Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 19:17:36

bence-barca írta: A pár engem se érdekelne, de az a baj, h már sokan vannak... :roll:
Igazából ebben az a bosszantó, h nem látják az igazságot, h mi nem csak megérdemeltük jobban de jobbak is vagyunk, ill. nem a bírók v a UNICEF miatt jutunk tovább mindig.
ahogy a sikerekkel jönnek a divatdrukkerek,úgy a hosszú sikerekkel jönnek azok,akiknek elegük van a barcából. mind2 természetes folyamat. a szurkolói viselkedések pedig kivétel nélkül minden csapatnál többnyire egyformák és az emberi gyarlóságból fakadnak. ezzel szintúgy nem tudsz mit tenni. még így is ti vagytok jobb helyzetben
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2011.05.29. 18:50:11

csababarca írta:Hát igen, Mourinho ilyen, ebből él évek óta.

De mindegy,nagy ívben teszek rá,hogy pár megkeseredett madridista "nem tud" ehhez a maximálisan megérdemel BL győzelemhez gratulálni.
A pár engem se érdekelne, de az a baj, h már sokan vannak... :roll:
Igazából ebben az a bosszantó, h nem látják az igazságot, h mi nem csak megérdemeltük jobban de jobbak is vagyunk, ill. nem a bírók v a UNICEF miatt jutunk tovább mindig.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15449
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2011.05.29. 18:48:00

Hát igen, Mourinho ilyen, ebből él évek óta.

De mindegy,nagy ívben teszek rá,hogy pár megkeseredett madridista "nem tud" ehhez a maximálisan megérdemel BL győzelemhez gratulálni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2011.05.29. 18:44:56

Azért írok ide, h ne duplázzak a BL topicunkban.
Azért látszik, nem csak a csapatnál, hanem a szurkolóknál is megvan a tisztelet. Most néztem MU-s fórumokat és leírták azt, amit láttak és nem a kifogásokat. Tehát mindenki írta, h jogos Barca győzelem stb. Ehhez képest madridi fórumokon meg megy az ócsárolás, de azt hiszem azt nem kell leírni, h ők,h "látták" a Barcát... :roll:
Érdekes, tavaly Pelle volt és akkor madridi fórumokon is volt tisztelet és leírták a gratulációt meg a többi évben. Megjött Mou és nem csak a csapatot, hanem a szurkolókat is megfertőzte sajnos. :(
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.05.29. 14:41:42

Tudom ugyan, hogy a Real szurkolók 90%-a testületileg megsértődött és a Manchesternek drukkolt - nem is hibáztatom őket, a maradék 10%-nak pedig köszöni a csapat a gratulációt és szurkolást - de kicsit tegnap azért a spanyol "bohócliga" - köztük a Real Madrid - becsületéért is ment a csata. Anélkül szeretném ezt leírni, hogy az értelmetlen, végtelen vitát újra nyitnám a két bajnokság közti különbségről: egy újabb strigulát beírhatunk a "magunk" oldalára, a Real is dominált az angol ellenfelével szemben, a Barca pedig lemosta a világ legerősebb bajnokságának legerősebb csapatát, a Manchesternek félig-meddig hazai pályáján.

A két nagy párharca jövőre pedig minden bizonnyal érdekesen fog alakulni. Nagyon valószínű, hogy a Madrid csak jobb lesz, nekünk formailag igen, de játékban, tudásban már nagyon nehéz javulni, a motiváltságot pedig egyáltalán szinten tartani se könnyű. Ilyen formán én felkészülök lelkileg a nyáron, hogy a jövő év már a Realé (már tavaly nyáron is megtettem), az alapvető törvényszerűségeket a Barcelona se tudhatja sokáig elkerülni, a Madrid pedig élhet a lehetőséggel. Csak az bánt, hogy Mourinho királlyá lesz koronázva közben. Ha pedig ismét dominálunk egy újabb évben, akkor az is csak egy plusz ajándék lesz a csapattól!
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.05.29. 13:14:24

Bob_Marley írta: s a "hogyan focizzunk a Barca ellen" című könyvbe eddig csak Mourinho tudott írni,
Rubin Kazany?????????!!!!!!!! :D :D :D

(komolyra fordítva a szót, azért az is elképesztő volt amit az oroszok csinálnak, és szintén célravezető)
Avatar
kimber
Barça C
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2010.08.16. 20:03:31

2011.05.29. 13:07:41

Mikaos írta:Egy utolsó piszkálódást hadd engedjek meg magamnak az "ó" szezonban. De tényleg egy utolsót (mielőtt elkezdődik az új szezon 2 nap múlva :D ).

