Hivatalos: Paulinho a Barçáé!

40 millió euró | A klub negyedik legdrágább igazolása | Samper mehet

Az FC Barcelona hivatalos oldala bejelentette hétfõ kora délután, hogy az egyesület megegyezett a kínai Guangzhou Evergrande csapatával a brazil Paulinho játékjogának ügyében. A dél-amerikai középpályás 40 millió euróért érkezik Katalóniába, és ezzel a klub történelmének negyedik legdrágább igazolásává avanzsál.
 

Amint arról a hétvégén beszámoltunk, a katalán klub eleinte nem akarta kifizetni a játékos kivásárlási árát, ám végül mégis a pénztárhoz járult, és letette a 40 millió eurót a kínai egyesület asztalára.  
 
Paulinho négy esztendõre fog aláírni, a kivásárlási árát pedig 120 millió euróban rögzítették a felek, amivel rögtön igen elõkelõ helyen találja magát ezzel a csapaton belül. A brazil csütörtökön délelõtt fog átesni a szokásos orvosi vizsgálatokon, majd 12 és 14 óra között lezajlik a szerzõdésének az aláírása valamint a bemutatkozó sajtótájékoztatója. 
 
A klubhoz közel álló források szerint ezzel együtt az egyesület közölte is a saját nevelésû Sergi Samperrel, hogy nincs helye az elsõ keretben. A brazil a klub történelmének negyedik legdrágább igazolásává válik ezzel Suárez, Ibrahimovics és Neymar mögött.