2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - Serie A / Coppa Italia
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

Serie A / Coppa Italia
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 203, 204, 205  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Archivált Topicok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bazsiii
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 09:05:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja.

Én sem mondtam, hogy jó játékos Wink De ez a srác egyfolytában csak kölcsönben van mindenhol...
bence-barca
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.30. 11:50:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

messideco írta:

Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja.

Az én szememben a füstje is elég kicsi... Rolling Eyes

Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
messideco
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.30. 11:47:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bazsiii írta:
Jó sokáig tartott.Filkort már is kölcsön akarja adni a Milan

Focis blogom--rajta Mascherano bemutatása,kalendárium stb, új szavazás Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bazsiii
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.07.30. 10:53:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó sokáig tartott.Filkort már is kölcsön akarja adni a Milan Shocked
Link
lui1698
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 13:44:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az olasz bajnokság 2010/2011-es menetrendje

Inter-Milan novemberben a 12. fordulóban, Lazio-Roma a 10. fordulóban szintén novemberben.

FC Barcelona igazoláspolitika 2009-2010
"money ain't got owners only spenders"
Vissza az elejére
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.14. 16:02:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én, mint Juventus szimpatizáns, nagyon sokat utána olvastam a Calciopolinak, és itt nem csak a Juventus volt a fő bűnös, hanem a kis Benyalós Morrattiféle Sinter, a Milan, és a Fio is, de nézzük csak meg ebböl ki jött ki a legjobban? Hát tán nem ? De bizony a sinter, és az olasz foci még mindig a calciopolinak a következményeit viseli, Holv van nemzeti porondon egy Milan, egy Juventus? Nem akarok összeesküvés elméleteket alkotni de szerintem itt a SInter nagyon sokat megköszönhet Morrattinak aki meg a pénzének.... Ugyhogy Morrattipoli szépen elintézted olaszországot... + Nemtudom erröl hallott-e valaki de volt Juventus főfejesek (pl: Moggi akit a Calciopoli miatt tiltottak el, és idén 2010-ben térhetne vissza) bemutattak több száz telefonbeszélgetést, amin az hallható ahogy Inter vezetők a BÍRÓKÜLDÉST BEFOLYÁSOLJÁK! Akkor a Juventus mit kapott? Seria B-t, pontlevonást és birságot, Mit kapott a Sinter? 2bajnoki címet, és úgymond egy nyilt utat az olasz bajnokságban... Materazzi te meg remélem a favágó formáddal az alkarodon lévő BL trofeára vered te csicska....

Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Capon
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 17:39:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MR. TROMORT777 írta:
LG írta:
Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff....

Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.
Ennyire ne legyél már elfogult, ha meg nem tod belátni, hogy mennyire az vagy, akkor nem kell ilyeneket írni.
Érdekes módon az Inter mindent megúszott, még úgy is, hogy vannak telefon beszélgetések, amik egértelműen bizonyítják, hogy benne voltak ők is a nagy bundabotrányba.

Ha jól tudom pont ezt kezdték el elsőnek vizsgálni, hogy hogy úszhatta meg az Inter a bundabotrányt mikor már akkor is meg voltak ezek a telefonbeszélgetések csak éppenséggel átsiklottak ezeken a bizonyítékokon az illetékesek és nem vették figyelembe. Ha jól tudom őket is vizsgálják már hogy hogy történhetett ez.

!!!TRI CAMPIONS 08-09!!!
Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
MR. TROMORT777
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 16:59:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LG írta:
Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff....

Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.
Ennyire ne legyél már elfogult, ha meg nem tod belátni, hogy mennyire az vagy, akkor nem kell ilyeneket írni.
Érdekes módon az Inter mindent megúszott, még úgy is, hogy vannak telefon beszélgetések, amik egértelműen bizonyítják, hogy benne voltak ők is a nagy bundabotrányba.
Presidente del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 16:52:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Piquenbauer
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 14:52:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

visca el barca írta:
nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)

morattit eltiltották 3 hónapra.. pff... Shocked

Komolyan mondom, meg sem lepődök már. Az Intert jó ideje utálom, de ez még rátett egy lapáttal. Kiváncsi lennék mi lett volna akkor, ha ezt a Juve követte volna el, vagy a Milan?
Mert ha jól emlékszem, amikor a Juvét kizárták a másodosztályba, akkor bundázott az Inter is, és mégis megúszták. Az egész egy vicc. szerintem feleslegesek ezek a szabályok. Rájuk úgy sem vonatkoznak...
Vissza az elejére
Fecooo
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 14:04:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

visca el barca írta:
nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)

ebbe bele fog rokkanni, ennyire durván nem kellett volna megbüntetni... Embarassed

(az NSO szerint kapott egy 45 ezer jurós büntetést is...no comment)

az a gond, h más csapatot alighanem VALÓBAN megbüntettek volna... (jogosulatlan szerepeltetés címszó alatt sokkal szigorúbb büntetést is hallottam már, itthonról is...)

kötelező olvasmányok Barca-fanoknak Wink ! Arrow Arrow BLAUGRANA.HU

„A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt. A Barça az életem klubja.” by YAYA TOURÉ | Més que un club!!! + best video Wink
Vissza az elejére
visca el barca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 13:56:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.07.06. 14:46:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/roma-a-faradt-adriano-elaludt-kesve-erkezett-a-keddi-edzesre-2035917

apaaaa! kezdődik Very Happy Laughing

ettől függetlenül remélem magára talál, de túl sok reményt nem fűzök hozzá.. volt lehetősége bőven, mindig elrontotta. ez már tényleg a last chance Rolling Eyes
habár sztem nem akkora zseni, csak a Romát sajnálom/sajnálnám...