Ahogy a Manchester viselkedett tegnap a pályán és azon kívül...valami ilyesmit vártam volna a R.Madridtól is ez évben, de igazából a közelben sem jártak ehhez a teljesítményhez. Ez azért szomorú, mert a Madridnak nem volt része sosem az alpári viselkedés. Legalábbis én nem emlékszem ilyenre. Pontosan azóta lett egyenlő a Madrid az alpári kifejezéssel, amióta Mou (the Rat) a színre lépett.
Két idegen országbeli csapat között sosem lehet olyan feszültség, mint egy Real-Barca, Roma-Lazio, Inter-Milan, Man.Utd.-Liverpool, Ranger-Celtic között. Persze az alpári viselkedésre nem mentség az évszázados ellentét sem, de ebben mindkét fél azonosa mértékben felelős. Kár azon morfondírozni, hogy ki kezdte, de az 5-0 után voltak a Barcának is nem túl szimpatikus megnyilvánulásai, amik alaposan feltüzelték az amúgy sem higgadt kedélyeket. Le kell zárni mindenkinek magában ezt az évadot, levonni a tanulságokat, és a következő szezonban tiszta lappal indulni. Ezért legtöbbet a játékosok tudnak tenni, itt a remek alkalom erre, a spanyol válogatott soron következő meccsein. Mondjuk azzal kellene kezdeni, hogy a madridi játékosok gratulálnak válogatottbeli társaiknak a barca bl sikeréhez, ez jó alap volna a továbbiakhoz, a szurkolóknak is. ;)
Hala Madrid!
Viva Espana!
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19580
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.05.29. 13:01:38

sjd írta: Azért szerintem te se mondanád, hogy a tegnapi meccsünk nem volt élvezhetőbb mondjuk a Real elleni 2-0nál (csak hogy az eredmény is hasonló legyen). Szerintem ez a három meccs nem a jobb játékkal emelkedik a Clasicok fölé, hanem már eleve magával a játékkal (azaz, hogy volt játék)
Továbbra sem vitatom el a Real taktikájának hatékonyságát, a létjogosultságát is csak egy kicsit, de azt azért el kell ismerned, hogy ha a futball nevű játékban szeretnél gyönyörködni, akkor inkább nézed a Barca-Arsenalt (ahol szintén nem volt sok gól)
Persze egyértelmű, mi az említett meccseken magas színvonalat hoztunk!Ha a mostani BL döntőt, viszonyítjuk mondjuk a Real elleni 2:0hoz, taktikailag élvezhetőbb volt a 2:0 rengeteg finom kis lépés volt azon a meccsen, s igazi sakkjátszma volt!De ahogy te fogalmaztál, játékban akarok gyönyörködni, akkor egyetértek veled a felsoroltak!De a klasszikusoknak megvolt a varázsa, s nagyon nagy taktikai harc volt (én meg azokat imádom)!
Tegnap az MU nem tudta megoldani a legalapvetőbb feladatot, hogy kivegyék Xavi-Iniesta kombót, nincsenek hozzászokva, hogy védekezni kell, taktikailag csalódás volt az MU, mi meg "csak" a szokásos játékot hoztuk :lol:

szerk: a lényeg az lett volna, hogy a RM elleni meccsek is nagyon színvonalasak voltak, s a "hogyan focizzunk a Barca ellen" című könyvbe eddig csak Mourinho tudott írni, mert Ferguson (pedig valóban nagy edző) semmit nem tudott még ezzel kezdeni, míg portugál kollégája nagyon szépen felépítette a várat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.05.29. 13:09:49-kor.
Kép
Kép
Kép
Avatar
kimber
Barça C
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2010.08.16. 20:03:31

