2008.01.26. 18:49:12
elprat!
Na figyelj ide, kérlek! Azt a mondatot én szedtem ki magam! De! Fel kellene fogni végre, én nem xy fórumozót szidalmaztam, vagy sértettem meg. Nem xy-t küldtem el melegebb éghajlatra. Nem érzem, hogy bármiféle pozitív diszkrimináció kegyeltje lennék. Nem gondolom, hogy én lennék az Atyaúristen! A személyeskdést hagyd meg másholra! Ha gondod van velem, szólj, állok elébe.
Ez a kivonulósdi pedig csak színjáték, nem tudja senki sem, hogy mi van mögötte. Amit a modik privátban ill. a zárt topicokban leírnak, azt nem ismerjük. Félinformációk alapján korrekt véleményt formálni lehetetlen.
Homér döntése magyarázható, bár lehet, hogy nem volt szerencsés. Csongor ilyen, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem is volt Vele személyeskedő vitám, amikor eléggé megsértett. Tisztáztuk, és lapoztunk. Gondolom, Homérnak priviben nem a jókívánságait tolmácsolta. Egy hetet pedig ki lehet bekkelni.
A személyeskedésnek nincs helye a fórumon, inkább meg kellene nyugodni, a kivonulóknak pedig jobb belátásra térniük. Ez nem vezet sehova, mindenkire szüksége van a közösségnek. Én is lettem figyelmeztetve, amit elfogadtam, és törekedtem a javulásra. Tegye mindenki ezt!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Marci miért van kitiltva? Talán, jogunk van tudni! vagy magától ment el?
Ja, és úgy egyébként, komolyan bántanak a mai események. nem mondom, hogy a kardomba dőlök, de fájnak a történések. Ezt nem gondoltam volna, hogy ide jutunk, idáig fajulnak a dolgok. Komolyan, le vagyok törve, mint a bili füle, fájdalommal van telve a szívem. Nem tudom, mitévő legyek.. Gyerekek! Gondoljátok meg Magatokat, szívjátok el a békepipát, fogjatok össze! Értünk, a Fórumért, a Közösségért, Magatokért! Ne legyetek már olyanok, mint a gyerek, akinek elvették a játékát.
Mi kellene a békéhez? A lelkek megnyugvásához?