| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
footwork Barça B
|
Elküldve: 2010.08.29. 16:18:07 Hozzászólás témája: |
|
|
ááá ! Te jó ég! Carlos Tevez ful üres kapura fölé lőtte kb. 8 m-ről Yaya tálalását egy kontra után! egészen hihetetlen volt!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Game90 Áplódermájszter

|
Elküldve: 2010.08.29. 16:14:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| bence-barca írta: | Most láttam, h a Bolton-Birmingham meccsen Jaaskelainen-t kiállították, ugyh. ha minden igaz most is meg jövőhéten is Bogdán áll/fog állni a kapuban!
Amúgy 2-0ra vezet a Birmingham egyet kapott ezekből Bogdán  |
Jääskeläinen agya egy kicsit elszállt, megütötte az egyik Birmingham játékost. Egyből piros lap, ami általában 3 meccs eltiltást jelent.
Arsenal meccs nagyon szenvedős volt, a Blackburn majdnem kiegyenlített a meccs végén. A beadásoknál/szögleteknél/bedobásoknál (!!!) mindig rettegni kellett, Almunia nagyon gyenge. Fabregasnál és Songnál érződött a szezon eleji forma. Chamakh játéka tegnap is tetszett. Walcott pedig kezd formába lendülni
Arséne Wenger a Blackburn elleni meccset követő sajtókonfernecián elmondta, Robin Van Persie bokaficama 10 napon belül helyre jön. Van Persie így akár már a következő, Bolton elleni bajnokin is a kezdőbe kerülhet révén, az EB-selejtező meccsek miatt csak két hét múlva folytatódik a Premier Liga küzdelme.
Terry és Lampard sérülése mennyire súlyos? _________________ http://www.last.fm/user/pcsabi90
Ki lesz a következő?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 15:45:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Most láttam, h a Bolton-Birmingham meccsen Jaaskelainen-t kiállították, ugyh. ha minden igaz most is meg jövőhéten is Bogdán áll/fog állni a kapuban!
Amúgy 2-0ra vezet a Birmingham egyet kapott ezekből Bogdán  _________________
Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
barca99 Llegenda del Barça

|
Elküldve: 2010.08.28. 18:21:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a Carroll gyerek egyre szimpatikusabb lesz. Az első két fordulóban láttam is játszani, ott jól nyomta, most meg ő lőtte a Newcastle egyenlítő gólját. Magas, erőcsatár, és úgy néz ki, van is esze a játékhoz. És még csak 21 éves, lehet, hogy szép jövő előtt áll. _________________
Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy a topfoci, samsungsport & co. -ról senki ne linkeljen, mert igazat úgysem írnak, a hülyeségről meg felesleges itt beszélni. Szentháromság: Forza Inter, Allez Bayern, Hala Madrid!
Köszi szépen, hogy naponta felnézel erre a blogra, és rákattintasz 1-2 hírdetésre. 5 mp alatt segíthetsz nekem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
S.Agüero Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.28. 18:15:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Wigan-ben nagyot csalódtam pozitívan.
Nagy szép és támadó focit mutattak be most a Spurs és a Chelsea ellen is.
A végén odaérhetnek egy Europa Liga helyezések közelébe.  _________________
Pep Team 09/10: Történelmet írtak, 6 kupa győzelem egy évben!!! Pedro Ledesma Rodríguez 6 kupában betalált!!!
Hívj csak Matyinak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lluisllach89 Entrenador del Barça
|
Elküldve: 2010.08.28. 18:02:47 Hozzászólás témája: |
|
|
A Wigan nagyon kultúrált futballt mutatott be.
Csak a végét figyeltem aktívan, Spurs támadgatott, de semmi átütő erő nem volt bennük, Wigan a gól előtt pedig vezetett már 2 nagy kontrát, az első benne is lesz az év végi legnagyobb kimaradt helyzetek összefoglalójában.
A Wigan a sarokban úgy elcsalt perceket mint a legnagyobbak!
Fulham megint a legvégén, 2-1-es hátrányból egyenlített ki. _________________
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barcaman14 Entrenador del Barça
|
Elküldve: 2010.08.28. 18:02:00 Hozzászólás témája: |
|
|
A Spurs mit csinált ma? Elképzelésem sincs hogy hogyan tudta megverni őket a Wigan!
A Chelsea azért nem semmi. Még gólt sem kaptak 3 forduló után 14:0 a gólkülönbség! Eddig úgy nézki ők lesznek az üldözöttek, és a MU-Arsenal duó az üldöző! De remélem hogy fordul a kocka, és visszább vesz a tempóból a Chelsea.
Gera amúgy megint a padról szállt be! Nem értem miért történik ez vele!  _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
FC Barcelona ***-Més Que un Club-*** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
miihii Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.08.28. 17:56:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah,a cselszkij sjna nem okozott meglepetést,2:0-ra ütötték a Stoke-ot.Hamarosan kezdődik a MU-WHU,ahol kötelező a három pont a Vörös Ördögöknek,ha nem akarunk nagyon leszakadni már az elején. _________________
A BARCELONA MINDENEK FELETT!!!
PEP-TEAM 08/09:COPA-LLIGA-CHAMPIONS
PEP-TEAM 09/10:SPANYOL SZUPERKUPA-EURÓPAI SZUPERKUPA-KLUB VB-LLIGA
PEP-TEAM 10/11:SPANYOL SZUPERKUPA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
messideco Entrenador del Barça