2011.05.29. 12:59:57

Fecooo írta:
kimber írta: Puyolra, Xavira és Iniestára nem tudok nem szeretettel és tisztelettel tekinteni (játszanak akárhol), mert legalább annyi ideje vagyok a La Furia Roja drukkere, mint ahány éve Madridista. Tudom, sokan így voltak, vannak Raúllal és talán Casillassal is közületek, de valahol ez a normális, nem?
természetesen így normális, teljesen felesleges gyűlölködni, bevallom neked és nagyon nem vagyok kibékülve a MU-val (az Arsenallal szimpatizálok), a Sir is sokszor az agyamra megy, de tegnap hatalmasat nőttek a szememben!
nem kerestek kifogást, 1-2 játékos kivételével férfiként viselték a vereséget és nem próbáltak meg sérülést okozni a "mieinknek"...

ha ilyen meccsen esetleg alulmaradtunk volna a Madriddal szemben, asszem nem szóltunk volna egy szót sem...
a Real kerete alkalmas lehetett volna rá, h a felforgatott védelmünket erőből áttörje, Villa és Pedro impotenciája komoly veszélyt hordozott volna magában... az a baj, h a Real Madrid csak egy eszköz Murinnyó személyes bosszúhadjáratához...
Így gondolom én is. Ez a Madrid már meg tudta volna jobban is szorongatni a Barcát, ha a játékra koncentrál. De az 5-0 után elszakadhatott valami Mourinhoban, aki nem akart beleszaladni egy újabb nagy pofonba, ezért volt ez az óvatos (sz@r) taktika. Csak helyenként tudtunk szépen játszani, voltak jó periódusaink, talán egy egész félidőnk is, ami biztató lehet a jövőre nézve, a csapat képességeit tekintve. (A durvaságokat most hagyjuk, az nem méltó a Madridhoz.)
De inkább kaptunk volna ki mi is úgy, ahogy az egyébként általam sem túlságosan kedvelt Man.Utd., emelt fővel, bátor játékkal a jelenleg még biztos jobb csapattól.
Hala Madrid!
Viva Espana!
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2011.05.29. 12:57:40

Egy utolsó piszkálódást hadd engedjek meg magamnak az "ó" szezonban. De tényleg egy utolsót (mielőtt elkezdődik az új szezon 2 nap múlva :D ).

Ahogy a Manchester viselkedett tegnap a pályán és azon kívül...valami ilyesmit vártam volna a R.Madridtól is ez évben, de igazából a közelben sem jártak ehhez a teljesítményhez. Ez azért szomorú, mert a Madridnak nem volt része sosem az alpári viselkedés. Legalábbis én nem emlékszem ilyenre. Pontosan azóta lett egyenlő a Madrid az alpári kifejezéssel, amióta Mou (the Rat) a színre lépett.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.05.29. 12:50:45

kimber írta: Puyolra, Xavira és Iniestára nem tudok nem szeretettel és tisztelettel tekinteni (játszanak akárhol), mert legalább annyi ideje vagyok a La Furia Roja drukkere, mint ahány éve Madridista. Tudom, sokan így voltak, vannak Raúllal és talán Casillassal is közületek, de valahol ez a normális, nem?
természetesen így normális, teljesen felesleges gyűlölködni, bevallom neked én nagyon nem vagyok kibékülve a MU-val (az Arsenallal szimpatizálok), a Sir is sokszor az agyamra megy, de tegnap hatalmasat nőttek a szememben!
nem kerestek kifogást, 1-2 játékos kivételével férfiként viselték a vereséget és nem próbáltak meg sérülést okozni a "mieinknek"...

ha ilyen meccsen esetleg alulmaradtunk volna a Madriddal szemben, asszem nem szóltunk volna egy szót sem...
a Real kerete alkalmas lehetett volna rá, h a felforgatott védelmünket erőből áttörje, Villa és Pedro impotenciája komoly veszélyt hordozott volna magában... az a baj, h a Real Madrid csak egy eszköz Murinnyó személyes bosszúhadjáratához...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.05.29. 12:59:32-kor.
Avatar
kimber
Barça C
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2010.08.16. 20:03:31

2011.05.29. 12:43:53

Őszintén gratulálok a BL trófeához. Nagyon meggyőző, szép játékkal hódította el a csapatotok, megérdemelten. Bevallom -gondolom nem okozok vele meglepetést ;) - nem a Barcának drukkoltam a döntőben, de látva a játékot, 3-1-nél már azért szorítottam, hogy rúgjatok még ennyit az angoloknak. Kár, hogy nem lett nagyobb arányú a győzelmetek, de szerintem ezzel is elégedettek lehettek. :)

Természetesen nagyon sajnáltam, hogy nem mi voltunk ott a döntőben, nekem sem tetszett Sergio B. és D. Alves "produkciója" a két meccsen, ugyanakkor Pepe és Adebayor ámokfutásai is másik sportágba valóak voltak. De ezt már annyiszor kitárgyaltuk...

