami alkotás. Vicces legyen, de ne nyálas. Lehet olyan ami gondolkozós, magával ragadó a sztori. Vagány csaj, úgyhogy nem feltétlenül kell romantikus vígjáték. A múltkor a Fedőneve: Donnie Brasco-t néztük, és tökre tetszett neki. Úgyhogy az ilyenek is jöhetnek nyugodtan. PLÍÍÍÍÍÍÍZ
Tolvajtempó, Szikla.Bob_Marley írta:Amúgy annyira sok remekmű van ami kimaradt, hogy hihetetlen!
Múltkor már írtam, Mission Impossible, Rettenthetetlen, meg most eszembe jutott a Love Story-t se írta senki meg a Házibuli zenéjét sem Dreams are my reality....![]()
Egy 100as listát simán le lehetne írni még a kimaradottakról!
lapozgass vissza ha van időd, volt már ebben a topikban ilyen szavazás is, meg még kismillió, elég sok szavazóval.shutterisland írta:
viszont amit jó ötlet lenne talán a későbbiekben megvalósítanom, az a kedvenc filmes szavazás.
lenne mondjuk top 10, ott talán a szavazó is több lenne, a végeredménynek is érdekelné a népet, plusz kijönne egy 100+ filmből álló lista, amiből bármikor lehetne szemezgetni.
azt lehet, hogy majd bevállalom az elkövetkezendő napokban.
a szabályait, a szavazás menetét meg majd megálmodom tökéletesre
Nem is volt róla szó, h szavazás kellene erről.shutterisland írta:bocsi srácok, de ebből a filmzenés cuccból nem fogok szavazást csinálni, szerintem nem lenne semmi értelme.![]()
Talán ebből ismerheted:Bob_Marley írta:Ez nekem valahonnan annyira ismerős, de nem a film miatt!
Ez valami NBA reklámnak a zenéje vagy valami hasonló!De iszonyat ismerős, s nem hagy nyugodni
Ez nekem valahonnan annyira ismerős, de nem a film miatt!lui1698 írta: 5. Ludovico Einaudi - Fly (Intouchables OST)