| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bazsiii Barça C

|
Elküldve: 2010.07.31. 09:05:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja. |
Én sem mondtam, hogy jó játékos De ez a srác egyfolytában csak kölcsönben van mindenhol... _________________ madridista
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.07.30. 11:50:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| messideco írta: |
Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja. |
Az én szememben a füstje is elég kicsi...  _________________
Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
messideco Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.07.30. 11:47:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| bazsiii írta: | | Jó sokáig tartott.Filkort már is kölcsön akarja adni a Milan |
Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja. _________________
Focis blogom--rajta Mascherano bemutatása,kalendárium stb, új szavazás  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bazsiii Barça C

|
Elküldve: 2010.07.30. 10:53:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó sokáig tartott.Filkort már is kölcsön akarja adni a Milan
Link _________________ madridista
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lui1698 Director del Fútbol

Hozzászólások: 3382 Tartózkodási hely: A felhők alatt a parton egy tengeröbölben állva...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
L.Messi 10 Jugador del Barça

|
Elküldve: 2010.07.14. 16:02:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Én, mint Juventus szimpatizáns, nagyon sokat utána olvastam a Calciopolinak, és itt nem csak a Juventus volt a fő bűnös, hanem a kis Benyalós Morrattiféle Sinter, a Milan, és a Fio is, de nézzük csak meg ebböl ki jött ki a legjobban? Hát tán nem ? De bizony a sinter, és az olasz foci még mindig a calciopolinak a következményeit viseli, Holv van nemzeti porondon egy Milan, egy Juventus? Nem akarok összeesküvés elméleteket alkotni de szerintem itt a SInter nagyon sokat megköszönhet Morrattinak aki meg a pénzének.... Ugyhogy Morrattipoli szépen elintézted olaszországot... + Nemtudom erröl hallott-e valaki de volt Juventus főfejesek (pl: Moggi akit a Calciopoli miatt tiltottak el, és idén 2010-ben térhetne vissza) bemutattak több száz telefonbeszélgetést, amin az hallható ahogy Inter vezetők a BÍRÓKÜLDÉST BEFOLYÁSOLJÁK! Akkor a Juventus mit kapott? Seria B-t, pontlevonást és birságot, Mit kapott a Sinter? 2bajnoki címet, és úgymond egy nyilt utat az olasz bajnokságban... Materazzi te meg remélem a favágó formáddal az alkarodon lévő BL trofeára vered te csicska.... _________________
Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Capon Entrenador del Barça

Hozzászólások: 2339 Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum
|
Elküldve: 2010.07.10. 17:39:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| MR. TROMORT777 írta: | | LG írta: | | Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff.... |
Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.
Ennyire ne legyél már elfogult, ha meg nem tod belátni, hogy mennyire az vagy, akkor nem kell ilyeneket írni.
Érdekes módon az Inter mindent megúszott, még úgy is, hogy vannak telefon beszélgetések, amik egértelműen bizonyítják, hogy benne voltak ők is a nagy bundabotrányba. |
Ha jól tudom pont ezt kezdték el elsőnek vizsgálni, hogy hogy úszhatta meg az Inter a bundabotrányt mikor már akkor is meg voltak ezek a telefonbeszélgetések csak éppenséggel átsiklottak ezeken a bizonyítékokon az illetékesek és nem vették figyelembe. Ha jól tudom őket is vizsgálják már hogy hogy történhetett ez. _________________ Klinsmann, Maldini, Guardiola, Rivaldo, Nesta, Puyol, Xavi, Ronaldinho, Kaká, Iniesta, MESSI
!!!TRI CAMPIONS 08-09!!! Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MR. TROMORT777 Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.07.10. 16:59:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| LG írta: | | Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff.... |
Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.
Ennyire ne legyél már elfogult, ha meg nem tod belátni, hogy mennyire az vagy, akkor nem kell ilyeneket írni.
Érdekes módon az Inter mindent megúszott, még úgy is, hogy vannak telefon beszélgetések, amik egértelműen bizonyítják, hogy benne voltak ők is a nagy bundabotrányba. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LG Presidente del Barça
|
Elküldve: 2010.07.10. 16:52:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Piquenbauer Barça B

|
Elküldve: 2010.07.10. 14:52:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| visca el barca írta: | nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)
morattit eltiltották 3 hónapra.. pff...  |
Komolyan mondom, meg sem lepődök már. Az Intert jó ideje utálom, de ez még rátett egy lapáttal. Kiváncsi lennék mi lett volna akkor, ha ezt a Juve követte volna el, vagy a Milan?
Mert ha jól emlékszem, amikor a Juvét kizárták a másodosztályba, akkor bundázott az Inter is, és mégis megúszták. Az egész egy vicc. szerintem feleslegesek ezek a szabályok. Rájuk úgy sem vonatkoznak... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fecooo Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.07.10. 14:04:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| visca el barca írta: | nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)
morattit eltiltották 3 hónapra.. pff...  |
ebbe bele fog rokkanni, ennyire durván nem kellett volna megbüntetni...
(az NSO szerint kapott egy 45 ezer jurós büntetést is...no comment)
az a gond, h más csapatot alighanem VALÓBAN megbüntettek volna... (jogosulatlan szerepeltetés címszó alatt sokkal szigorúbb büntetést is hallottam már, itthonról is...) _________________
kötelező olvasmányok Barca-fanoknak ! BLAUGRANA.HU
„A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt. A Barça az életem klubja.” by YAYA TOURÉ | Més que un club!!! + best video |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
visca el barca Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.07.10. 13:56:00 Hozzászólás témája: |
|
|
nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)
morattit eltiltották 3 hónapra.. pff...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Forcabarca8 Jugador d'estrella

