Bernat: „Messi szinte megállíthatatlan”

A szélsõ fáradhatatlan, gólpasszokra is képes | Pep alapembere

Hálátlan feladat vár majd Juan Bernatra, a Bayern München balhátvédjére szerda este: többek közt az õ feladata lesz megállítani Leo Messit. A nyáron a Bayern kedvéért a Valenciát elhagyó bekk az eljövendõ összecsapás kapcsán beszélt az ellenfélrõl.

„Messi ellen védekezni? Az igazság az, hogy õ egy olyan játékos, akit nagyon nehéz megállítani. Szinte lehetetlen. Sokszor lép beljebb a szélekrõl, így különösen nehéz követni. De ne higgyék, hogy a Barça csak Messirõl szól.”

„Nagyszerû támadóhármasuk van, világklasszisok mindannyian, ráadásul remek formában is vannak. Nekünk minden csapatrészben a legjobbunkat kell majd nyújtanunk ellenük.”

Bernatra egyébként érdemes lesz odafigyelniük a katalánoknak is, hiszen a spanyol szélsõ fontos alapembere a bajoroknak, idén õ töltötte a leghosszabb idõt a pályán a mezõnyjátékosok közül a német bajnokságban, a társai pedig nagyon megkedvelték a spanyol bekket.

Pepe Reina szerint hatalmasat fejlõdött az ex-Valenciás, teljesen elsajátította a Bayern játékát, és nagyszerûen beleillik a bajorok gépezetébe.