Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1559
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2020.10.21. 19:37:18

A fiataloknak örülök a csapatba, csak sajnos a Fradi volt az ellenfél. És hát van különbség a két csapat között. Ráadásul voltak pillanatok, mikor bajban volt a Barcelona. Amúgy kezdésnek nem rossz. De nagyon messze vagyunk tőle, hogy egy jól focizó fiatalos csapatunk legyen. Egy komoly csapat ellen nem hiszem, hogy feltudjuk venni a versenyt. A Bayern a tegnapi csapatot is ugyanúgy hazakülde volna egy hatossal. Na meglátjuk mi lesz...
Elől a Barca mögötte a Real Madrid!
Peter
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.10.21. 15:15:57

Pjanic tegnap volt valamelyikőtök fókuszában kicsit kiemeltebben?
Oldalpassz, néhány hosszabb indítási kisérlet illetve a piros előtti röviden emelt labdája ami után a gólt kaptuk megmaradt....(szóval Busi nélkül is játszik a "gólpassz")
védekezésben, labdaszerzésben lennék rá kíváncsi....
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 579
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.21. 11:33:03

NovaProspekt írta:
2020.10.21. 11:19:11
ez a Fradi bátor volt, de kb. Segunda szintűek. Egy Alavés, Getafe bucira veri őket (is :mrgreen: ).

viszont még így is h Gríz most nem tolta, egyre erősödik bennem az érzés, h ez a Messi-Gríz nem fog együtt működni, pláne, ha még Coutinho is itt lesz. Ebből a hármasból kettőt el kellene engednünk. A 4-2-3-1 két szélére valódi (gyors, cselezni képes) szélsők kellenek, előre meg egy bivaly, magas középcsatár. ez a 4 lassú tökmag játszik elöl, meg folyamatosan cserélgetik a pozícióikat egy La Ligához elég lehet idén, de a BL-ben csak lábjegyzet leszünk megint, pláne, hogy a középpályánkon sem Kanték szűrnek, mögöttük a védelem meg bohózat.

amíg a Fradi megtehette, h betolja ellenünk a buszt és kontrázik, csak pislogtunk most is. ezt megteszi majd minden csapat, aztán nem fogjuk tudni a labdát eljuttatni a 16-oson belülre, Piquééket hátul meg egy kósza felrúgott labdából lefutják majd.
Nem biztos, hogy simán kikapna szerintem. Ha betolják a buszt, csípnek, rúgnak, és favágók, akkor nem. Persze utálatos foci ez, Atletico, Getafe stb. Nekem szimpatikus volt, hogy ki mertek jönni és támadni is. Azért is zisztelet a Fradinak, hogy nem rugdosta az ellenfelet, sőt nekem úgy tűnt, hogy nagyon is figyelnek az ellenfélre, túlzottan is tisztelik. Nem voltak kontaktok, emberfogás, nagy területeket adtak, és ez azért a Barca ellen öngyilkos taktika. Vannak ilyen csapatok a spanyol bajnokságban Eibar és társaik, akik inkább kapnak egy ötöst, de próbálnak játszani!!! És ez a fontos szerintem. le lehetett volna hozni ezt a neccset máshogy is, sokkal védekezőbb, durvább módon és akkor nem öt a vége, de örülök, hogy nem ilyesmit játszottak. Nyilván nem Barca szint a Fradi, ez egyértelmű.
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 792
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.10.21. 11:19:11

ez a Fradi bátor volt, de kb. Segunda szintűek. Egy Alavés, Getafe bucira veri őket (is :mrgreen: ).

viszont még így is h Gríz most nem tolta, egyre erősödik bennem az érzés, h ez a Messi-Gríz nem fog együtt működni, pláne, ha még Coutinho is itt lesz. Ebből a hármasból kettőt el kellene engednünk. A 4-2-3-1 két szélére valódi (gyors, cselezni képes) szélsők kellenek, előre meg egy bivaly, magas középcsatár. ez a 4 lassú tökmag játszik elöl, meg folyamatosan cserélgetik a pozícióikat egy La Ligához elég lehet idén, de a BL-ben csak lábjegyzet leszünk megint, pláne, hogy a középpályánkon sem Kanték szűrnek, mögöttük a védelem meg bohózat.

amíg a Fradi megtehette, h betolja ellenünk a buszt és kontrázik, csak pislogtunk most is. ezt megteszi majd minden csapat, aztán nem fogjuk tudni a labdát eljuttatni a 16-oson belülre, Piquééket hátul meg egy kósza felrúgott labdából lefutják majd.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3306
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.21. 10:21:43

Azért a Fradi jóval kellemesebb partner volt, mint a Getafe, de 1-2 dolog így is leszűrhető:

- Dest még mindig jó fogásnak tűnik, főleg ha mindkét szélen tudja ezt hozni
- Trincao-nak voltak rossz megoldásai, de így is ezerszer hasznosabb a jobboson, mint Griezmann
- Pjanic nem emelkedett ki, de az már látszik, hogy tényleg szeret hosszú labdákkal operálni, és egy fokkal nyugodtabb vagyok, ha Busquets nincs a pályán.
- Dembele-nek volt területe, illetve Pedri góljánál elég óvodás volt a Fradi védelme, így kijött az, amit úgy néz ki, hogy még mindig tud. Szerintem hullafáradt védelem ellen a 60.-70. perc körülre behozni jó fegyver lehet, kezdőnek nem vagyok benne biztos. De persze Ő is hasznosabb volt, mint Griezmann :D Csak megtanulhatna passzolni, kicsit unalmas, hogy mindig túltolja a szólózást.
- Pique pirosához csak gratulálni tudok, baromira rutinos megoldás volt 3-0-nál megvárni amíg befut a 16-osra és ott megrángatni Tökmagot... De legalább így játszik majd Araujo, bár nyugodtabb lennék, ha Lenglet helyét játszana.

A 2. félidő elején látszott, hogy kicsit rákapcsoltunk, olyasmi labdajáratás ment, mint a Celta elleni első(?) gól előtt, az ilyen periódusokra lehet építkezni.

Griezmann "gólöröme" tényleg jó volt, de nekem jobban tetszett az, ahogy a meccs végén Puig "lepacsizott" Pedri-vel, mint 2 kisgyerek :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ktm
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 316
Csatlakozott: 2012.05.18. 22:59:24

2020.10.21. 09:51:13

Coutinho-rol nem ir senki. Nem csoda, ha nincs a golja, nehez lenne megmondani, hogy a palyan volt-e. Biztos kell o a "gala 11"-be?
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5052
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.10.21. 09:29:17

Rob888 írta:
2020.10.21. 00:44:04
Örülök , hogy itt vagy!!!! Persze gondolom nem egyedüliként tőled jött az a rengeteg negatív hang Messivel kapcsolatban!! Elfogadom a véleményedet, de nem értem!! Túl magasra tette ő a mércét saját játékának megítélését illetően!!!! Azt nem írtam, hogy annyira jól játszott, de egy két méltató szó elhangozhatna a sok kritika után!!!! Véleményem szerint lecserélni ma csak a pihentetés miatt kellett volna!!! Egyébként sajnos az utóbbi meccseken tényleg látszik, hogy túl van pályája csúcsán, de ez korát nézve természetes! Sajnos lesznek a jövőben is olyan 10 percek, amikor eltűnik, hogy aztán még villanjon egyet!!! Mikor volt ő tiszteletlen a szurkolókhoz, nem emlékszem!! Biztos volt olyan, amit másképpen kellett volna csinálnia az elmúlt hónapokban, hiszen ő is emberből van, de tisztelete a szurkolók és a klub irányában szerintem maximális!!! Nagyon másképpen látjuk a dolgokat, persze ez nem baj!! Szerintem a Barca iránti hűsége az elmúlt években példaértékű!!!
Itt nem azzal van a gond, hogy jön a negatív visszhang, hanem hogy már tavalyhoz képest is iszonyatosan visszaeesett a teljesítménye. Ha egy Fradi ellen lehoz egy közepesnél jobb teljesítményt annak alapnak kellene lennie egy ilyen kaliberű játékosnak, aki ennyit keres és ilyen szerepet tölt be a csapatnál. Nem volt kiemelkedő, jól játszott, de ha Trincao, Dembélé, Fati stb. lett volna a mezére írva, akkor kellene inkább kiemelni. Ami inkább gáz, hogy a csapat eddigi 13 góljából nincs egy akciógólja sem, csak 2 tizenegyes, meg 3 gólpassz. És ezt nem lehet csak a korával magyarázni, mert tavalyhoz képest is radikális visszaesés.Lehet mondani, hogy hátrébb játszik, nincs Suarez meg hasonlók, de neki kellene a csapat húzóemberének lenni, ráadásul még lecserélhetni sem lehet.

Az első 10-15 percet leszámítva szerintem rendben volt a meccs. A kiállítás után természetes volt, hogy egy időre az ellenfél fog jobban dominálni, kell idő hogy rendezni lehessen a sorokat. Piquét a kiállításnál én inkább a butaságáért venném elő. Az hogy egy gyors támadó lefut egy belső védőt lendületből az törvényszerű, de egy ilyen rutinos védőnek fel kell mérni, hogy már nem tudja kiszorítani a védőt és nem szabálytalankodni a tizenhatoson belül, mert ha kicsit is hozzáér dobni fogja magát. Vagy korábban megpróbálni akár kockázatosan szerelni, vagy három gólos előnyben elengedni. Itt egyszerűen fejben hozott rossz döntést, nem a sebessége vagy "teljesítménybeli" probléma volt. Főleg biztos vezetésnél nem lehet ilyet csinálni.
Trincao és úgy en bloc az összes fiatal nagy felüdülés volt. Volt, hogy a portugál rossz döntéseket hozott, de összességében nagyon jól kevergetett, bátor volt, kár, hogy Griezmanntól egy ilyet sem lehet látni. Fati szintén hozta magát. Nem hiszem, hogy olyan játékos lesz aki orrba-szájba eteti a védőket (bár ki tudja), de a beindulásokat, kényszerítőket nagyon érzi.
Az mondjuk bebizonyosodott, amiről korábban is szó volt, hogy Messi mellett igazából Dembélé az aki képes több embert is megverni, ami nyilván azzal jár, hogy több labdát is veszít. Messin is rengetegszer hal el így támadás, Azon kéne még finomítani a franciának, hogy hamarabb szabaduljon a labdától, de én még bízom benne, főleg, ha a jobb oldalon játszik. Hiába kétlábas inkább a jobbos fekszik neki.
A Pedri-Fati-Araujo-Trincao sorra eddig úgy tűnik lehet építeni, bár előbbi azért inkább középen mozog komfortosabban.
Forca Barca!!!!
Avatar
Titinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2453
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2020.10.21. 09:20:20

Na hát megvolt a meccs, én csak egy gondolattal egészíteném ki a már leírtakat:

Megúszta a Fradi...igen tudom, hogy 5-1 lett, de kb 2x 10 percet játszottunk jól a meccsen, az első félidő végén és a második elején. A meccs eleje az nem tudom mi volt, totál nem pörögtek fel a srácok, kellett Isael kapufája hogy felébredjünk hogy helló meccs van és már megy.

Össze-vissza játszottunk, rengeteg eladott labdával. Egyedül a fiatalok voltak ígéretesek, nekem Trincao nagyon tetszett pl. a jobboson, folyamatosan jött vissza labdáért, kérte és mozgott be üres területre vagy indult el mélységből. Sokszor nem a legjobb megoldásokat választotta, de jó volt látni, hogy volt jobb szél is, és tegyük hozzá hogy nem egy ügyetlen gyerek, első kezdésnek jó volt, ügyes volt.

Pjanic is tetszett az első kezdésénél, voltak eladott labdái, de voltak szép lefordulásai és mélységi indításai, kiugratásai, ezek nagyon kellenének majd a kpról. Remélem hamar felveszi a ritmust.

Messivel meg nem tudom mi van, de olyan temetői hangulatban nyomta végig a meccset, hogy rossz volt ránézni. Oké hajtott azért ő is, de hogy a full letargia a pali az is biztos, pl. egy gólnál se nyomott még csak egy mosolyt sem, a végén a fiatal Pedri és Dembouz gólörömnél olyan fa arccal ment oda hogy azt hittem elájul. Nagyon nem jó őt így látni, a játék öröme egy szikrányit sem látszik rajta. Bízom benne hogy ez fog változni.

A Fradi is ügyes, okos volt azért, a gólt megérdemelték, egy üveg Sangriát majd küldjenek Piquének, ha már ilyen idióta volt. Annak viszont örülök hogy ha máshogy nem, így legalább játszik majd Araujo. Tegnap is simán kezdhetett volna bármelyik védő helyett, őt nem futotta volna meg egy Tokmac. Ezzel azért Piqué is szépen beárazta magát. :wink:

Egy szó mint száz, szerintem nem játszottunk jól de így is 5-1-re nyertünk, keressünk valami pozitívat is benne, a hétvégi Clásico viszont brutál kemény lesz. Nagyon nem állt még össze a csapat, taktika és a kezdőcsapat sem.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 573
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.10.21. 08:29:57

NovaProspekt írta:
2020.10.21. 08:03:21
Most hosszabbítottunk amúgy Piquével :mrgreen: (többek között)

Vagy ő vagy Lenglet helyére be kellene erőltetni Araújot vagy hasonló zsánerű bivalyt, mert ez így bohóckodás
Araújónak adnak rendesen játékehetőséget azzal, hogy minden második meccsen kiállíttatja magát valamelyik szerencsétlen. :mrgreen: Így a meccs hátralevő részére is be tud ugrani, plusz helyettesítheti is az eltiltott bamba lúzert, amelyik éppen a Benny Hill Show-ban érezte és kiállíttatta magát. Így azért Araújo szerencsére gyűjtögetheti a játékperceket.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 579
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.21. 08:04:42

gránit írta:
2020.10.21. 07:51:25
Örültem, hogy kiállították ezt a szerencsétlent, minden meccsen abban reménykedek, hogy a 90. percben kiállítják, így legalább a következő meccsen nem kell a pályán látni. Azt sajnáltam csak, hogy még ahhoz is ostoba volt, hogy a 16-oson kívül ráncigálja meg látványosan az ellent. A 16-oson kívül csak bökdöste, amit a bíró engedett, majd a 16-oson belül szakította majdnem széjjel az ellenfél mezét. Fordítva is csinálhatta volna, utolsó emberként elkövetett szabálytalanságkét az is piros lap, de megússzuk egy szabadrúgással. De hát még ehhez is suta.

A Celta ellen már ünnepeltem, hogy kiállították Piqué-t, erre a VAR megmentette. Majd eltelt pár perc, és kiállították Lenglet-t. :D Teljes bohózat, amit művel ez a két ember, minden meccsen összedobnak pár Monty Pythonba illő jelenetet. De a Szeszélyes évszakokban is el tudtam volna őket képzelni, akkora vicc már az, amit ez a két pancser összeszerencsétlenkedik.

Becsületükre legyen mondva, a női mezőnyből nem lógnának ki. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=m59SmSplRvA
Hozzáteszem, hogy voltak akik vitatták a bíró ítéletét. Pedig ez tök egyértelmű eset volt. A tizenhatoson kívűli ténykedésüket, ahol mindketten harcoltak egymással még elnézte a bíró, csak éppen mint ahogy a meccs folyamán mindíg amikor Tokmac vihette a labdát a védőink komplett semmit sem tudtak csinálni vele szemben ( sem), amikor a tizenhatoson belülre ért már hátrébb volt és egyértelműen lerántotta az ellenfelét Pique végig útolsó emberként volt harcban, egyértelmű a piros lap. Legyünk azért már tárgyszerűek! Ezt a gólt a látottak alapján teljesen megérdemelte a Fradi. A gond az, hogy a középső védőink viccszintűek. Ezt kár volna tagadni, tegnap többször is láthattuk nem először. A magyar bajnoki szint, vagy alatta.
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 792
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.10.21. 08:03:21

Most hosszabbítottunk amúgy Piquével :mrgreen: (többek között)

Vagy ő vagy Lenglet helyére be kellene erőltetni Araújot vagy hasonló zsánerű bivalyt, mert ez így bohóckodás
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 573
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.10.21. 07:51:25

Örültem, hogy kiállították ezt a szerencsétlent, minden meccsen abban reménykedek, hogy a 90. percben kiállítják, így legalább a következő meccsen nem kell a pályán látni. Azt sajnáltam csak, hogy még ahhoz is ostoba volt, hogy a 16-oson kívül ráncigálja meg látványosan az ellent. A 16-oson kívül csak bökdöste, amit a bíró engedett, majd a 16-oson belül szakította majdnem széjjel az ellenfél mezét. Fordítva is csinálhatta volna, utolsó emberként elkövetett szabálytalanságkét az is piros lap, de megússzuk egy szabadrúgással. De hát még ehhez is suta.

A Celta Vigo ellen már ünnepeltem, hogy kiállították Piqué-t, erre a VAR megmentette. Majd eltelt pár perc, és kiállították Lenglet-t. :D Teljes bohózat, amit művel ez a két ember, minden meccsen összedobnak pár Monty Pythonba illő jelenetet. De a Szeszélyes évszakokban is el tudtam volna őket képzelni, akkora vicc már az, amit ez a két pancser összeszerencsétlenkedik.

Becsületükre legyen mondva, a női mezőnyből nem lógnának ki. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=m59SmSplRvA
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 579
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.21. 06:41:50

Subinho írta:
2020.10.21. 06:32:22
A vége gála lett, de azért voltak a meccsnek periódusai, amikor a Fradi kifejezetten jól és látványosan látszott. A meccs elején és a kiállítás után volt jó 10-15 perc, amikor a Fradi kifejezetten jól tolta. 5-1 soknak tűnik, de a meccs képe alapján nincs szégyelni valója a Fradinak, tényleg meglepően jók voltak. Nem nézek magyar focit, így most ez nagy meglepetést okozott. Öröm volt nézni, hogy nem bunker focit játszottak. Láttunk már nagyobb csapatokat beállni védekezni a Camp Nouban.... A Barca a végére azért felvette a ritmust és kijöttek a különbségek. Nagyon kíváncsi leszek a classico-ra, mit mutatnak ott a srácok.
Egyetértek! Abszolut nem Getafe, vagy Atéetico binker, kemény, durva focit játszottak. ezzel el is döntötték a sorsukat! Persze a Barca jobb csapat. De hagytak területeteket, nem fogtak embert, nem csíptek rúgtak,és ez valljuk be nekünk kedvezett. Csak ilyen csapatok ellen tudunk gálázni!
De ne felejtsük az első húsz percet! A lesgólt, a kapufát, hogy Toknac teljesen húlyét csinált a védelemmel. Ez a édelem egy nagy kaki, kuka, nem lehet velük egyszerűen számolni.
Ezt látni kell.
Szóval a Fradi jó partner volt.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3366
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.21. 06:32:22

A vége gála lett, de azért voltak a meccsnek periódusai, amikor a Fradi kifejezetten jól és látványosan látszott. A meccs elején és a kiállítás után volt jó 10-15 perc, amikor a Fradi kifejezetten jól tolta. 5-1 soknak tűnik, de a meccs képe alapján nincs szégyelni valója a Fradinak, tényleg meglepően jók voltak. Nem nézek magyar focit, így most ez nagy meglepetést okozott. Öröm volt nézni, hogy nem bunker focit játszottak. Láttunk már nagyobb csapatokat beállni védekezni a Camp Nouban.... A Barca a végére azért felvette a ritmust és kijöttek a különbségek. Nagyon kíváncsi leszek a classico-ra, mit mutatnak ott a srácok.
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2020.10.21. 06:05:55

Rég volt ennyi fiatal a Barcaban, és szerintem helytálltak, még akkor is, ha ma nem a Juve volt az ellenfél. Vagy főleg egy Pool, Bayern.
De lehet építeni rájuk.
Ha télen tényleg jön Koemannak Depay, Garcia és Vijnaldum, az alapnak, keret mélyítésnek jó.
Nyáron lelép Messi, mehet Grizi, Umtiti, Braithwaite, esetleg SR és Busi, és jönne egy klasszis csatár és egy minőségi kh, akkor jók leszünk 1-2 év múlva.
Rob888
Barça C
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2020.10.01. 23:49:16

2020.10.21. 00:44:04

Örülök , hogy itt vagy!!!! Persze gondolom nem egyedüliként tőled jött az a rengeteg negatív hang Messivel kapcsolatban!! Elfogadom a véleményedet, de nem értem!! Túl magasra tette ő a mércét saját játékának megítélését illetően!!!! Azt nem írtam, hogy annyira jól játszott, de egy két méltató szó elhangozhatna a sok kritika után!!!! Véleményem szerint lecserélni ma csak a pihentetés miatt kellett volna!!! Egyébként sajnos az utóbbi meccseken tényleg látszik, hogy túl van pályája csúcsán, de ez korát nézve természetes! Sajnos lesznek a jövőben is olyan 10 percek, amikor eltűnik, hogy aztán még villanjon egyet!!! Mikor volt ő tiszteletlen a szurkolókhoz, nem emlékszem!! Biztos volt olyan, amit másképpen kellett volna csinálnia az elmúlt hónapokban, hiszen ő is emberből van, de tisztelete a szurkolók és a klub irányában szerintem maximális!!! Nagyon másképpen látjuk a dolgokat, persze ez nem baj!! Szerintem a Barca iránti hűsége az elmúlt években példaértékű!!!
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.21. 00:09:12

Az elmúlt évek keserves pillanatai miatt ma sok Barcelona szurkoló nem tud csak simán örülni, hanem minden meccs után valakit utálni kell. Nem volt Busi a meccs nagy részében, nem volt Grizes, Messi meg szent tehén,akkor gyalázzuk a belső védőket. Lenglet és Piqué nem egy bravúros szerelést mutatott be, egyesek utaznak a hibáikra,pedig nem hibáznak többet,mint a többiek. Én nem szoktam bírózni, de amúgy ez nem volt korrekt büntető.
16oson kívűl kezdték cibálni egymást, ott kellett volna vagy ki vagy befele lefújni. 16on belül a csatár lökte el kézzel a védőt totál látványosan és ekkor,ezután kapaszkodott Piqué a mezébe. Egy rutinos bíró azt mondta volna,hogy adok kapok volt,kész.
Ha felrúgják a játékost aki aztán a földön csúszva kézzel ér a labdába akkor sem kezezést fújnak be,hanem az előtte levő szabálytalanságot. Piquével pedig előbb szabálytalankodtak.
Na mindegy, nem világverő csapat a Barca, de azért sokak vágya teljesült a kezdővel. Nekem a 60-ik perc környékétől egy Puig-Messi csere nagyon hiányzott, de amúgy a cserék is jók voltak. SR-t annyit szidtam, ma egészen jó volt,nagyon sok labdát szerzett, meg úgy kb mindenki OK volt. Dembele is jól mozgott(de legjobb pillanatában sem lesz és nem is volt soha Neymar szint,ezt el kell fogadni és így megítélni), biztos az éjszakai pizzázásai miatt..
A fradi meg szimpatikus kiscsapatként viselkedett, de azért nem rájuk költeném az adómat..
@Robb88: tessék, itt vagyok. Nem, nem játszott annyire jól Messi, de tényleg jobban mint az idényben bármikor. Viszont így is eltűnik 20 percekre fontos szakaszokban, más játékost az edző sokkal kevesebbért is lekapja a pályáról. A focitudását senki nem vitatja, ha teljes erőbedobással 45 perceket vállalna akkor nem lenne egy szavam se. És amikor eltűnik akkor nem az van,hogy elől várja a labdát és veszélyt jelent,hanem konkrétan eltűnik.
A tiszteletet meg hagyjuk, egyfelől nem az én commentem miatt fog sírva elaludni,másrészt ő pontosan megmutatta,hogy a szurkolóit mennyire tiszteli.
Rob888
Barça C
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2020.10.01. 23:49:16

2020.10.20. 23:44:05

Elgondolkodtató, hogy hol vannak azok a hozzászólások, amik legalább egy kicsit elismerik, hogy a mai meccsen Messi jól játszott!! Persze nem a csúcsformájában, de egy jó közepes teljesítménnyel!! Jól mozgatta a csapatot, több kulcspassza is volt. Sokáig ö volt az egyetlen, aki egy az egyben felvállalta a párharcokat. Elképesztő, hogy vannak olyanok, akik egyáltalán felvetik Messi esetleges mellőzését!!! Semmi tisztelet irányában!!!!!
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1738
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2020.10.20. 23:15:23

Dembélé gólpassz utáni vigyora sokat elárult. Lelkileg jó volt a mai meccs.
més que un club
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3935
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.10.20. 23:06:20

ha kiállíttatja magát valaki azt sajna nehéz menteni. én mégsem osztom az itteni Pique gyalázást, sőt Lenglet sem játszott olyan rosszul. a hiba az volt, hogy miután látták!!! hogy mire hegyezte ki Rebrov a Fradi játékát, meglehetősen nagyképűen a lessel szórakozva hagyták őket.... de ha már mindenáron Pique hát ő személyesen még rá tett egy lapáttal mert állandóan elől bóklászott.
a második félidő kellemes epizódja a két gól mert Pedri és Dembi is végre egy kis sikerhez jutott,
Messi a másodikban tényleg csak villogott de azt igencsak szépen.
remény és jövő: Fati,Trincao,Pedri,Dest,DeJong,Araujo,Dembi?!
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 701
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.10.20. 23:06:05

Piqué most elviszi a balhét, de Lenglet ma is csak azt bizonyította, hogy iszonyat kevés. Piquéről már egy jó ideje tudjuk, hogy lassú, de a francia meccsről meccsre egyre gyengébb. Lassan eléri nálam azt, hogy amikor labda van nála izgulni kezdek. Utoljára ezt Mathieu tudta elérni...
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3747
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.10.20. 23:00:21

Szerintem szerencse, hogy a Juve ellen nem játszhat Piqué - és még csak edzői döntés sem kell ehhez. Ilyen lassú belső védelemmel a BL nem megy.
Avatar
Cseri
Capitá del Barça
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2020.10.20. 22:58:14

Az eredmény rendben van,Pique vicc. Érzi, hogy lassabb, francért nem üti el 20m-re a kaputól? Ez a Varga Ákos vagy ki, mekkora egy nímand, fradi így, fradi úgy, ezen kívül semmi, irritáló egy f. szkártya. A többi meccset kommentátori hangnélkül nézem az tuti.
"Mi fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei. Bűnözés, éhezés, szegénység? Ezekkel nem törődünk. Mi izgat minket? A színes magazinok, televízió, az 500 csatorna, egy név az alsógatyánkon, viagra, hajnövesztő, műolaj."
Peter
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.10.20. 22:57:47

Amúgy jó volt a fradi....nincs mit szégyelni játékban.....egy Barcától pedig bárki kaphat egy ötöst....még emberhátrányban is....azért a második félidőre jó Barca jött ki....
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4926
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.10.20. 22:55:36

Bob_Marley írta:
2020.10.20. 22:50:30
Helyt áll a Fradi, nyilván más a sebesség mint egy Kisvárda ellen, azért büszke vagyok a sracokra. Nou campba mások is kaptak már ötöt.
Jah, a Real is. És nem is rúgtak 😁
Válasz küldése
cron