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lui1698 Director del Fútbol

Hozzászólások: 3382 Tartózkodási hely: A felhők alatt a parton egy tengeröbölben állva...
|
Elküldve: 2010.08.28. 14:35:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Game90 írta: | | RvP megsérült, le kellett cserélni... |
Volt már olyan szezon az életében mikor nem kellett hónapokat kihagynia sérülés miatt? Hihetetlen...
Most akkor maradt Chamakh csatárnak egyedül? _________________
FC Barcelona igazoláspolitika 2009-2010
"money ain't got owners only spenders" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Game90 Áplódermájszter

|
Elküldve: 2010.08.28. 14:29:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Blackburn - Arsenal a 43. percben 1-1.
RvP megsérült, le kellett cserélni...
Fabregas a kezdőben. _________________ http://www.last.fm/user/pcsabi90
Ki lesz a következő?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lionel85 Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.08.26. 20:17:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy bővebb összefoglaló a Fulham - Port Vale meccsről, benne Gera két gólja és három gólpassza!
Videó _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
#Neymar# Jugador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.25. 22:10:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fernando írta: | | levproff írta: | Olyan hírek láttak napvilágot, hogy - az Arsenalnál - a hivatalos bejelentés azért késik Szkiláccsi ügyében, mert lesz még egy érkező az "ágyúsoknál", és egyszerre akarják bejelenteni a két új szerzeményt.
Nos, kíváncsi vagyok. |
Remélem egy kapus, mert ezt rossz nézni évről évre. |
Hát igen egyik kapusuk se "életbiztosítás".Wengernek tavaly felkínálták Akinfeevet 15m-ért nem kellett,akkor egye meg a főztjét én azt mondom.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fernando Llegenda del Barça
|
Elküldve: 2010.08.25. 22:03:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| levproff írta: | Olyan hírek láttak napvilágot, hogy - az Arsenalnál - a hivatalos bejelentés azért késik Szkiláccsi ügyében, mert lesz még egy érkező az "ágyúsoknál", és egyszerre akarják bejelenteni a két új szerzeményt.
Nos, kíváncsi vagyok. |
Remélem egy kapus, mert ezt rossz nézni évről évre. _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.08.25. 21:49:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Gera dupla! Amúgy félidőben 4-0ra vezetnek  _________________
Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.25. 21:18:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Gera góljával vezet a Fulham a Port Vale ellen  _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levproff Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.25. 14:44:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Olyan hírek láttak napvilágot, hogy - az Arsenalnál - a hivatalos bejelentés azért késik Szkiláccsi ügyében, mert lesz még egy érkező az "ágyúsoknál", és egyszerre akarják bejelenteni a két új szerzeményt.
Nos, kíváncsi vagyok. _________________ FcBarcelona: Més que un club! Visca el Barca!Visca Catalunya!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB![b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.24. 10:54:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Én azt mondom, hogy Mancini is jó ennek a City-nek, még nincsen a végleteknél a menedzser és van benne lehetőség. Várjuk ki a végét. A vezetők tudták, hogy ha Hughes-t le kell váltani, akkor nem egy kutyaütőt kell szerezni. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
daffy Capitá del Barça

