2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - Rafael Marquez
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

Rafael Marquez
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kanty
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 11:01:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

messi70 írta:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/71559 Nem semmi'''

Pfff. Bomba a javából. A technikája mindig is nagyserű volt. Wink

,,Egy férfi addig férfi, amig a nőket nézi"-Frank Slade(Egy asszony illata)
Látod amint a Madrid ünnepeli a három megnyert kupát. Mi a film címe? ...Mission Impossible Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
P.U.Y.O.L.
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 10:43:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

messi70 írta:

A hátsó kameraállásból a legdurvább!
Mindig is az egyik kedvencem marad... Crying or Very sad

Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
messi70
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 10:38:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.22. 09:41:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

elbandi írta:
Betalált a Toronto ellen Wink

Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.22. 02:37:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betalált a Toronto ellen Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Barcaman14
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 10:43:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zozzy 5 írta:
nézegetem a vidiket róla és arra jutottam hogy óriási hiba volt elengedni...technikailag a legjobb belső védőnk ment el, pótolhatatlan a játéka, hátul és középen egyaránt. nem fogják tudni pótolni a fiatalok.

piqué mellett van egy öregecske puyol és a felkészülési meccsek alapján egy nem túl nagy formában lévő milito...

Pique szerencsére nem egy sérülékeny középső védő, vele mindig számolhatunk majd. Puyol valóban benne jár már a korban és egy kicsit lassult a játéka, de hatalmas szíve van és elképesztően nagyot tud küzdeni a pályán. Emellett szerintem az elvárt szintet simán hozni tudja még, sőt. Milito meg azért nincs pocsék formában. És ha valaki hát ő biztosan formába fog lendülni. Ha egy ilyen hosszú sérülés után ilyen játékkal tudott visszatérni mint amit tavasszal láttunk tőle, akkor nem hinném hogy gondot jelenthet neki a formába lendülés! Smile Ezzel együtt Marquez távozását én is sajnálom, mert rendkívül képzett játékos, és tény hogy fölülmúlni egyik fiatalsem fogja egyelőre, de pótolni ott van Milito. A 4. számú hátvéd feladatát meg bármelyik fiatalunk képes ellátni.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
FC Barcelona ***-Més Que un Club-***
Vissza az elejére
Zozzy 5
Llegenda del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.16. 20:05:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nézegetem a vidiket róla és arra jutottam hogy óriási hiba volt elengedni...technikailag a legjobb belső védőnk ment el, pótolhatatlan a játéka, hátul és középen egyaránt. nem fogják tudni pótolni a fiatalok.

piqué mellett van egy öregecske puyol és a felkészülési meccsek alapján egy nem túl nagy formában lévő milito...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
visca el barca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 20:15:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ab1daL írta:
Rafa bemutatása élő: http://nytv.neulion.com/mlsvp/console.jsp?catid=1908&id=7355

ez a link vmi new yorkos vidhez visz... a red bullsba ment? jobban jart volna ha még ellötyög itt 2 évet, nem hiszem h sokkal kevesebb pénzt kapott volna..
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 19:17:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rafa bemutatása élő: http://nytv.neulion.com/mlsvp/console.jsp?catid=1908&id=7355
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
noname
Llegenda del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 13:25:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide még nem írtam mióta végleges volt h elmegy, tehát majd most.
Először is, az igazolás okairól némi okfejtés. Logikus döntésnek tartom h elment, hiszen az utóbbi időben már nem bírta a tempót. Egyszerűen lasús volt a spanyol bajnoksághoz, amikor játszott, a társának mindig 2x annyit kellett futnia h az egész területet befussa. Most van több tehetséges fiatal védőnk(Fontas,Muniesa), de még Caceres is itt van. Bevallom, én elsősorban a 2 fitalban bízom, láttam őket többször játszani és a korukhoz képest nagyon érett játékot mutattak.Tehát szakmailag ezért hagytuk elmenni. Arról pedig h miért mehetett ingyen: sokat tett a klubért. Nem valószínű h elkerülhetett volna egy igazi nagycsapathoz, ha mégis, úgyis csak a padot koptatta volna, tehát kapott egy utolsó ajándékot a klubtól.
MOst pedig róla.
Mindenképp pozitív emlékeket hagy maga után. Sokáig alapember volt Puyollal a védelem tengelyében. Nagyon fontos szerepe volt elsősorban a Rijkaard érában, ugyanolyan fontos, mint Puyolnak. Az utóbbi 2 évben már nagyon meglátszott a kora, talán ha Milito nem ilyen magas szinten tért vissza, akkor még maradt volna, de így már legjobb esetben is csak 4. védő lett volna.
Sok szerencsét Marquez, várunk vissza! Wink

http://game-over.blog.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 21:07:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az utolsó interjú a Barcelonában

