2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - Sandro Rosell
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

Sandro Rosell
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Örülsz-e a választások végeredményének?
Igen
44%
 44%  [ 92 ]
Nem
33%
 33%  [ 69 ]
Más jelöltet preferáltam volna, de így sincs problémám.
21%
 21%  [ 45 ]
Összes szavazat : 206

Szerző Üzenet
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 10:51:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én csodálkoztam ezen a híren, de ezek szerint nagy az elismertsége Rosellnek, mást nem tudok elképzelni. Vasmarkú elnök, de van eredménye a munkájának, mert ez szerintem egy rangos kinevezés.

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
noname
Llegenda del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 10:47:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért jól jöhet még nemegyszer Rossel befolyása. A mai rövidhír is azt mutatja mennyire befolyásos elnök. Egyelőre az elnöki munkájáról:
-laportáékat nem bírja még mindig. az a nagy deficit amiről beszélt eléggé azért volt h lejárassa az előző elnökséget. Mindamellett egyetértek h valóban óvatosabban kell bánni a pénzzel mint Laporta az utóbbi éveiben.
-Az igazolásai eddig reális áruak voltak, pontosabban inkább áron aluliak. Adriano és Mascherano összesen belekerült kb 30 millióba. Ez enm sok, hiszen a Pool nemrég Mascheranoért egyedül ennyit kért.

http://game-over.blog.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger
Andris
Az Antimadridista Alakulat Alparancsnoka

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:25:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sjd írta:
Andris írta:
Pep egyáltalán nem kérte az eladását tudtommal.

"De én döntök, és ugyan nem sokat mondhatok mások vagy kívülállók véleményéről, aki itt dönt, az én vagyok. "

Question Question Question

Ezt már csak azután mondta, miután kiderült h Ibra nem elégedett és menne.
Előtte többször mondta a nyár folyamán, hogy mindenképpen számít rá. Gyenge a memóriánk nagyon. Úgy az egész társaságnak.

Örökélet, összesfegyver!
Sandro-Sandro, don't be such an apple!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Barcaboy08
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:24:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igy ahogy az elottem szolo mondja....kifizettunk 45 millat +atdtuk Samut...nincs az az oriasi problema amit nem lehet athidalni normalisan ferfiak modjara es tisztazni a problemakat....Samuval is ugyan ez tortent,csak ott Laporta megtudta gyozni Pepet,hogy maradjon meg egy evre es maradt is.Tehat most ergo Pep azt csinal amit akar,es a vezetoseg meg ugy tancol ahogy Pep mondja..ezt ti sem hiszitek ek...... Rolling Eyes

A hozzászólás legutóbb Barcaboy08 által 2010.08.28. 22:25:40-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha maradt volna Pep akaratának ellenére, vélhetőleg nem játszatta volna. Akkor még nagyobb bukta lett volna srác. Embarassed

"vele lépek, vele szállok, mert vele van ennek az elb*szott életnek értelme..."
"..megfogadtam többször, hogy nem lesz több sör, és csaj aki bekavar..."
"...spanok a sitten, spanok a sírban, ellenségek akiket spanoknak hívtam..."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
P.U.Y.O.L.
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:21:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Andris írta:

Lesznek még furcsább összeesküvés elméletek is, a teljes igazságot meg úgyse fogjuk megtudni...

Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni.
Vissza az elejére
sjd
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:21:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Andris írta:

"De én döntök, és ugyan nem sokat mondhatok mások vagy kívülállók véleményéről, aki itt dönt, az én vagyok. "

Question Question Question

http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI

2009 - világbajnokok
2010 - világbajnokok
Vissza az elejére
Andris

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örökélet, összesfegyver!
Vissza az elejére
danko94
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Victor_Valdes írta:
Barcaboy08 írta:
Bravo!24 millio csodas ujabb zsenialis huzas ettol a remek vezetestol....meg valami!?Szerintem a most megvett Mascheranot meg adjuk oda 5 millaert valakinek meg melegibe, mert jovore ugy is kegyvesztett lesz....

Pep kérte az eladását. A vezetőség mit tehetne? Azt mondja, hogy márpedig itt van és játszatni kell? Akkor az lenne, hogy mi ez a real madrid..kész perez a vezetőség..kb. Rolling Eyes
Pep kérte a vásárlását is ergo a vezetőség helyébe mondtam volna, hogy öcsém neked kellett minden áron akk azt edd amit főztél. Rolling Eyes
CAMPEONES!!! CAMPEONES!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barcaboy08 írta:
Bravo!24 millio csodas ujabb zsenialis huzas ettol a remek vezetestol....meg valami!?Szerintem a most megvett Mascheranot meg adjuk oda 5 millaert valakinek meg melegibe, mert jovore ugy is kegyvesztett lesz....

Pep kérte az eladását. A vezetőség mit tehetne? Azt mondja, hogy márpedig itt van és játszatni kell? Akkor az lenne, hogy mi ez a real madrid..kész perez a vezetőség..kb. Rolling Eyes

Vissza az elejére
Cooltiszo
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez simán 24 gyerekek, idén csak kölcsön, annyi hogy Ibra fizuját nem mi álljuk.