Jövőre biztos erősebb lesz a Madrid, a Barca még sokáig a toppon marad, tehát megint spanyol dominanciát várok a kupákban, angol asszisztálással.

Puyolra, Xavira és Iniestára nem tudok nem szeretettel és tisztelettel tekinteni (játszanak akárhol), mert legalább annyi ideje vagyok a La Furia Roja drukkere, mint ahány éve Madridista. Tudom, sokan így voltak, vannak Raúllal és talán Casillassal is közületek, de valahol ez a normális, nem?
Hala Madrid!
Viva Espana!
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.05.29. 12:39:55

Bob_Marley írta:Nagyon erős túlzás, hogy 3 klasszikus volt, s a felsoroltak....
Attól, hogy egy meccsen kevés gól bőven lehet jó meccs, ellenpéldaként, sokan szokták mondani, hogy Liverpoo-Milan döntő volt a legjobb BL döntő, valóban nagyon izgalmas volt, de a 2 csapat játéka elég gyenge volt, én a mai napig nem értem hogy lehet 3 gólt leadni egy félidő alatt, ráadásul úgyhogy az ellenfél korántsem táltosodott meg, 2 "gyenge" csapat sok gólos meccse volt, de játékra nem volt jó, na de ez más!
daffy írta egy másik topikban, s ez a valóság, ha valaki leáll "focizgatni", az mészárszékre megy!Nincs mese, agresszív, nagyon szervezett kontrázó csapat kell ellenünk!És a Madrid megmutatta, hogy bizony van ellenszer, s jövőre még erősebbek lehetnek!A feszültség ugyanúgy meglesz, s sajnos Mourinho az aki az egyik ha nem a legjobb edző, s nagyon fognak minket szorongatni!
Azért szerintem te se mondanád, hogy a tegnapi meccsünk nem volt élvezhetőbb mondjuk a Real elleni 2-0nál (csak hogy az eredmény is hasonló legyen). Szerintem ez a három meccs nem a jobb játékkal emelkedik a Clasicok fölé, hanem már eleve magával a játékkal (azaz, hogy volt játék)
Továbbra sem vitatom el a Real taktikájának hatékonyságát, a létjogosultságát is csak egy kicsit, de azt azért el kell ismerned, hogy ha a futball nevű játékban szeretnél gyönyörködni, akkor inkább nézed a Barca-Arsenalt (ahol szintén nem volt sok gól)
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 12:19:54

Bob_Marley írta: daffy írta egy másik topikban, s ez a valóság, ha valaki leáll "focizgatni", az mészárszékre megy!Nincs mese, agresszív, nagyon szervezett kontrázó csapat kell ellenünk!És a Madrid megmutatta, hogy bizony van ellenszer, s jövőre még erősebbek lehetnek!A feszültség ugyanúgy meglesz, s sajnos Mourinho az aki az egyik ha nem a legjobb edző, s nagyon fognak minket szorongatni!
a klasszikusok forgatókönyve hasonló lesz,míg mou az edző. az egyetlen változtatható dolog,hogy labdázni képes játékosok védekeznek a realban,de ehhez igazolás kell.(sagna,vidal,neymar már hatalmas javulást jelentene és árba sem vészesek,sőt védekezni is tud a 3ból 2). érzésem szerint sem sahin,sem aguero(?) nem jelent változást. attól még xabi nem lesz gyorsabb,dm nem lesz okosabb,khedira nem tanul meg focizni,stb. a keret 85%-ban kész,de az utolsó 15%-ot a legnehezebb mindig megszerezni. van egy mag,amire lehet építeni,de még kell a változás itt-ott.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19580
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.05.29. 12:15:19

