2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - Premiership / The FA Cup
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

Premiership / The FA Cup
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 302, 303, 304  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Archivált Topicok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
footwork
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 16:18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ááá Laughing Laughing ! Te jó ég! Carlos Tevez ful üres kapura fölé lőtte kb. 8 m-ről Yaya tálalását egy kontra után! egészen hihetetlen volt!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Game90
Áplódermájszter

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 16:14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bence-barca írta:
Most láttam, h a Bolton-Birmingham meccsen Jaaskelainen-t kiállították, ugyh. ha minden igaz most is meg jövőhéten is Bogdán áll/fog állni a kapuban!
Amúgy 2-0ra vezet a Birmingham egyet kapott ezekből Bogdán Confused

Jääskeläinen agya egy kicsit elszállt, megütötte az egyik Birmingham játékost. Egyből piros lap, ami általában 3 meccs eltiltást jelent.

Arsenal meccs nagyon szenvedős volt, a Blackburn majdnem kiegyenlített a meccs végén. A beadásoknál/szögleteknél/bedobásoknál (!!!) mindig rettegni kellett, Almunia nagyon gyenge. Fabregasnál és Songnál érződött a szezon eleji forma. Chamakh játéka tegnap is tetszett. Walcott pedig kezd formába lendülni Cool

Arséne Wenger a Blackburn elleni meccset követő sajtókonfernecián elmondta, Robin Van Persie bokaficama 10 napon belül helyre jön. Van Persie így akár már a következő, Bolton elleni bajnokin is a kezdőbe kerülhet révén, az EB-selejtező meccsek miatt csak két hét múlva folytatódik a Premier Liga küzdelme.

Terry és Lampard sérülése mennyire súlyos?

Ki lesz a következő?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
bence-barca
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 15:45:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most láttam, h a Bolton-Birmingham meccsen Jaaskelainen-t kiállították, ugyh. ha minden igaz most is meg jövőhéten is Bogdán áll/fog állni a kapuban!
Amúgy 2-0ra vezet a Birmingham egyet kapott ezekből Bogdán Confused

Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál
Vissza az elejére
barca99
Llegenda del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 18:21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a Carroll gyerek egyre szimpatikusabb lesz. Az első két fordulóban láttam is játszani, ott jól nyomta, most meg ő lőtte a Newcastle egyenlítő gólját. Magas, erőcsatár, és úgy néz ki, van is esze a játékhoz. És még csak 21 éves, lehet, hogy szép jövő előtt áll.

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy a topfoci, samsungsport & co. -ról senki ne linkeljen, mert igazat úgysem írnak, a hülyeségről meg felesleges itt beszélni. Szentháromság: Forza Inter, Allez Bayern, Hala Madrid!
Köszi szépen, hogy naponta felnézel erre a blogra, és rákattintasz 1-2 hírdetésre. 5 mp alatt segíthetsz nekem. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
S.Agüero
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 18:15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Wigan-ben nagyot csalódtam pozitívan. Smile
Nagy szép és támadó focit mutattak be most a Spurs és a Chelsea ellen is. Smile
A végén odaérhetnek egy Europa Liga helyezések közelébe. Rolling Eyes Very Happy

Pep Team 09/10: Történelmet írtak, 6 kupa győzelem egy évben!!! Pedro Ledesma Rodríguez 6 kupában betalált!!!
Hívj csak Matyinak!Wink
Vissza az elejére
lluisllach89
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 18:02:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Wigan nagyon kultúrált futballt mutatott be.
Csak a végét figyeltem aktívan, Spurs támadgatott, de semmi átütő erő nem volt bennük, Wigan a gól előtt pedig vezetett már 2 nagy kontrát, az első benne is lesz az év végi legnagyobb kimaradt helyzetek összefoglalójában.
A Wigan a sarokban úgy elcsalt perceket mint a legnagyobbak!

Fulham megint a legvégén, 2-1-es hátrányból egyenlített ki.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Vissza az elejére
Barcaman14
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 18:02:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Spurs mit csinált ma? Rolling Eyes Elképzelésem sincs hogy hogyan tudta megverni őket a Wigan! Laughing
A Chelsea azért nem semmi. Még gólt sem kaptak 3 forduló után 14:0 a gólkülönbség! Eddig úgy nézki ők lesznek az üldözöttek, és a MU-Arsenal duó az üldöző! De remélem hogy fordul a kocka, és visszább vesz a tempóból a Chelsea.

Gera amúgy megint a padról szállt be! Nem értem miért történik ez vele! Rolling Eyes

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
FC Barcelona ***-Més Que un Club-***
Vissza az elejére
miihii
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 17:56:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah,a cselszkij sjna nem okozott meglepetést,2:0-ra ütötték a Stoke-ot.Hamarosan kezdődik a MU-WHU,ahol kötelező a három pont a Vörös Ördögöknek,ha nem akarunk nagyon leszakadni már az elején.

A BARCELONA MINDENEK FELETT!!!
PEP-TEAM 08/09:COPA-LLIGA-CHAMPIONS
PEP-TEAM 09/10:SPANYOL SZUPERKUPA-EURÓPAI SZUPERKUPA-KLUB VB-LLIGA
PEP-TEAM 10/11:SPANYOL SZUPERKUPA
Vissza az elejére
messideco
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 14:54:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Plusz Bendter Laughing A második félidőben meg kell nyerni a meccset...Azért Walcott jól belehúzott azx idény elején Wink

Focis blogom--rajta Mascherano bemutatása,kalendárium stb, új szavazás Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
lui1698
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 14:35:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Game90 írta:
RvP megsérült, le kellett cserélni...

Volt már olyan szezon az életében mikor nem kellett hónapokat kihagynia sérülés miatt? Hihetetlen... Rolling Eyes
Most akkor maradt Chamakh csatárnak egyedül?

