2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy nézhetjük a Chelsea oldaláról, az egész egyenes kiesés szakaszban rohadt nagy mákjuk volt, teljesen valószínűtlen volt, ahogy behúzták a sorozatot. Bár én nem sajnálom tőlük, mert korábban ők szívtak nem egyszer úgy, hogy nem voltak rosszabbak az ellenfélnél.Ha jól emlékszem a 2 meccsen összesen volt vagy 5 kapufánk is. Akkor tényleg nem akart semmi se összejönni.
Ha jól emlékszem a 2 meccsen összesen volt vagy 5 kapufánk is. Akkor tényleg nem akart semmi se összejönni.MessiNeymarSuarez írta:Teljesen meg is értem, szerintem mindenkiben megragadt és azóta bennük van. Remélem a srácokban benne lesz, és ezért úgy mennek ki Iniestáék a pályára hogy törlesszenek a Chelsea ellen.Nero. írta:Szimpatikus interju. “Orulok” hogy még mindig ennyire emlékszik a Chelsea elleni kiesésre, és ennyire megviselte. Az tényleg az elmúlt évek egyik leghidegesebb kése volt.
Nem csoda, emberelőny, 2-0-s vezetés, magabiztos egykapuzás, és a döntő már csak 45 percre volt, erre hirtelen bekapunk egy hatalmas nagy gólt, amit simán meg lehetett volna akadályozni egy taktikai szabálytalansággal.
Teljesen meg is értem, szerintem mindenkiben megragadt és azóta bennük van. Remélem a srácokban benne lesz, és ezért úgy mennek ki Iniestáék a pályára hogy törlesszenek a Chelsea ellen.Nero. írta:Szimpatikus interju. “Orulok” hogy még mindig ennyire emlékszik a Chelsea elleni kiesésre, és ennyire megviselte. Az tényleg az elmúlt évek egyik leghidegesebb kése volt.
Mondjuk ebben a taktikai átállásban igazad van, csak pont ebben a felállásban nem látom az ő helyét.ACben neg vannak jó meccsei hébe-hóba de középpályán olyan körülményes tetű lassú, hogy fáj nézni...pep71 írta:A Chelsea jobb lett nélküle?? Most azért lettek jobbak, mert átálltak 3-4-3-ra ő pedig sérült, de előtte amikor bukdácsoltak, akkor sem volt kezdő és a Chelsea szurkolók ezt szóvá is tették...LG írta:Azért annak csak van oka, hogy mi is, és a Chelsea is sokkal jobb lett nélküle. Gólokban, gólpasszokban tényleg erős, cserébe fél szezonokat alibizik.
Azért meg tett bőven, hogy ne szeressék itt, de szerintem alapból nem sokan szerethetik, napjaink egyik legantipatikusabb labdarúgója.
nem miatta volt gyenge a Chelsea, a javulás pedig egyértelműen a 3-4-3-ra való átállás okozta és várjuk ki a végét meddig tart..Hazard javult amúgy óriásit és Costa is jó formában van, de a védelemben Cahill életveszély, Arsenal ellen és több meccsen is osztotta a gólpasszokat az ellenfélnek, bármikor visszaeshet a formája neki is és a csapatnak is.
Costa-t nem szeretik sokan, Fabregas-t szerintem inkább sokan Özil-hez hasonlítják, ha van kedve és kijön neki a lépés, akkor nagyon megy neki, de, ha már küzdeni, hajtani kell és nem úgy megy, akkor nulla a teljesítmény.
A Chelsea jobb lett nélküle?? Most azért lettek jobbak, mert átálltak 3-4-3-ra ő pedig sérült, de előtte amikor bukdácsoltak, akkor sem volt kezdő és a Chelsea szurkolók ezt szóvá is tették...LG írta:Azért annak csak van oka, hogy mi is, és a Chelsea is sokkal jobb lett nélküle. Gólokban, gólpasszokban tényleg erős, cserébe fél szezonokat alibizik.
Azért meg tett bőven, hogy ne szeressék itt, de szerintem alapból nem sokan szerethetik, napjaink egyik legantipatikusabb labdarúgója.
Akkor Thiago nem tudhatta, hogy csak 1 év lesz. Vele amúgy az a baj, hogy nagyon sokat volt sérült az elmúlt 3 szezonban, szóval nem nagyon lettünk volna vele beljebb, ha marad. Viszont mikor egészséges, akkor mutatja, hogy mennyire tehetséges, szóval vhol mégis sajnálom.Stalkyard írta:Engem csak az zavar, hogy ezzel a Fabregas transzferrel végül elszórakoztuk Thiagot is. Bár az is igaz, hogy a gyereknek egy évet kellett volna még a s.ggén maradnia, és talán még mindig itt lenne.
Voltak jó meccsei és rossz hónapjai...pep71 írta:....
Kevesen voltunk pedig ezzel így. Én sem támogattam mert az ő leigazolásával kicsit magunkat hazudtoltuk meg. Mert saját nevelésként reklámoztunk egy 40 millás (nem emlékszem de drága igazolást) és hogy fiatalok meg barca meg mittudomén. Közben itt állt sorba egy Thiago Alcantara aki pokoli tehetséges volt, és inkább rajta is túladtunk, mert akkor még Xavi, Iniesta után még Fabregast is maga előtt látta.LG írta:Én már a leigazolását sem támogattam,.