Nagyon erős túlzás, hogy 3 klasszikus volt, s a felsoroltak....
Attól, hogy egy meccsen kevés gól bőven lehet jó meccs, ellenpéldaként, sokan szokták mondani, hogy Liverpoo-Milan döntő volt a legjobb BL döntő, valóban nagyon izgalmas volt, de a 2 csapat játéka elég gyenge volt, én a mai napig nem értem hogy lehet 3 gólt leadni egy félidő alatt, ráadásul úgyhogy az ellenfél korántsem táltosodott meg, 2 "gyenge" csapat sok gólos meccse volt, de játékra nem volt jó, na de ez más!
daffy írta egy másik topikban, s ez a valóság, ha valaki leáll "focizgatni", az mészárszékre megy!Nincs mese, agresszív, nagyon szervezett kontrázó csapat kell ellenünk!És a Madrid megmutatta, hogy bizony van ellenszer, s jövőre még erősebbek lehetnek!A feszültség ugyanúgy meglesz, s sajnos Mourinho az aki az egyik ha nem a legjobb edző, s nagyon fognak minket szorongatni!
Kép
Kép
Kép
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.05.29. 12:07:38

Ha esetleg a Szuperkupa nem lesz végre most már egy meccses. Ha jól emlékszem tavaly is kérte mind a Barca, mind a Sevilla a labdarúgó szövetséget, hogy legyen 1 meccses, valószínű mivel ismét Clásico lesz, nem fogják engedni, hogy csak egy meccs legyen. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 12:02:25

csababarca írta: Azért fociban így előre tervezni nem lehet. Persze ez lenne a papírforma, de fociban nagyon ritkán érvényesül.
Ki tudja mi lesz a kupában? tavaly se várta senki,hogy az inter kiver minekt az elődöntőben, aztán láttuk mi történt...
Ilyenek benne vannak a fociban.
ezt értem én,de akár még az ideinél is több meccs lehet. minimum 4 ugye,de az 100%.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15449
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2011.05.29. 12:00:50

daffy írta: ha 4 esélyes csapattal számolunk,akkor is nagy az esély,hogy összefutunk a legjobb 8-4-2
között. a bajnokságban tuti,a kupában tuti,a szuperkupában tuti. ez:
bajnokság 2 meccs
kupa,ha döntő,akkor 1 meccs
szuperkupa 2 meccs
bl kitudja

a biztos a 4 meccs, a valószínű 5-6,de akár 8 is lehet.

Azért fociban így előre tervezni nem lehet. Persze ez lenne a papírforma, de fociban nagyon ritkán érvényesül.
Ki tudja mi lesz a kupában? tavaly se várta senki,hogy az inter kiver minekt az elődöntőben, aztán láttuk mi történt...
Ilyenek benne vannak a fociban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 11:56:04

noname írta: Szóval nem meggyőződésem h jövőre is összefutunk a BL-ben, legalábbis remélem, mert nem lesznek jó meccsek. Idén is nekünk szinte minden meccsünk látványos, szép meccs volt(Arsenal,MU,Donyeck,csoportmeccsek), csak a Clasicok voltak egyszerűen [auto_cenzúra].
ha 4 esélyes csapattal számolunk,akkor is nagy az esély,hogy összefutunk a legjobb 8-4-2
között. a bajnokságban tuti,a kupában tuti,a szuperkupában tuti. ez:
bajnokság 2 meccs
kupa,ha döntő,akkor 1 meccs
szuperkupa 2 meccs
bl kitudja

a biztos a 4 meccs, a valószínű 5-6,de akár 8 is lehet.
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.05.29. 11:54:54

Meg kell, hogy mondjam, idén csak 3 Clasico volt: Arsenal-Barca, Barca-Arsenal, Barca-MU

Ilyenekből kéne még több, nem a Jo5é-féle fociból
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.05.29. 11:51:55

Azért lesznek ott még kemény meccsek. Pl a Real elekerülte eddig az angol csapatokat, de ha összekerülnek a Cselzivel,MU-val egyáltalán nem lejátszott a meccs. Azért nem csak ez a 2 csapat van. Az Mu pl erősödni fog, hiszen most nyáron valószínűleg szánnak pénzt a fiatalításra(Scholes,Giggs,VdS), a Cselzi is megszabadult a fő kerékkőtőjétől, Ancelottitól, ez a 2 csapat bőven partiban lesz a Reallal és Barcaval, sőt, míg nekünk van bőven tapasztalatunk ellenünk, nekik nincs, Mou ide vagy oda.
Nem csak ez a 2 csapat van. Az MU jövőre a Cselzivel együtt erősebb lesz. Az viszont már igaz h ezek kívül a 4 csapaton kívül valóban nincs kiemelkedő csapat Európában. Az Inter csak Mou miatt volt erős, a Milan 2-3 ember játékára épül, gyerekjáték kikapcsolni őket, a Bayern nem elég acélos, a franciák szóra sem érdemesek.