Minden tudnivaló a Barcelona történelméről Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
geridoss
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 12:53:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Allegri hivatalosan is a Milan edzője

Buffon csak 2011-ben térhet vissza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Mihu
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:47:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Semmi nem lesz. Ebben egészen biztos vagyok. Ehhez hasonló botrány csak a Calciopoli volt, de az is csak azért derült ki, és lett belőle ilyen nagy balhé, mert abban benne volt a rendőrség is. De itt csak a szövetség szerepel, és nekik nem lesz érdekük, hogy megfosszák magukat egy BL győzelemtől. Majd max kiderül, hogy az emberkét csak olasz szinten tiltották el, és így elveszik az olasz bajnoki címet, de a BL győzelem megmarad. De szerintem még ez se lesz. A maffiózó Moratti úgyis megoldja. Végül is itt formai dolgokon lesz a vita, hogy az eltiltott emberkével kötötték meg az üzletet, vagy valaki mással. És úgyis az lesz, hogy valaki mással...

2009-Eto'o
2010-Yaya, Ibrahimovic
2011- ???
Vissza az elejére
Xanthor
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:45:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ha Platinin múlik, lehet elmeszelik az Inter-t Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ziipp
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:43:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

visca el barca írta:
bl topikban is ezt beszéljük, itt is elmondom h nem lesz ebből semmi.

annyira csak nem hülyék morattiék, h olyannal igazoltatnak aki el van tiltva...

Ez nem objektív megközelítés. Ha szabálytalanság történt, akkor az történt. A kérdés csak az, hogy az UEFA mennyire akar botrányt, ill. meddig ér az olaszok keze a szövetségben.
Robcsyy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:33:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hunter91 írta:
Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK

szerencsétlen Materazzit egész Torino ki fogja röhögni akkor Laughing Laughing
Vissza az elejére
sjd
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:31:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hunter91 írta:

"Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkőzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt."

Ejha, nem számoltam utána, de ez így eléggé másodosztálynak néz ki (szerk.: utánaszámoltam, és 6 pontjuk maradna)

Esetleg majd a Bayerntől is elvehetnék a 3méteres lesgóljuk miatt, és akkor a Lyonnal egy utólagos döntő... (álmodni szép dolog)

http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI

2009 - világbajnokok
2010 - világbajnokok

A hozzászólás legutóbb sjd által 2010.06.12. 18:33:49-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
visca el barca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:29:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bl topikban is ezt beszéljük, itt is elmondom h nem lesz ebből semmi.

annyira csak nem hülyék morattiék, h olyannal igazoltatnak aki el van tiltva...
A Vadász

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:29:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hunter91 írta:

Wehehehehe!!!! Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Szegény Csozé!Ha így lesz akkor még a madrid után csak keresnie kell egy harmadik csapatot, hogy elérje a vágyait!!MUHAHAHA Wink Roma Avanti!!!!!!

/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy Wink
Vissza az elejére
Hunter91
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.12. 18:25:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Légy te is manager!
Vissza az elejére
LM10
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.06.11. 13:40:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Totti visszavonult? Shocked

SZERK: Most látom, hogy még nem. Az biztos, hogy ő a Roma élő legendája.

Didát nem most, hanem vagy 2-3 évvel ezelőtt kellett volna elküldeni a Milanból.

"Olyan szabály nincs, hogy Messi nem fejelhet "-Egri Viktor 2009 BL döntő Cool
Vissza az elejére
MessiFan
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.06.11. 13:20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tottit én nem szeretem. Úgyhogy annyira nem izgatna ha visszavonulna Very Happy
Az viszont izgat (ne értsétek félre) hogy Didával 10 év után nem hosszabbított az AC Milan. Én Dida helyébe haza mennék Brazíliába mint ahogyan több brazil is tette mert:
1. Oda simán beférne bármelyik csapatba
2. Csipkebokor vessző Very Happy
3. 36 évesen nem túl jó formában hova máshova menne ha még akar védeni és szívesen látják?

http://www.hbmeteor.eoldal.hu/ Nézzétek meg!
Sig by: Poldi Ava by: K88
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
albicelesteX
A Vadász

HozzászólásElküldve: 2010.06.11. 07:56:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem!Még nem! Wink

A videóhoz meg annyit!Amit láthattunk benne is feliratként!

Totti!Roma E' Fiera Di Te!!!!!

/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy Wink
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Archivált Topicok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 203, 204, 205  Következő
1 / 205 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.