A berlini hõsök útja és ünneplése

Ma este Fiesta a Camp Nouban | ÉLÕ videós közvetítés ITT 19.00-tól

Az FC Barcelona történelmi második triplázása után vasárnap este gyõzelmi parádét tart a katalán fõvárosban.
A menet a Parque de la Estación del Norte-tõl indul, majd a városközpontban haladva érint négy fontosabb állomást, mígnem várhatóan 21.30-ra a játékosok megérkeznek a Camp Nouhoz. Hosszú út keresztül Barcelona központi részén, hogy az egész város megünnepelhesse a berlini hõsöket!

A csapat tagjai és családtagjaik nyitott tetejû autóbuszon haladhatnak majd a menetben, bulihangulatba hozva egész Barcelonát. A stadionban már fél nyolctól megkezdõdik a ‘fiesta’, majd este tíztõl veszi kezdetét a gyõzelmi ünnepség, mely az öt megnyert BEK/BL trófea témájára fog épülni.

Levetítésre kerülnek a szezon legjobb pillanatai, a triplázás legemlékezetesebb jelenetei, kiemelten kezelve a BL-gyõzelmet. Ezután a játékosoké a fõszerep, akik a gyepen mutatják be a trófeákat, beszédeikkel köszöntik a szurkolókat, és tiszteletkörre indulnak. Zárásként mintegy tízperces tûzijátékot ígérnek a szervezõk.

A gyõzelmi körutat és a Camp Nouban látható ünnepséget is élõben lehet nézni a Barça TV online is elérhetõ adásában itt! A közvetítés 19.00-kor kezdõdik.