Hozzászólások: 724 Tartózkodási hely: Budapest 7.ker/Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: 2010.08.24. 10:39:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| Capon írta: | Nem volt nehéz megtippelni, hogy kikap a Pool. Legalább is számomra nagyon egyértelmű volt a dolog. Idén sem várok semmi jót a Liverpool-tól. 5-6. hely környéke felejthető játékkal.
Man. City remélem idén már nagyobb kihívás lesz a top klubok számára és elvesz jó néhány pontot a MU, Chelsea, Arsenal hármastól. | én azt mondom h a mancinak időre van szüksége,meg talán egy másik "nevesebb" edzőre. a keretük talán még a chelsea-énél is erősebb,csak össze kell őket kovácsolni _________________ “YOUR LOVE MAKES ME STRONG. YOUR HATE MAKES ME UNSTOPPABLE” |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.24. 10:37:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| ozsimiki írta: | | szerintem a két évvel ezelőtti csapatot is nagyon-nagyon nehéz lesz megközelíteniük, és túl is kellene szárnyalniuk ha komolyan versenybe akarnak lenni a címeknél, és én -bár tiszetelem Hodgsont- nem hiszem,h csak azért mert Ő lett az edző, ez sikerül is. Mivel a keret egyszerűen SZERINTEM kevés ehhez. és azt se gondolom,h 1 csatár elég lenne. | Hodgson nem képes arra, ami két évvel ezelőtt volt. Akkor nagyon összeért a Pool, mégsem nyertek semmit. Szerintem ennek a menedzsernek túl nagy falat a Liverpool. Nem ő az első menedzser/edző, aki egy kiscsapattal sokat ért el, majd egy nagycsapattal bukdácsolt. Lásd Luigi del Neri a Chievóval, majd a Rómával, majd pár hét után lelépett a Portótól... _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
elbandi Jugador d'estrella

|
Elküldve: 2010.08.24. 00:31:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó kis meccs volt
Idén se fog sok címet nyerni a liverpool úgy látszik.
Ha a nagyok ellen is jól menne akkor top 4  _________________ Hattrick:Paks
Barcelona és City mindörökre... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Capon Entrenador del Barça

Hozzászólások: 2339 Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum
|
Elküldve: 2010.08.24. 00:04:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem volt nehéz megtippelni, hogy kikap a Pool. Legalább is számomra nagyon egyértelmű volt a dolog. Idén sem várok semmi jót a Liverpool-tól. 5-6. hely környéke felejthető játékkal.
Man. City remélem idén már nagyobb kihívás lesz a top klubok számára és elvesz jó néhány pontot a MU, Chelsea, Arsenal hármastól. _________________ Klinsmann, Maldini, Guardiola, Rivaldo, Nesta, Puyol, Xavi, Ronaldinho, Kaká, Iniesta, MESSI
!!!TRI CAMPIONS 08-09!!! Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ozsimiki Adminisztrátor

|
Elküldve: 2010.08.23. 23:54:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lionel85 írta: | | Továbbra is tartom, hogy az időt meg kell adni Hodgsonnak, hogy felépítsen egy használható csapatot. Torres tényleg nem ezt érdemli. De ha nagyon akarna, már eddig is elment volna. Szerintem jól érzi magát és bízik abban, hogy összekapja a csapat magát. |
szerintem a két évvel ezelőtti csapatot is nagyon-nagyon nehéz lesz megközelíteniük, és túl is kellene szárnyalniuk ha komolyan versenybe akarnak lenni a címeknél, és én -bár tiszetelem Hodgsont- nem hiszem,h csak azért mert Ő lett az edző, ez sikerül is. Mivel a keret egyszerűen SZERINTEM kevés ehhez. és azt se gondolom,h 1 csatár elég lenne. _________________
Eurobarca Fifa bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
barca1615 Jugador d'estrella
|
Elküldve: 2010.08.23. 23:19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| Yaya jól kente:) Jó kis meccs volt! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sima vége lesz:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
víscaelbarca!forever Barça B
|
Elküldve: 2010.08.23. 23:18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| jó meccs volt ez a mai érdemes volt megnézni.A Liverpooltól többet vártam. |
|
| Vissza az elejére |