2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
barca99 írta:Helló!
Rögtön bele is csapnék a közepébe!Szóval nem tudom h olvastátok-e, de kb egy hete felvetettem az offtopicban h mit szólnának a fórumozók ha az eurobarcán lenne chat funkció is. Szinte mindenki egytől egyig egyetértett. A konkrét ötlet pedig az lenne, h barca meccsek alatt(esetleg F1 alatt is-igény szerint) lenne csak aktív a chat. Tudom h van elő közvetítések topic de az nem az igazi. Bár én még tavaly nem fórumoztam, de múlt hétvégén csak úgy izzott az f1 topic a futam alatt, gondolom tehát h meccsek alatt is ilyen a hangulat. Igazából az f1 alatt jött az ötlet mert körülményes volt gyorsan hozzászólni az eseményekhez, ráadásul ha idézni akartál vkitől az megint plusz idő, és az új hszeket csak akkor láthattad ha frissítettél. Ezzel szemben gondolom ti is látjátok a chat előnyeit
Én örülnék neki hogyha együtt szurkolhatnánk a meccs alatt, vitathatnánk meg az eseményeket, (szidhatnánk a bíró anyját
) stb...
Tehát az lenne a kérdésem h ez technikailag megvalósítható-e. Továbbá lehet h jó ötlet lenne előtte egy szavazást indítani h mit szólnának hozzá a fórumozók de sztem a nagyrészük támogatná. Remélem h sikerül megvalósítanotok az ötletemet, előre is köszi a segítséget. ja és bocs h hosszúra sikeredett...
Holnap már lesz időm a cégtől ezekbe belenyúlni, csinálok a moderálás alá egy kis csoportot, ott lesznek különböző topicok, ahol mindent meg lehet csinálni.Charlie írta:Privátba elküldöm majd!Tibi1982 írta:a játék eredményei hol lesznek olvashatók?
C.
Privátba elküldöm majd!Tibi1982 írta:a játék eredményei hol lesznek olvashatók?
De.bzozo írta:userbars.com-rol közvetlen nem lehet??
Előbb szermányolnod kell olyat, vagy készítened.Azután jöhet a feltöltés.bzozo írta:kerdeznem hogy az alul lévö szép szines csikokat hol lehet feltolteni?
Valószínűleg egy külön topikba lesz benne, vagy a tippjáték topikba lesznek vezetve az eredmények!Gauchomester írta:Hello mindenkinek, király az új játék, nagy ötlet volt. És az a jó benne, hogy kevésbé ismert játékosok vannak, és azért el kell gondolokdoni, hogy ki is van a képen. Na de azért írok, hogy eredményeket, meg azt hogy helyesen tippeltünk-e, azt hol, és hogy tudjuk meg???
Kösz a választ előre is
szia!tengerimádó írta:Sziasztok!
Miért nincsen 29.-e óta friss hír az oldalon????