Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2012.02.19. 21:37:15

Könnyű nőcske (Easy A)
Feleségül veszem Emma Stonet. Komolyan, szerelmes vagyok bele.
A film közepes, de tartja a szintet, film közben nem unja meg az ember. Nem tudok nagy dolgokat kiemelni, egy laza film.

szerk: ma nem lesz meccsnézés, jöhet a Kill Bill :)

Na és akkor:
Tarantinotól ez az egyik kedvenc filmem. Nem tudom kitől hallottam, hogy Tarantinonak kedvenc műfajai a western, a távol-keleti filmek és a gengszterfilmek, és javarészt ezeket használja fel témaként, jelentős paródiát beleszőve.
Nem mondom, hogy kedvencem lett a film, de tetszett. Uma Thurman profi színésznő, rossz alakítást nem láttam tőle. Kíváncsi vagyok a második részére is.
Kép
"And my heart will leave you never."
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.18. 20:01:37

kurdt írta:Örülök, hogy tetszett, nagy kedvencem ez a film! Mióta halogatod? :lol:

Ajánlom neked az eredeti, Magyarországon megjelent DVD beszerzését, szédületesen jó extrák vannak rajta, plédául ez:
http://www.youtube.com/watch?v=jDyEbUUpiLc
Egyszer neki kezdtem evés közben, de félbe kellett szakítanom és szégyellem magam, de el is felejtettem, hogy folytatni kellene... :oops: De most megnéztem a második felét is, hatalmas! :lol: Az első felére emlékeztem már erről a korábbi alkalomról, csak a befejezése váratott magára! :) Kegyetlen, nézze meg mindenki, ha tudja! :wink: Aki szereti az erőszakosabb, sötétebb humorú filmeket, annak nagyon fog tetszeni! :wink: Nem mellesleg nekem nagyon tetszett egész Bruges, én szeretem az ilyen [auto_cenzúra] tündérmesés helyeket! :wink: De hogy még a végén, amikor viszik el, akkor is azon imádkozik, hogy ne itt dögöljön meg, hát azon még most is fetrengek... :lol:

A linket meg köszönöm! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
kurdt
Megmentő :)

2012.02.18. 19:52:03

messideco írta:
redmiller írta:
Enrique írta: Igen, történetileg az első rész. Végülis elmondja h hogy lett a kisfiúból Batman. Nagyon jó film, megéri elmenni megnézni. 8)
Tényleg jó kis film! 8) Elég csavaros is! :) A srác (Christian Bale) nagyon meggyőző! M. Caine, M. Freeman, Liam Neeson, Ken Watanabe, Gary Oldman és Katie Holmes is emeli a film nivóját! Érdemes megnézni. Látványos, izgalmas, életszerűbb és meggyőzőbb, mint az eddigiek. Bár Jack Nicholsont azért nem lehet felülmúlni! Nála jobb Joker úgy se lesz, ha folytatják.
Még rég történt :) Nagyon érdekes olvasni a régiek hozzászólásait.
Keresgélek egy-két filmet, nagyjából ozsi ajánlására.
Tudom, hogy mire akarsz célozni, de redmillernek van igaza... :wink:
Rinku írta:In Bruges - Erőszakik
Áh srácok, ez hatalmas film volt! :wink: Nagyon megérte megnézni, jó történet, színészek, helyszín, minden! :) A pontot az i-re a trágár szavak rakták fel benne, nem egyszer hangosan felröhögtem, hatalmas! :D Hogy utálják már ezek Bruget... :lol: Szakadok a röhögéstől némely beszóláson! :D
Örülök, hogy tetszett, nagy kedvencem ez a film! Mióta halogatod? :lol:

Ajánlom neked az eredeti, Magyarországon megjelent DVD beszerzését, szédületesen jó extrák vannak rajta, plédául ez:
http://www.youtube.com/watch?v=jDyEbUUpiLc
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.18. 19:48:09

In Bruges - Erőszakik
Áh srácok, ez hatalmas film volt! :wink: Nagyon megérte megnézni, jó történet, színészek, helyszín, minden! :) A pontot az i-re a trágár szavak rakták fel benne, nem egyszer hangosan felröhögtem, hatalmas! :D Hogy utálják már ezek Bruget... :lol: Szakadok a röhögéstől némely beszóláson! :D