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
LG
Presidente del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 12:45:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy gondolom, h ki lehet jelenteni, h a Barca egyik legendás hátvédje lett. Voltak gyengébb időszakai, de mikor a csapat a legnagyobb sikereit érte el, akkor ahhoz rengeteget tett ő is. Megbizható, kőkemény védő volt, aki emellett remek labdákat is képes volt adni hátulról. Amikor az elején vkp.-t játszott szintén nem lehetett panasz rá. Köszönünk mindent, és sok sikert kívánunk a továbbiakban.
Vissza az elejére
Barcaádám
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 12:44:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

messideco írta:
Lionel85 írta:
Búcsúvideó Márqueztől

Milyen zseniális labdákat adott hátulról, az hihetetlen. Nagyon fog hiányozni a mehikánó...

nekem is nagyon fog hiányozni Sad Sad Sad
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 12:30:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

messideco írta:
Lionel85 írta:
Búcsúvideó Márqueztől

Milyen zseniális labdákat adott hátulról, az hihetetlen. Nagyon fog hiányozni a mehikánó...

Én Henry-ról csináltam ilyet Smile
Szerintem őők ketten lesznek a csapat ászai, emlékezzetek csak vissza arra a bizonyos 6-2 -re , Marquez mekkora labdát adott Thierrynek Wink

Filmelemző Blogunk
Hattrickom
Vissza az elejére
messideco
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 11:38:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lionel85 írta:
Búcsúvideó Márqueztől

Focis blogom--rajta Mascherano bemutatása,kalendárium stb, új szavazás Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 11:32:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Márquez utolsó nyilatkozata a spanyol sajtónak és Rosell búcsúbeszéde

Búcsúvideó Márqueztől

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
bence-barca
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.01. 22:10:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mls-a-new-york-henry-utan-marquezt-is-viszi-a-barcabol-2039360
Rafa Arrow New York
Remélem sokat fogunk hallani, a Rafa- Henry kettősről! Smile

Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál
Vissza az elejére
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.01. 19:15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönünk mindent Rafa! Sok sikert az új csapatban!

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
westerngom
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.01. 17:51:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Adios Rafa!, mindent megnyertél....., a csúcson kell kiszállni!
(: én megadtam volna még 1 évet vkp.-ként vagy védőként, DE nem én vagyok az edző!

Remélem, Martin Cácares lép az öröködbe!? (: bár ő is egyre messzebb sodródik!
Nagyon rövid lesz a pad, vagy rövidesen feltűnik még 1 Busquets rokon??
Laughing
Vissza az elejére
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

HozzászólásElküldve: 2010.08.01. 15:44:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindig is bírtam a játékát, sajnálom, hogy elment.

Köszönök mindent, s sok sikert a továbbiakban Rafa Exclamation Wink

BARCA,VASAS SZÍNE PIROS-KÉK,
AZ ÉN SZÍVEM CSAK ÉRTÜK ÉG!

Hleb... Sad
Van Bronckhorst a PÉLDAKÉPEM! Alexander Hleb, Maxwell and J.D.Santos FAN!! Tezsvíííír!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Joffy84
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 23:04:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kár érte,nagyon szerettem a játékát mindig is! Remélem megtalálja máshol is a számításait.
Vissza az elejére
ab1daL
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 22:47:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is nagy kedvencem volt Rafa, nagy egyénisége volt ő a Barcelonának! Sok sikert a következő állomáshelyén, ami remélem a Juventus lesz! Adios Rafa! Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
mes
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 22:39:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

7 ev utan o is megvalt szeretett klubjatol, remelem egy melto utod fog a nyomaba lepni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
geridoss
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 22:12:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem el! Ronaldinho utána a második kedvenc Barca játékosom is elhagyja a klubot. Sad Nagyon nagy játékos volt, rengeteg szép és örömteli dolgot köszönhetünk neki. Már érik egy éve a levezetés nála, hisz gyorsasága már korántsem a régi, és várható volt, hogy egy ilyen kvalitású játékos nem fog negyedik számú kh-ként maradni. Köszönünk mindent Rafa, sok sikert a továbbiakban!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Risu92
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 21:43:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Touré és Henry. Szomorú búcsút vettünk tőlük és most Márquez. Köszönjük a játékod Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Következő
1 / 36 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.