Iniesta: „Sok érzés kavarog bennem”

Egy héten belül bejelenti a döntését

Andrés Iniesta elérzékenyülten ült a kispadon a Sevilla ellen megnyert kupadöntő utolsó perceiben, és ugyan most sem jelentette be, hogy távozni fog, ezt azért már sejtette. A csapatkapitány nagy meccset játszott, a Barcelona pedig megnyerte a Király Kupát.

Jövő

„Ezen a héten nyilvánosságra fogom hozni a döntésemet. Ez egy kicsit világos, de ezen túlmutatóan minket azok a napok tesznek boldoggá, mint a mai. Nagyon szerettem volna, hogy ma minden jól menjen, és az első pillanattól minden jól is működött.”

Trófea

„Nagy este volt minden szempontból, csapat szinten és egyéni szinten is. Ez a trófea nagy örömet okoz, és még megpróbáljuk hozzátenni a Ligát, hogy jó szájízzel fejezzük be.”

Elérzékenyült

„A csapat, a közönség, mind 10-est érdemelnek. Nagyon sok érzés kavarog bennem. Boldog vagyok, örülök, hogy így ment a játék, és elsősorban a trófea miatt örülök, amit az emberek megérdemeltek a római meccs után, amire mind gondolunk.”

A meccs

„Tudtuk, hogy ilyen meccset kell játszanunk, bátran, elhatározottan, ellentmondást nem tűrően. Szinte esélyt sem adtunk a Sevillának, hogy gondokat okozzanak.”