Az a város olyan, mint egy kibekúrt tündérmese. Ez a [auto_cenzúra] tündérmese nem az ő világa? Az hogy lehet? A csatornák, a hidak, a macskakövek? Az a sok mesebeli [auto_cenzúra] hogy a [auto_cenzúra] ne lenne a világa valakinek, bazmeg? - sírás :lol:

10/9 :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
messideco
Presidente del Barça

2012.02.18. 19:16:30

redmiller írta:
Enrique írta: Igen, történetileg az első rész. Végülis elmondja h hogy lett a kisfiúból Batman. Nagyon jó film, megéri elmenni megnézni. 8)
Tényleg jó kis film! 8) Elég csavaros is! :) A srác (Christian Bale) nagyon meggyőző! M. Caine, M. Freeman, Liam Neeson, Ken Watanabe, Gary Oldman és Katie Holmes is emeli a film nivóját! Érdemes megnézni. Látványos, izgalmas, életszerűbb és meggyőzőbb, mint az eddigiek. Bár Jack Nicholsont azért nem lehet felülmúlni! Nála jobb Joker úgy se lesz, ha folytatják.
Még rég történt :) Nagyon érdekes olvasni a régiek hozzászólásait.
Keresgélek egy-két filmet, nagyjából ozsi ajánlására.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.02.18. 19:10:12

gergo9 írta:
Akkor nézzétek 10-től a Klitschko gálát :mrgreen: Chisora pofozkodása után elég durva ukrán horror lesz :mrgreen:
Igen, pontosan ugyan ez fogalmazódott meg bennem, mikor megláttam origo-n a cikket :D Mondom magamban: hát ez az ember nem tudta hogy kire kötött rá :lol: :lol: :lol: Ez a gondolatom, miután megláttam hogy Vitya reflexből vissza akart ütni, de megállította a kezét, utána meg tök higgadtan reagált, jelentősen erősödött...féltem Chisora-t :lol: :lol: :lol:

zola8787 írta: Alkonyat, azon aztán tényleg elgondolkozol, hogy mennyi agysejted maradhatott :lol: Annó barátnőmmel "megnéztük", ő nézte, én bepótoltam a reggeli nem alvást.
Szerintem Adam Sandleres filmek mehetnének: A gondozó, Kellékfeleség, Az 50 első randi. Akkor amin el lehet gondolkozni az a Csúcshatás, nagyon ajánlom. Aztán: Honnan tudod, Valentin nap, What's Your Number.

Sucker Punch: semmi köze a vígjátékhoz, neked tuti tetszene, barátnődnek lehet nem :D
Kössz :D Alkonyatot már látta, annyira nem rajongó, de megnézte :D Köszi a tippeket :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.18. 18:07:41

Ha már előkerültek a trailerek, akkor néhány igen jóféle zene szokott menni az előzetesek alatt:
Pusher Music - Prelude (Transformers 3)
The Used - The Bird and the Worm (Clash of the Titans)
Zack Hemsey - Mind Heist (Inception)

és ha már Inception: nem is értettem, hogy hagyhattátok ki idáig, Hans Zimmer egyik legjobb munkája:
Hans Zimmer - Time

albicelesteX: egyet tudok érteni, hozzá kell tennem, én valamennyire kíváncsi vagyok az eredményre, de én is sokkal szívesebben olvasok véleményeket filmekről, ahelyett, hogy megtudjam valaki top5 rendezőjét (amennyiben ez egymás rovására megy, márpedig ez történt)
albicelesteX
A Vadász

2012.02.18. 17:58:04

Részemről már unom ezeket a szavazásokat,mert eddig akartam valami filmet nézni benéztem ide és szinte valaki mindig ajánlott valami jó filmet,most oldalakon keresztül megy ez a pontozás,ami úgy gondolom valahol értelmetlen és teljesen meddő szemben egy egy film kiértékelésével...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.02.18. 17:57:14

Mihu írta:
Bob_Marley írta:Amúgy annyira sok remekmű van ami kimaradt, hogy hihetetlen!
Múltkor már írtam, Mission Impossible, Rettenthetetlen, meg most eszembe jutott a Love Story-t se írta senki meg a Házibuli zenéjét sem Dreams are my reality....:D

Egy 100as listát simán le lehetne írni még a kimaradottakról!
Tolvajtempó, Szikla.