Gratulálok Rosell, nevetséges ügylet volt, szánalmas végeredménnyel.
Vissza az elejére
lui1698
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elképesztő ügylet, már-már szánalmasnak mondható magyarázattal...

Úgy látom már Tamás se bírja ezt a káoszt.
Kíváncsi leszek a magyarázatokra. Rolling Eyes
Dühítő, iszonyat ostoba és felháborító ami zajlik a Barca-nál ezen a nyáron.

FC Barcelona igazoláspolitika 2009-2010
"money ain't got owners only spenders"
Vissza az elejére
Barcaboy08
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 22:12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Andris

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 21:53:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csababarca írta:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/08/28/n100828112606.html

Ezt fordítsa le valaki.
Van itt 24M és 60M is.

Lehet h én értem rosszul, és nem itt sokan mások a fórumon meg nsonál meg akárhol, de ez annyi, hogy kölcsönbe megy, jövőre meg opciója van rá a Milannak 24 millióért.
Szvsz az ára plusz a megspórolt sok évi fizetése együtt a 60 millió.

Örökélet, összesfegyver!
Vissza az elejére
csababarca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 21:50:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/08/28/n100828112606.html

Ezt fordítsa le valaki.
Van itt 24M és 60M is.
Andris

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 21:48:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

még jövőre egy 30as, és akkor aztmondom h menjen isten hírével, úgytűnik annyira mégse akart maradni, csak megtalálták azt a mondvacsinált indokot.

Örökélet, összesfegyver!
Vissza az elejére
Charlie
Öreg Harcos

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 21:44:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

24millió lesz 1évre, utána még perkálnak. Szerintem.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Vissza az elejére
Andris

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 21:40:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az a világ szégyene lesz, ha most tényleg azt hozták ki a tárgyalásokból, hogy 40 alatt adjuk. Márpedig 25 millió szerepel mindenütt.

Ez valami katasztrófa, elfogadhatatlan, minősíthetetlen volna. Remélem hogy csak találgatnak pénzről az újságírók.

Örökélet, összesfegyver!
Vissza az elejére
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 20:57:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az arcoskodó játékosok általában a saját érdekeiket helyezik a csapat elébe. Lásd Portugália-Spanyolország a vb-n, CR-nek semmi kedve nem volt játszani, nem is volt momentuma.

Azonban vannak kivételek. Azok az egyéniségek, akik mindenre képesek a csapatukért. Pl. Sztoicskov.

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
csabimo
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 20:50:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lionel85 írta:
Nem értem. Pep nem tudta, hogy milyen személyiségű játékost vett tavaly nyáron? Mert ezek szerint így van. Ami hiba. Nem figyelte meg eléggé Ibrahimovicsot. Én már az Ajaxban tudtam, hogy egy arcoskodó játékos. Én a CR-Ballack-arcoskodó vonalba sorolom őt, ha Pep eddig nem látta, akkor vér ciki. Az, meg hogy Rosell nem szimpatizál vele, nem túl fair dolog. A személyes döntések nem valók egy csapatba. Itt a Barcelona érdekeit kell figyelni és nem azt, hogy mennyire szimpatikus Rosellnek Ibrahimovics vagy sem.
Én személy szerint nem értettem soha h miért baj az hogy egy játékos kicsit hevesebb természetű egy kicsit vagányabb a tőbbinél stb...Pl: etoo-Ibra-cr-Beckham...attól még a pályán ő is nyerni akar, és megcsinálja azt amit meg kell, ettől profik!

Laporta-Rosell: nincsenek olyan hű de jó viszonyban, ez látszik azon hogy csigrit eladták egyből, ebből én arra következtetek hogy Rosell biztos nem fizetett volna érte 25 milliót-míg laporta igen...

Ugyanez a véleményem hogy nem biztos hogy Rosell leszurkolt volna ennyi pénzt Ibráért!!!
Valahol kapóra jön neki hogy van érdeklődő, Ibra is hajlik a váltásra, Pepp sem számíit rá, akkor inkább eladják és jövöre már új szelek fujnak, ők adnak vesznek akit akarnak...

De lehet hogy én gondolom rosszul az egészet! Embarassed
Vissza az elejére
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 20:38:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem értem. Pep nem tudta, hogy milyen személyiségű játékost vett tavaly nyáron? Mert ezek szerint így van. Ami hiba. Nem figyelte meg eléggé Ibrahimovicsot. Én már az Ajaxban tudtam, hogy egy arcoskodó játékos. Én a CR-Ballack-arcoskodó vonalba sorolom őt, ha Pep eddig nem látta, akkor vér ciki. Az, meg hogy Rosell nem szimpatizál vele, nem túl fair dolog. A személyes döntések nem valók egy csapatba. Itt a Barcelona érdekeit kell figyelni és nem azt, hogy mennyire szimpatikus Rosellnek Ibrahimovics vagy sem.