FC Barcelona igazoláspolitika 2009-2010
"money ain't got owners only spenders"
Vissza az elejére
Game90
Áplódermájszter

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 14:29:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blackburn - Arsenal a 43. percben 1-1.

RvP megsérült, le kellett cserélni...

Fabregas a kezdőben.

Ki lesz a következő?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.26. 20:17:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy bővebb összefoglaló a Fulham - Port Vale meccsről, benne Gera két gólja és három gólpassza! Smile

Videó

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
#Neymar#
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 22:10:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fernando írta:
levproff írta:
Olyan hírek láttak napvilágot, hogy - az Arsenalnál - a hivatalos bejelentés azért késik Szkiláccsi ügyében, mert lesz még egy érkező az "ágyúsoknál", és egyszerre akarják bejelenteni a két új szerzeményt.
Nos, kíváncsi vagyok.

Remélem egy kapus, mert ezt rossz nézni évről évre.

Hát igen egyik kapusuk se "életbiztosítás".Wengernek tavaly felkínálták Akinfeevet 15m-ért nem kellett,akkor egye meg a főztjét én azt mondom. Rolling Eyes
Vissza az elejére
Fernando
Llegenda del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 22:03:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

levproff írta:
Olyan hírek láttak napvilágot, hogy - az Arsenalnál - a hivatalos bejelentés azért késik Szkiláccsi ügyében, mert lesz még egy érkező az "ágyúsoknál", és egyszerre akarják bejelenteni a két új szerzeményt.
Nos, kíváncsi vagyok.

Remélem egy kapus, mert ezt rossz nézni évről évre.
bence-barca
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 21:49:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gera dupla! Amúgy félidőben 4-0ra vezetnek Smile

Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál
Vissza az elejére
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 21:18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gera góljával vezet a Fulham a Port Vale ellen Exclamation

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
levproff
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 14:44:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, kíváncsi vagyok.
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.24. 10:54:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azt mondom, hogy Mancini is jó ennek a City-nek, még nincsen a végleteknél a menedzser és van benne lehetőség. Várjuk ki a végét. A vezetők tudták, hogy ha Hughes-t le kell váltani, akkor nem egy kutyaütőt kell szerezni.

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
daffy
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.24. 10:39:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Capon írta:
Nem volt nehéz megtippelni, hogy kikap a Pool. Legalább is számomra nagyon egyértelmű volt a dolog. Idén sem várok semmi jót a Liverpool-tól. 5-6. hely környéke felejthető játékkal.
Man. City remélem idén már nagyobb kihívás lesz a top klubok számára és elvesz jó néhány pontot a MU, Chelsea, Arsenal hármastól.
én azt mondom h a mancinak időre van szüksége,meg talán egy másik "nevesebb" edzőre. a keretük talán még a chelsea-énél is erősebb,csak össze kell őket kovácsolni
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.24. 10:37:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:
szerintem a két évvel ezelőtti csapatot is nagyon-nagyon nehéz lesz megközelíteniük, és túl is kellene szárnyalniuk ha komolyan versenybe akarnak lenni a címeknél, és én -bár tiszetelem Hodgsont- nem hiszem,h csak azért mert Ő lett az edző, ez sikerül is. Mivel a keret egyszerűen SZERINTEM kevés ehhez. és azt se gondolom,h 1 csatár elég lenne.
Hodgson nem képes arra, ami két évvel ezelőtt volt. Akkor nagyon összeért a Pool, mégsem nyertek semmit. Szerintem ennek a menedzsernek túl nagy falat a Liverpool. Nem ő az első menedzser/edző, aki egy kiscsapattal sokat ért el, majd egy nagycsapattal bukdácsolt. Lásd Luigi del Neri a Chievóval, majd a Rómával, majd pár hét után lelépett a Portótól...

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
elbandi
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.24. 00:31:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó kis meccs volt Wink
Idén se fog sok címet nyerni a liverpool úgy látszik.
Ha a nagyok ellen is jól menne akkor top 4 Wink
Capon
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.24. 00:04:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem volt nehéz megtippelni, hogy kikap a Pool. Legalább is számomra nagyon egyértelmű volt a dolog. Idén sem várok semmi jót a Liverpool-tól. 5-6. hely környéke felejthető játékkal.
Man. City remélem idén már nagyobb kihívás lesz a top klubok számára és elvesz jó néhány pontot a MU, Chelsea, Arsenal hármastól.

!!!TRI CAMPIONS 08-09!!!
Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ozsimiki
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 23:54:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lionel85 írta:
Továbbra is tartom, hogy az időt meg kell adni Hodgsonnak, hogy felépítsen egy használható csapatot. Torres tényleg nem ezt érdemli. De ha nagyon akarna, már eddig is elment volna. Szerintem jól érzi magát és bízik abban, hogy összekapja a csapat magát.

szerintem a két évvel ezelőtti csapatot is nagyon-nagyon nehéz lesz megközelíteniük, és túl is kellene szárnyalniuk ha komolyan versenybe akarnak lenni a címeknél, és én -bár tiszetelem Hodgsont- nem hiszem,h csak azért mert Ő lett az edző, ez sikerül is. Mivel a keret egyszerűen SZERINTEM kevés ehhez. és azt se gondolom,h 1 csatár elég lenne.

Eurobarca Fifa bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/

Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar.
Vissza az elejére
barca1615
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 23:19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yaya jól kente:) Jó kis meccs volt! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sima vége lesz:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
víscaelbarca!forever
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.08.23. 23:18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jó meccs volt ez a mai érdemes volt megnézni.A Liverpooltól többet vártam.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Archivált Topicok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 302, 303, 304  Következő
1 / 304 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.