„Luis érkezése optimizmusra ad okot”

Bartomeu elnök szerint Messi nem akar távozni

Az FC Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu az új tréner, Luis Enrique szerda délutáni bemutatásán elmondta, hogy a spanyol tréner érkezése a lehetõ legjobb hír a Barça számára. Bartomeu úgy véli, hogy Luis Enrique visszatérése a klubhoz csak idõ kérdése volt, valamint hangsúlyozta, hogy Messinek esze ágában sincs távozni, a nyilatkozatát pedig elferdítették.

„Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy Luis Enrique lesz az FC Barcelona új vezetõedzõje. Egy régi ismerõs, a klub embere. Az érkezése optimizmussal tölt el bennünket. Luis nagyon szorgalmas tréner, aki nagyon sok erõfeszítést képes megtenni a cél elérése érdekében, és aki a legnagyobb dolgokra hivatott a képességei alapján. Amikor elhagyta a Barçát, mindannyian tudtuk, hogy elõbb vagy utóbb vissza fog térni. Sok szerencsét kívánok Neked!”

Messi

„Nagyon örül, hogy Barcelonában folytathatja a pályafutását. Közülünk való, egy katalán srác, aki nagyon nyugodt és elégedett a jövõjét illetõen, ezért is írta alá az új szerzõdését. A nyilatkozatának egyes részeit kiragadták a kontextusukból. Mielõtt Argentínába utazott, érdeklõdött nálam, hogy ki lesz az új vezetõedzõ, én pedig készséggel válaszoltam neki.”