Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Állítólag 25 millió fontot adna érte a ManCity. Nem rossz, főleg, hogy jövőre ingyen mehetne...ab1daL írta: A francia L'Équipe értesülései szerint az angol élvonalbeli Arsenal francia labdarúgója, Samir Nasri megegyezett a Manchester Cityvel, így már csak a két klubnak kell megállapodásra jutnia.
Én már olvastam 12ről és 15ről is. Az a 15 úgy lehet, hogy 7 most, 5 részletekben ill. 3 millió bónusz.levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
10M fontról írnak. Eskü sirok.
Ezzel teljesen egyet értek, de még nem késő, hogy "megneveljék"!Gyors agilis játékos, aki ha kiaknázza a benne rejlő tehetséget, s beáll a sorba még mindig nagyon jó játékossá válhat!Amíg nincs meg benne a mai foci legfontosabb eleme a fegyelmezettség, addig csak tengeni fog csapatról csapatra...LG írta: De ez miért csak most jutott eszükbe? Emlékszem, mikor bemutatkozott az Interben, látszott, h hatalmas tehetség, de már akkor is látszott, h nem százas. Sztem ezt már korábban is meg kellett volna húzni.
Itt meg eléggé elvetetted a sulykot, főleg az utolsó pár mondat, kifejezetten sértő egy színes bőrű emberre!Kicsit gondold át mielőtt leírsz olyanokat, hogy banán meg ostor kellene neki....!LG írta: Amúgy nem irigylem azt a pszichológust, aki fele fog foglalkozni. Ha sikeres jár, minden tiszteletem az övé, de én sok sikert nem jósolok neki. Nekem erről a South Park jutott eszembe, amikor Cartmant akarták megnevelni....neki is végül Cesar Milan segített. Úgy gondolom, h neki is ilyen segítség kéne, csak nem kutyadoki, hanem majomidomár. Sztem a banán és az ostor a megfelelő eszközök a megnevelésére.
De ez miért csak most jutott eszükbe? Emlékszem, mikor bemutatkozott az Interben, látszott, h hatalmas tehetség, de már akkor is látszott, h nem százas. Sztem ezt már korábban is meg kellett volna húzni.Bob_Marley írta:Pszichológust fogadnak a balhés játékos mellé
Roberto Mancini naponta elbeszélget játékosával, a szintén olasz Mario Balotellivel, ám a Manchester City edzője úgy hiszi, itt az ideje pszichológust szerződtetni a csatár megregulázására.
Nagyon jó kis játékosnak tartom, s ha agyilag is felnőne egy profi futballista szintjére, akkor még mindig van esélye befutni, hisz még mindig csak 21 éves lesz!De ahhoz a sértődöttséget, flegmaságot ki kell vetkőzze magából!Remélhetőleg a szakik kisegítik a bajból!
de, a pszichológus pont a hülyéket is gyógyítja. ha szinte vademberként szocializálódott cigánygyerekekből vagy börtönviselt emberekből sikerült már a társadalom hasznos részét képező embert nevelni pszichológus közreműködésével, akkor balotellinél is meg lehet próbálninoname írta: Pszihológus a hülyeséget nem tudja gyógyítani. Sok játékos van, aki egyszerűen túl hülye ahhoz h nagy játékos válhasson belőle. Balotelli-re ez halmozottan érvényes. Nála ostobább játékost még nem hordott a hátán a föld. Nehezemre esik megérteni hogy lehet valaki annyira ostoba h-amint láthattuk- az edzőmezt felvenni is nehezére essen. Szánalmas. Neki nem pszihológus kell. Neki kb 7 év otthonról meg pár év suli kellene h épeszű legyen. Így max bejuttat pár pszihológust a zártosztályra.
Pszihológus a hülyeséget nem tudja gyógyítani. Sok játékos van, aki egyszerűen túl hülye ahhoz h nagy játékos válhasson belőle. Balotelli-re ez halmozottan érvényes. Nála ostobább játékost még nem hordott a hátán a föld. Nehezemre esik megérteni hogy lehet valaki annyira ostoba h-amint láthattuk- az edzőmezt felvenni is nehezére essen. Szánalmas. Neki nem pszihológus kell. Neki kb 7 év otthonról meg pár év suli kellene h épeszű legyen. Így max bejuttat pár pszihológust a zártosztályra.Bob_Marley írta:Pszichológust fogadnak a balhés játékos mellé
Roberto Mancini naponta elbeszélget játékosával, a szintén olasz Mario Balotellivel, ám a Manchester City edzője úgy hiszi, itt az ideje pszichológust szerződtetni a csatár megregulázására.
Nagyon jó kis játékosnak tartom, s ha agyilag is felnőne egy profi futballista szintjére, akkor még mindig van esélye befutni, hisz még mindig csak 21 éves lesz!De ahhoz a sértődöttséget, flegmaságot ki kell vetkőzze magából!Remélhetőleg a szakik kisegítik a bajból!
Ez igaz, de mondjuk nagy különbség, hogy Jones stabil kezdő volt a PL-es Blackburnben, játszott (méghozzá jól) az utánpótlás angol csapatban, míg Oxlade-Chamberlain tavaly a harmadosztályú Southamptonban tolta, ott se volt stabil kezdő.Fecooo írta:a MU meg a 19 éves Jones-ért adott majd' 20 millát... hihetetlenül túlértékeltek a brit (azon belül az angol...) játékosok, még most is rám jön a röhögőgörcs, amikor eszembe jut Carroll ára...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
10M fontról írnak. Eskü sirok.![]()
örülnöd kéne, mert végre egy angollevproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
Az Arsenal, aki egykoron (pár éve) a legszebb focit játszó angol csapat volt, még európai szinten is talán csak a Barca múlta felül ilyen téren.. egyre inkább hülyét csinál magából...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
a MU meg a 19 éves Jones-ért adott majd' 20 millát... hihetetlenül túlértékeltek a brit (azon belül az angol...) játékosok, még most is rám jön a röhögőgörcs, amikor eszembe jut Carroll ára...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
A francia L'Équipe értesülései szerint az angol élvonalbeli Arsenal francia labdarúgója, Samir Nasri megegyezett a Manchester Cityvel, így már csak a két klubnak kell megállapodásra jutnia.LM10 írta: Az Arsenal szerintem gyengébb lett, mint tavaly. És még Nasri és Fabregas távozása is a levegőben van.