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
csabimo
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 20:33:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lionel85 írta:
Rosellnek volt egy kampányszövege, terve. Sokaknak tetszettek az ötletek, a megvalósítások. A 4x4-es szisztéma első hallásra sok szimpatizánst szerzett Rosellnek. Viszont Henry és Márquez ingyen eladása, Touré "elüldözése" (bár ez inkább Pep érdeme), most Ibrahimovics eladása viszont alaposan leviszik az ázsióját.
Henry már Laportanál fix volt h ingyen távozik ahogy Toure is fix volt hogy továbbáll!
Rosell első nagy lépése Csigri eladása volt, Marquezre pedig Guardiola nem számított(tehát az ő döntése h távozott) az már csak hab a tortán hogy Rosellék ingyen elengedték...

Ibrához meg annyit, hogy tavaly érkezett, Laporta éra alatt, ma már Rosell van, nem biztos hogy szimpi neki a csákó, és Pepp sem számít rá, így érthető h elpasszolnák...
Vissza az elejére
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.28. 20:25:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rosellnek volt egy kampányszövege, terve. Sokaknak tetszettek az ötletek, a megvalósítások. A 4x4-es szisztéma első hallásra sok szimpatizánst szerzett Rosellnek. Viszont Henry és Márquez ingyen eladása, Touré "elüldözése" (bár ez inkább Pep érdeme), most Ibrahimovics eladása viszont alaposan leviszik az ázsióját.

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

HozzászólásElküldve: 2010.08.27. 14:47:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barcaboy08 írta:
Victor_Valdes írta:
Balinho írta:

Egyébként akik egy nyár alatt fuera Roselleznek, azok mondják már meg mivel lettek volna elégedettek? Cesc esélytelen volt, Pep néhány héttel ezelőttig még csak a fiatalok szöveget nyomott, állandóan nyomta az Ibra maradni fog dumát, majd most hirtelen ki akarja tenni. Ebben mi a búbánatot kellett volna csinálnia Roselléknek?

Semmit, csak vannak megrögzött idióták, meg teljesen fogalmatlan emberek... Rolling Eyes Embarassed

szerk.: zsulter véleményét, teljes mértékben adom. Smile

Meg vagy te barátom,akinek ez a véleménye,meg vagyok én és még sokezren..akik nem igy gondolják mint te....meg vannak idióták akik ugy gondolkoznak mint te...ha már itt tartunk.Egy kicsit körül kéne nézned más forumokon is...te kis mindet jobbantudó Laughing

Észre kellene venned a nyilt kritikát. Az arcoskodó írásaidra válaszoltam olyan hangnemben, ahogyan te írsz a mostani vezetőinkről. Úgy látom nem ment át. Na mindegy, hagyjuk. Rolling Eyes Embarassed

Vissza az elejére
Balinho
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.27. 14:40:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

menczel írta:
NAgy problémák vannak a Pep-Zubizareta-Rosell hármassal.

na mégegyszer fussunk neki! Szerinted mit kellett volna másképp csinálnia a Rosell-Zubi duónak?

A) Olyanokat igazolni akiket Pep nem kér, mondván ő jobban ért hozzá és a keret szűk.
B) Olyanokat erőszakkal a csapatnál tartani akikre Pepnek nincs szüksége (Hleb, Caceres, vagy éppen Ibra).
C) Erőszakkal itt tartani egy olyan játékost aki mindenáron menni akar (Touré?).

Én örülök, hogy nem úgy viselkedik mint Perez tette del Bosqueval vagy Pellével.

A Rosellt szidalmazók helyében visszább vennék kicsit, a lehetőségei közt ő próbálja kiszolgálni az edző igényeit, az már nem az ő hibája ha Pep fejében káosz van.

Barcaboy08 írta:
Meg vagy te barátom,akinek ez a véleménye,meg vagyok én és még sokezren..akik nem igy gondolják mint te....meg vannak idióták akik ugy gondolkoznak mint te...ha már itt tartunk.Egy kicsit körül kéne nézned más forumokon is...te kis mindet jobbantudó Laughing

Bár nem nekem szólt de érveid súlya előtt kénytelen vagyok leborulni. Még a végén kiderül hogy az eurobarca-fórum a gonosz Rosell-bérenc platform a propagandista demagóg stílusával, de a lázadó enbéegy.hu-n és társain merik hallatni a hangjukat az igaz Barcások...

Összességében szerintem röhej ami igazolás címszóval folyik mifelénk az elmúlt években, ha ne lenne ilyen jó az utánpótlásunk hogy minden évben kihúzzon a sz*rból akkor aligha ajnározná mindenki most Txikiéket. Amíg Pep ilyen önfejű és gyerekes, "őt nem játszatom mert nem szeretem"-stílusban alakítja a keretet addig ne is várjunk nagy változásokat. Ebben Mou fényévekkel előzi meg, ő mindenkiből a legjobbat hozza ki, míg Pep duzzog dacosan egy sarokban és üldözi el aki csúnyán pislogott rá az edzésen...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Következő
1 / 16 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.