MÁS:

A barátnőmmel este filmeznénk, és ehhez kellene nekem valami alkotás. Vicces legyen, de ne nyálas. Lehet olyan ami gondolkozós, magával ragadó a sztori. Vagány csaj, úgyhogy nem feltétlenül kell romantikus vígjáték. A múltkor a Fedőneve: Donnie Brasco-t néztük, és tökre tetszett neki. Úgyhogy az ilyenek is jöhetnek nyugodtan. PLÍÍÍÍÍÍÍZ :D
Alkonyat, azon aztán tényleg elgondolkozol, hogy mennyi agysejted maradhatott :lol: Annó barátnőmmel "megnéztük", ő nézte, én bepótoltam a reggeli nem alvást.
Szerintem Adam Sandleres filmek mehetnének: A gondozó, Kellékfeleség, Az 50 első randi. Akkor amin el lehet gondolkozni az a Csúcshatás, nagyon ajánlom. Aztán: Honnan tudod, Valentin nap, What's Your Number.

Sucker Punch: semmi köze a vígjátékhoz, neked tuti tetszene, barátnődnek lehet nem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2012.02.18. 17:58:33-kor.
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.18. 17:54:01

Mihu írta: Vagány csaj, úgyhogy nem feltétlenül kell romantikus vígjáték.
Akkor nézzétek 10-től a Klitschko gálát :mrgreen: Chisora pofozkodása után elég durva ukrán horror lesz :mrgreen:
Mihu
Director del Fútbol

2012.02.18. 17:43:08

Bob_Marley írta:Amúgy annyira sok remekmű van ami kimaradt, hogy hihetetlen!
Múltkor már írtam, Mission Impossible, Rettenthetetlen, meg most eszembe jutott a Love Story-t se írta senki meg a Házibuli zenéjét sem Dreams are my reality....:D

Tolvajtempó, Szikla.

MÁS:

A barátnőmmel este filmeznénk, és ehhez kellene nekem valami alkotás. Vicces legyen, de ne nyálas. Lehet olyan ami gondolkozós, magával ragadó a sztori. Vagány csaj, úgyhogy nem feltétlenül kell romantikus vígjáték. A múltkor a Fedőneve: Donnie Brasco-t néztük, és tökre tetszett neki. Úgyhogy az ilyenek is jöhetnek nyugodtan. PLÍÍÍÍÍÍÍZ :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.18. 17:33:42

Amúgy annyira sok remekmű van ami kimaradt, hogy hihetetlen!

Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.02.18. 17:21:00

Hans Zimmer - Angels & Demons main theme
Nicholas Hooper - Dumbledore's Farwell (Harry Potter & The Half Blood Prince)
Angelo Milli - Seven Names (Seven Pounds)
Marcelo Zabros - I know you can hear me (Remember me)
Clinton Shorter - District 9
Johann Johannsson - The Sun's Gone Dim (Battle: Los Angeles Trailer music)

Még írhatnék kismilliót, de ezeket se fogják sokan meghallgatni - már ha meghallgatja valaki -, szóval fölösleges lenne. Bár még 2db-ot linkelek, azok sorozatból vannak..

Avatar - The Last Agni Kai (a szerzőt sajnos nem tudom. És az Avatar: Aang legendája című sorozat utolsó előtti részében szólt. Szóval nem a kasszasiker mozifilm Avatar..)
Joseph LoDuca - No life without you (Spartacus - Blood and Sand)

Gondolom feltűnik a lista alapján mindenkinek, hogy szeretem a hegedűt.. :D Van persze más stílusban is filmzene amit imádok, de most direkt ilyeneket raktam csak.. Remélem valaki azért meghallgatja őket.. Amúgy az eddigiek nagyon jók, találtam magamnak pár újat! :wink:

Shutter: Bocs, hogy a rendezős szavazáshoz nem írtam, de egyáltalán nem ismerem a rendezőket.. :oops: Szerintem sokan vannak így, és azért jött ilyen kevés szavazat, a kedvenc filmes szavazásnál újra leteszem majd a voksom! :wink: Már ha lesz olyan..
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.18. 17:04:36

ozsi válaszolt alattad egy hsz-el :)
messideco
Presidente del Barça

2012.02.18. 16:42:44

Megmondom őszintén, filmek közben a zenére figyelek legkevésbé... Van egy-két soundtrack, amin fenn akad a fülem. Általában az ismertebbek, de a Forrest Gump főcímzenéje az nagyon adja:
http://www.youtube.com/watch?v=4c9EP0zNfdc

shutter: az nagyon jó lenne, ha kiviteleznéd. Nagyon filmezhetnék leszek a koleszban, kellenének jó filmek :D
Ma elkezdenénk? :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.18. 16:05:58

