Luis Suárez: „Gólt szerezni egy Clásicón hihetetlen”

Vasárnap este Clásico a Camp Nouban | Luis Suárez-interjú

Az előző vasárnap még a hazai duplázást ünnepelték a katalánok, most vasárnap pedig már az El Clásico vár rájuk. Luis Suárez ehhez kapcsolódóan adott egy interjút a La Ligának, melyben beszélt a Madrid ellen lőtt találatairól, a Klasszikusok jelentőségéről vagy éppen a szurkolók jelentőségéről egy futballista számára. Az uruguayi támadó egyébként eddig 29 gólt szerzett ebben a szezonban, 23-at a bajnokságban, ötöt a Király Kupában, illetve egyet a Bajnokok Ligájában. 

Ha szeretnél egy emléktárgyat, ami még évekre veled marad a mindennapokban Andrés Iniestával kapcsolatban, akkor rendeld meg azt most az újonnan nyíló Eurobarça Shopban vagy olvasd el a részleteket itt. 

A Clásico mindig különleges

„A Clásicók mindig különlegesek, látványos egy ilyen meccsen játszani. Szerencsés voltam, hogy számos Klasszikust láthattam, most pedig már pár éve megvan az esélyem arra is, hogy pályára is lépjek egy ilyen mérkőzésen.”

Gólok a Real Madrid ellen

„A legjobban az első gólomra emlékszem, amit egy Clásicón szereztem a 2014/15-ös szezonban. Nagyon fontos gól volt, azzal nyertük meg a meccset, és ez hozta közelebb a bajnoki címet.”

„A Bernabéuban lőtt gólok a 4-0-ás győzelem alkalmával is nagyon fontosak voltak. Ezek egyedülálló pillanatok, gólt szerezni a legnagyobb riválisod ellen idegenben, az valami egészen hihetetlen.”

A szurkolók

„A rajongók számára nagyon fontos, hogy megnyerjük ezeket a meccseket. Az emberek tényleg részt vesznek benne, és ez nagyon motiválja a játékosokat. A szurkolóknak nagyon fontos szerepe van. Te kijössz, és meglátod a mozaikot [a lelátókon a kezdőrúgás előtt – a szerk.], és a hangulat elképesztő. Egy kiváltság játszani ezeken a mérkőzéseken, különösen itt a Camp Nouban.”

Egy világszerte figyelemmel kísért összecsapás

„Fontos, hogy jó show-val rukkoljunk elő a rajongóknak, ez a legnézettebb mérkőzés a világon. Ez mindig különleges, nagyon jó.”

A 25. bajnoki címhez egy különleges póló is dukál! Ha érdekelne egy egyedi tervezésű, külön erre az alkalomra készített póló, akkor látogass el a most nyíló Eurobarça Shopba vagy menj rögtön a ’Campions25’ termék aloldalára!