Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
srác már ment a szüleihez, hogy gáz vanmessideco írta:
Ejj még a közelmúltban, mikor volt a nutellás story, meg Kash érkezése, meg a clasicos avataros hülyület, szép időszakok voltak, majd két éve volt![]()
Gareth Tello írta:
![]()
Ezt ígéretnek veszem, ami úgy jó, ha megtartják.bence-barca írta:One day mayba regelni fogok.![]()
bence-barca írta:komolyan gondoltam
visca el barca írta:![]()
nagy forma lehetett, melyik volt az?
Nem hiszem, h még megtalálnád ott.visca el barca írta:![]()
nagy forma lehetett, melyik volt az?
Gareth Tello írta:egy nagy vita közepette egy barçás gyerek (itt nincsen fent, azt hiszem) odamondta az egyik moderátornak, hogy "hagyd el a fórumot".
One day mayba regelni fogok.Gareth Tello írta:
Néha én is.bence-barca írta:Igen, topikok nagyrészét olvasom ott, csak írogatni nem írok oda.![]()
Bár néha megbánom, h olvasom.
Chö...Gareth Tello írta: Most pedig válaszolok, úgyhogy még mindig itt vagyok.![]()
Amúgy szoktad olvasgatni a túloldali Real vs Barça-topikot?
Most pedig válaszolok, úgyhogy még mindig itt vagyok.bence-barca írta:GT, kérlek hagyd el a fórumot. Most.
Ha ezt olvasod még mindit itt vagy. Úgyhogy akkor most már tényleg.
GT, kérlek hagyd el a fórumot. Most.Gareth Tello írta: Amióta én is itt vagyok, csökken az aktivitás, elriasztok mindenkit.![]()
Amióta én is itt vagyok, csökken az aktivitás, elriasztok mindenkit.messideco írta:Ejj még a közelmúltban, mikor volt a nutellás story, meg Kash érkezése, meg a clasicos avataros hülyület, szép időszakok voltak, majd két éve volt![]()
Csak most ő is kapott egy banánt, úgyhogy pláne nagy lesz a pangás az elkövetkező hetekben.bence-barca írta:Most van egy Miksink, Kash helyett
Most van egy Miksink, Kash helyett. Bár ő nem dob fel olyan fantasztikus témákat, minthogy 'kecsöp' vagy 'kecsáp' az ejtése ketchupnak.messideco írta:
Ejj még a közelmúltban, mikor volt a nutellás story, meg Kash érkezése, meg a clasicos avataros hülyület, szép időszakok voltak, majd két éve volt[/color]
Számolgatunk, hogyan lehet még továbbjutnivisca el barca írta:válogatott meccsek előtt/után mindig pangás van...
logikusanshutterisland írta:matekzseni (vagyis hozzám képest az) segítségét várnám.
tegyük fel, van 3 doboz egymás mellett, mindegyikben van 5 golyó, melyből 4 zöld, egy piros.
mennyi az esély arra, hogy ha mindegyikből 1-1-et húzol ki csukott szemmel, az mind a 3 esetben a piros lesz ?
Igen, sajnálom, hogy ez történt, egy hónapig kicsit szürkébb lesz a fórum.visca el barca írta:látom miksinének megint kitették a szűrétnagy kár érte, jókat lehet vele egyvéegyezni
bár a másik két kedvencem lassan visszatér
mondjuk az elég hülyén hangzik h azért vezették be mert a régit könnyű hamisítani. ha még uis érvényben lesz akkor nem mind1?Deus írta:http://index.hu/gazdasag/2013/10/07/uj_ ... s_erkezik/