shutterisland írta:
viszont amit jó ötlet lenne talán a későbbiekben megvalósítanom, az a kedvenc filmes szavazás.
lenne mondjuk top 10, ott talán a szavazó is több lenne, a végeredménynek is érdekelné a népet, plusz kijönne egy 100+ filmből álló lista, amiből bármikor lehetne szemezgetni.
azt lehet, hogy majd bevállalom az elkövetkezendő napokban.
a szabályait, a szavazás menetét meg majd megálmodom tökéletesre :)
lapozgass vissza ha van időd, volt már ebben a topikban ilyen szavazás is, meg még kismillió, elég sok szavazóval.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2012.02.18. 15:54:01

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.18. 16:09:40-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.18. 09:42:31

shutterisland írta:bocsi srácok, de ebből a filmzenés cuccból nem fogok szavazást csinálni, szerintem nem lenne semmi értelme. :roll:
Nem is volt róla szó, h szavazás kellene erről.
A lényege az, h mindenki bedobja a kedvenc filmzenéit és pont. Gondolom a legtöbbünk talált olyat ezeken a listákon, amiről még nem hallott vagy csak simán megfeledkezett róla.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.18. 04:34:42

bocsi srácok, de ebből a filmzenés cuccból nem fogok szavazást csinálni, szerintem nem lenne semmi értelme. :roll:

szerintem amúgy is, ha nincs legalább 50 szavazó (a 188825 regisztrált tagból... :wink: ) akkor nem hogy nem reprezentatív, de sz.rt sem ér az egész eredmény.

a saját magam szórakoztatására meg nem fogok excelezni megint :D

viszont amit jó ötlet lenne talán a későbbiekben megvalósítanom, az a kedvenc filmes szavazás.
lenne mondjuk top 10, ott talán a szavazó is több lenne, a végeredménynek is érdekelné a népet, plusz kijönne egy 100+ filmből álló lista, amiből bármikor lehetne szemezgetni.
azt lehet, hogy majd bevállalom az elkövetkezendő napokban.
a szabályait, a szavazás menetét meg majd megálmodom tökéletesre :)
breywol
Jugador del Barça

2012.02.18. 03:51:02

Ennio Morricone meg nem is élt, igaz????
Aki a Clint Mansellt és Javier Navarrete-t írta nagy respect, de inkább utóbbi miatt! El laberintho del Fauno, ennyi :) Nekem örök kedvenc: John Willliams... SOROLJAM? :D
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
barcaloki
Jugador del Barça

2012.02.17. 23:56:19

Filmzenékhez ezeket említeném meg a mai filmek közül:

Drive
http://youtu.be/MV_3Dpw-BRY
Tron
http://youtu.be/m4cgLL8JaVI
miihii
KHAL

2012.02.17. 23:21:19

Hú,ez a filmzenés megint olyan,h nehéz lenne akár egy 20-as listát is szűkíteni,de kábé a legnagyobb favoritok (amik talán még nem voltak):

Gettómilliomos-Paper Planes
...különben dühbe jövünk
Kincs,ami nincs
Szupercsapat
Legyetek jók,ha tudtok
A profi
Kill Bill-U Shot Me Down
Trainspotting
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2012.02.17. 22:13:08

Bob_Marley írta:Ez nekem valahonnan annyira ismerős, de nem a film miatt!
Ez valami NBA reklámnak a zenéje vagy valami hasonló!De iszonyat ismerős, s nem hagy nyugodni :D
Talán ebből ismerheted:
http://www.youtube.com/watch?v=aLOFLoMfhfY
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.02.17. 21:59:22

Na úgy látom itt mindenki jó ízléssel van megáldva :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.17. 21:20:12

Én is írok egy gyors listát :D
1;Requiem for a dream
2;Jó a rossz és a csúf
3;Fűrész
4;Schindler listája
5;Emlékezz a titánokra
Ez nekem valahonnan annyira ismerős, de nem a film miatt!
Ez valami NBA reklámnak a zenéje vagy valami hasonló!De iszonyat ismerős, s nem hagy nyugodni :D

szerk: jó hogy nem lesz "hivatalos+ szavazás, mert itt valami piszok nehéz lenne kijelölni 5öt!
Olyanok maradtak ki, hogy Rettenthetetlen, Ponyvaregény, Kincs ami nincs zene :lol: Mission Impossible...és sorolhatnám!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése