A Rayo Vallecano elleni keret

Örülök neki, hogy személyeskedsz, de nem fafej kérdése, hanem megbízhatóság kérdése.csababarca írta:Olyan fafejű vagy Bob hogy ha TS levédene 5 szezont a bl-ben (nemzetkozi szint), akár hiba nélkül, akkor is puffogtatnád a közhelyeidet, hogy nemzetközi rutin kell, meg kommunikáció.
Tett le ez a német gyerek már eleget az asztalra, mit ad isten, egy bl is összejött vele, tragédia.
Cillessennek meg sok sikert, 2014ben jó volt, ha azt hozza amikor lehetőséget jut, nem lesz baj.
Ha spanyol lenne nyilván előrébb lenne, mert a védelemben sokat számít a kommunikáció, de nem ezért írtam. Alvesnek jobban örültem volna egyébként pont emiatt. Egyszerűen pont, amit írtál voltak olyan góljai (nem csak az a kettő), kijövetelei amik hajmeresztőek voltak, s nem bíznám rá az egész évet, mert nem érzem olyan higgadt szintűnek mint pl volt Bravo. Én ezt láttam a meccsein, benne van a gól, ahogy benne van egy nagy bravúr is, de egy egész szezont tekintve a kiegyensúlyozottság kell és ezt meg nem látom még benne. Egész teljesítményt nézem, amit nyújtott tavaly nem egy-egy időszakra. Amit te írsz jó volt, én meg felhozhatnék másik x meccset mikor nagyon kereste a helyét. Ez ad ki egy egészet, ami engem nem nyugtatott meg a tavalyi évet látva. De nekem Lucho felől is az az üzenet, hogy ő se meri rábízni az egészet, ezért hoztunk egy nemzetközi rutinnal rendelkező jó kapust.S.Agüero írta:Nem tudom, miért nem tudtok 2 év után sem megbízni MAtS-ban. Oké, volt 2 csúnya kapott gólja a szezon legelején, amit félpályáról kapott, de ilyet tízévente szoktak kapni... Tavaly év végén ott volt rajta a teher az utolsó fordulókban, kapott góllal lehozta az utolsó 4-5 meccset.
Ha 30 éves és spanyol lenne, lefogadom, hogy levédetnéd vele a szezont.
tavaly se volt semmi probléma. valaki elkezdte hajtani itt a fórumon, hogy kipukkadtunk meg elfogytunk, de szó sem volt ilyenről. belekerültünk egy bad luck szériába és ennyi. olyan marhára egy játékos sem lehetett érezni, hogy kifingott volna.MQuCsabi írta:Térjünk erre vissza áprilisbanveb írta:csak az utóbb időben umtitit leszámítva a többi játékost abszolut szükségtelennek érzem.
Mondjuk én is kíváncsi leszek a történésekre.S.Agüero írta:Hát nagyon remélem, hogy nem kezdjük újból a kapus-mizériát Cillessennel...
Már csak az hiányzik, hogy megint menjen a sírás a kezdőért a kapusok között.
Fogtok ti még nagyokat nézni amikor az első BL meccs előtt egy órával az ő nevével fog kezdődni a kezdőcsapat. Mondjuk azért ez nem annyira biztos, meg én is hülyeségnek tartanám de Lucho nagyon simán meghúzza.visca el barca írta:a nyár legfeleslegesebb igazolása. bár volt egy pár, úgyhogy nem volt egyszerű neki adni ezt a díjat.
azért persze sok sikert neki. de ha azért adta fel az ajaxot, hogy itt védhessen évente 5-6 kupameccsen, akkor a világ leghülyébb embere.
Az Ajax is már csak a nevéből él. Én megértem ha vágyott ide. Több szempont is létezik nem csak sportszakmai. Jobb fizetést kap és egy csodálatos városban élhet, a világ legjobbjaival játszhat. Nem tudom miért baj ha valaki vállalja a 2. számú kapus szerepét? Ilyen alapon minden csapatnak lenne egy kapusa, azt napot.visca el barca írta:és abban mi az élvezet, hogy úgy nyersz bl-t, hogy egy percet sem játszol? az ajax meg mégiscsak ajax, nem egy karancslapujtőről beszélünk.
Ezt Douglastol kéne megkérdezni..visca el barca írta: és abban mi az élvezet, hogy úgy nyersz bl-t, hogy egy percet sem játszol? az ajax meg mégiscsak ajax, nem egy karancslapujtőről beszélünk.
Azért szerintem a fizetése a megnyert díjak mellett exponenciálisan is növekedni fog az Ajaxhoz képest.visca el barca írta: és abban mi az élvezet, hogy úgy nyersz bl-t, hogy egy percet sem játszol? az ajax meg mégiscsak ajax, nem egy karancslapujtőről beszélünk.
és abban mi az élvezet, hogy úgy nyersz bl-t, hogy egy percet sem játszol? az ajax meg mégiscsak ajax, nem egy karancslapujtőről beszélünk.MessiNeymarSuarez írta:Azért ebbe sokminden benne van, például lehet szeretne BL-t nyerni, mint kb minden játékos, illetve további rakás címet. Vannak akiknek megéri, mert pl egy mostani Ajaxba nem túl sok esélye van.visca el barca írta:a nyár legfeleslegesebb igazolása. bár volt egy pár, úgyhogy nem volt egyszerű neki adni ezt a díjat.
azért persze sok sikert neki. de ha azért adta fel az ajaxot, hogy itt védhessen évente 5-6 kupameccsen, akkor a világ leghülyébb embere.
Azért ebbe sokminden benne van, például lehet szeretne BL-t nyerni, mint kb minden játékos, illetve további rakás címet. Vannak akiknek megéri, mert pl egy mostani Ajaxba nem túl sok esélye van.visca el barca írta:a nyár legfeleslegesebb igazolása. bár volt egy pár, úgyhogy nem volt egyszerű neki adni ezt a díjat.
Ezek a számok annyira nem mérvadók. Sok közülük most már jóval magasabb lenne. Évről évre mennek fel az árak. Vagy éppen ott van MAtS, akinek lejárt a szerződése, plusz előszerződést is kötöttünk vele.Balinho írta:Mondjuk azért az kemény, hogy ezzel 1) A Barca történelmének valaha volt legdrágább kapusa lett, plusz az összesített listán is 6-7. helyet foglalja el az opcióktól függően.TripleH a Barca igazolások topicban írta: 1. Gianluigi Buffon €40.29 2001
2. Manuel Neuer €24m 2011
3. David de Gea €22m 2011
4. Angelo Peruzzi €17.8m 2000
5. Jan Oblak €16m 2014
6. Petr Čech €13.9m 2015
7. Fraser Forster €12.5m 2014
8. Claudio Bravo €12m 2014
9. Marc-André ter Stegen €12m 2014
10. Fernando Muslera €11.75m 2011
Mondjuk azért az kemény, hogy ezzel 1) A Barca történelmének valaha volt legdrágább kapusa lett, plusz az összesített listán is 6-7. helyet foglalja el az opcióktól függően.TripleH a Barca igazolások topicban írta: 1. Gianluigi Buffon €40.29 2001
2. Manuel Neuer €24m 2011
3. David de Gea €22m 2011
4. Angelo Peruzzi €17.8m 2000
5. Jan Oblak €16m 2014
6. Petr Čech €13.9m 2015
7. Fraser Forster €12.5m 2014
8. Claudio Bravo €12m 2014
9. Marc-André ter Stegen €12m 2014
10. Fernando Muslera €11.75m 2011
palesz77 írta:OFFICIAL: Barcelona have reached an agreement with Ajax over the signing of goalkeeper Jasper Cillessen for €13M + €2M in variables. [FCB]BFC írta:Szerk.:Egyébként publikus, hogy mennyiért vettük illetve az, hogy mennyiért adtuk el Bravot ?
5 évre írt alá. Nem olcsó, szóval lehet tényleg nem csak klasszikus második számúnak jön, meglátjuk..
Szerintem ő lesz az első számú kapus, Pep meg fullba nyomja a trollt és elviszi tS-t is, Bravoé lesz a liga, a BL/kupa/ligakupa meg MAtS-épalesz77 írta:OFFICIAL: Barcelona have reached an agreement with Ajax over the signing of goalkeeper Jasper Cillessen for €13M + €2M in variables. [FCB]BFC írta:Szerk.:Egyébként publikus, hogy mennyiért vettük illetve az, hogy mennyiért adtuk el Bravot ?
5 évre írt alá. Nem olcsó, szóval lehet tényleg nem csak klasszikus második számúnak jön, meglátjuk..