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
geridoss Capitá del Barça

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mihu Entrenador del Barça
|
Elküldve: 2010.06.12. 18:47:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Semmi nem lesz. Ebben egészen biztos vagyok. Ehhez hasonló botrány csak a Calciopoli volt, de az is csak azért derült ki, és lett belőle ilyen nagy balhé, mert abban benne volt a rendőrség is. De itt csak a szövetség szerepel, és nekik nem lesz érdekük, hogy megfosszák magukat egy BL győzelemtől. Majd max kiderül, hogy az emberkét csak olasz szinten tiltották el, és így elveszik az olasz bajnoki címet, de a BL győzelem megmarad. De szerintem még ez se lesz. A maffiózó Moratti úgyis megoldja. Végül is itt formai dolgokon lesz a vita, hogy az eltiltott emberkével kötötték meg az üzletet, vagy valaki mással. És úgyis az lesz, hogy valaki mással... _________________ Guardiola:
2009-Eto'o
2010-Yaya, Ibrahimovic
2011- ??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Xanthor Barça B

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:45:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ha Platinin múlik, lehet elmeszelik az Inter-t  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ziipp Jugador d'estrella

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:43:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| visca el barca írta: | bl topikban is ezt beszéljük, itt is elmondom h nem lesz ebből semmi.
annyira csak nem hülyék morattiék, h olyannal igazoltatnak aki el van tiltva... |
Ez nem objektív megközelítés. Ha szabálytalanság történt, akkor az történt. A kérdés csak az, hogy az UEFA mennyire akar botrányt, ill. meddig ér az olaszok keze a szövetségben. _________________ Győzzön a Jobbik!
Az Ibra jóslat. Nem talált. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robcsyy Jugador d'estrella

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:33:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hunter91 írta: | | Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK |
szerencsétlen Materazzit egész Torino ki fogja röhögni akkor  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sjd Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:31:28 Hozzászólás témája: |
|
|
"Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkőzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt."
Ejha, nem számoltam utána, de ez így eléggé másodosztálynak néz ki (szerk.: utánaszámoltam, és 6 pontjuk maradna)
Esetleg majd a Bayerntől is elvehetnék a 3méteres lesgóljuk miatt, és akkor a Lyonnal egy utólagos döntő... (álmodni szép dolog) _________________ "Lehetetlennek tartom, hogy otthonukban legyőzzük a katalánokat. Elsöprő lendületben vannak, biztos vagyok benne, hogy ez az ő évük lesz" - Bernd Schuster
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
2009 - világbajnokok
2010 - világbajnokok
A hozzászólás legutóbb sjd által 2010.06.12. 18:33:49-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
visca el barca Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:29:34 Hozzászólás témája: |
|
|
bl topikban is ezt beszéljük, itt is elmondom h nem lesz ebből semmi.
annyira csak nem hülyék morattiék, h olyannal igazoltatnak aki el van tiltva... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
albicelesteX A Vadász

|
Elküldve: 2010.06.12. 18:29:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Wehehehehe!!!! Szegény Csozé!Ha így lesz akkor még a madrid után csak keresnie kell egy harmadik csapatot, hogy elérje a vágyait!!MUHAHAHA Roma Avanti!!!!!! _________________
/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hunter91 Jugador d'estrella

Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Ahol a denevér is lámpával jár!
|
Elküldve: 2010.06.12. 18:25:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK _________________
Légy te is manager! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LM10 Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.06.11. 13:40:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Totti visszavonult?
SZERK: Most látom, hogy még nem. Az biztos, hogy ő a Roma élő legendája.
Didát nem most, hanem vagy 2-3 évvel ezelőtt kellett volna elküldeni a Milanból. _________________
"Olyan szabály nincs, hogy Messi nem fejelhet "-Egri Viktor 2009 BL döntő  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MessiFan Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.06.11. 13:20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Tottit én nem szeretem. Úgyhogy annyira nem izgatna ha visszavonulna
Az viszont izgat (ne értsétek félre) hogy Didával 10 év után nem hosszabbított az AC Milan. Én Dida helyébe haza mennék Brazíliába mint ahogyan több brazil is tette mert:
1. Oda simán beférne bármelyik csapatba
2. Csipkebokor vessző
3. 36 évesen nem túl jó formában hova máshova menne ha még akar védeni és szívesen látják? _________________
http://www.hbmeteor.eoldal.hu/ Nézzétek meg!
Sig by: Poldi Ava by: K88 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
albicelesteX A Vadász

|
Elküldve: 2010.06.11. 07:56:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem!Még nem!
A videóhoz meg annyit!Amit láthattunk benne is feliratként!
Totti!Roma E' Fiera Di Te!!!!! _________________
/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|