Szóval nem meggyőződésem h jövőre is összefutunk a BL-ben, legalábbis remélem, mert nem lesznek jó meccsek. Idén is nekünk szinte minden meccsünk látványos, szép meccs volt(Arsenal,MU,Donyeck,csoportmeccsek), csak a Clasicok voltak egyszerűen [auto_cenzúra].

A kupában valószínűleg összefut a 2 csapat, hiszen a Valencia, bár erősödött, a bajnokságban a biztos 3. helyre és s BL-re fognak koncentrálni, a Villarrealnak szűk a kerete. Egyedül a Sevilla szokott kemény ellenfél lenni a kupában(minket kivertek, a Real pedig gyanús bíráskodás mellett ment tovább :roll: ), de ők sokat gyengültek.
A Fifa egy szégyen
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 11:42:07

Tocy írta: Ez sajnos így lesz. Mourinho mindig komolyan vette az ország kupasorozatát, biztos, hogy ott is odateszik magukat, akkor pedig mindenképp velük kell megküzdeni. Bajnokságban adott a helyzet jópár éve, BL-ben pedig szintén a Madrid top4es csapat szerintem a MU-Chelsea kettőssel és velünk, szóval ott is könnyen előfordulhat olyan mint idén.
figyelembe véve a szuperkupát is,még az ideinél is több klasszikust várok,max nem egy kupacon,de tavasszal jó eséllyel bl-ben 2,kupában minimum 1,bajnokságban... erre most 1-2 évre előre lehet készülni.
Azért bízom benne, hogy egy MU tovább erősödik, ahogy a Chelsea is, talán az Arsenal is, ha Wenger hajlandó elkölteni majd némi pénzt. Bayern biztos odafogja tenni magát, hiszen Münchenben lesz a BL döntő. Kíváncsi leszek továbbá a Portora is. Mcity esetleg, ha vesznek nagyágyúkat. Az olaszok, bár náluk kicsit borúlátó vagyok a BL-el kapcsolatban. De persze a Madrid is elég keményen ott lesz, ahogy a Barca is!
a chelsea egyelőre kevés. lampard már körülményes,drogba-anelka lassan vicc kategória,torres eddig is az volt. ha nem hoznak minőségi irányítót és egy technikás szélsőt,akkor nem tartok tőlük. mu: carrick - giggs belső kp: :D :roll: . arsenal jó ideje kevés.
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.05.29. 11:41:20

daffy írta:
noname írta: Jövőre remélhetőleg kevesebbszer találkozunk a Madriddal. A Szuperkupa annyira nem lesz vésze, mert nem túl fontos, azonkívül szezon eleje lesz, annyira nem megy majd vérre a játék. Nem szeretném ha túl sokszor összefutnánk velük, ezek a meccsek csak rosszat tesznek a játékosoknak, a kluboknak.
pedig biztos lehetsz benne,hogy minden kupához a realon át vezet az út.
Azért bízom benne, hogy egy MU tovább erősödik, ahogy a Chelsea is, talán az Arsenal is, ha Wenger hajlandó elkölteni majd némi pénzt. Bayern biztos odafogja tenni magát, hiszen Münchenben lesz a BL döntő. Kíváncsi leszek továbbá a Portora is. Mcity esetleg, ha vesznek nagyágyúkat. Az olaszok, bár náluk kicsit borúlátó vagyok a BL-el kapcsolatban. De persze a Madrid is elég keményen ott lesz, ahogy a Barca is!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.05.29. 11:38:45

daffy írta:
noname írta: Jövőre remélhetőleg kevesebbszer találkozunk a Madriddal. A Szuperkupa annyira nem lesz vésze, mert nem túl fontos, azonkívül szezon eleje lesz, annyira nem megy majd vérre a játék. Nem szeretném ha túl sokszor összefutnánk velük, ezek a meccsek csak rosszat tesznek a játékosoknak, a kluboknak.
pedig biztos lehetsz benne,hogy minden kupához a realon át vezet az út.
Ez sajnos így lesz. Mourinho mindig komolyan vette az ország kupasorozatát, biztos, hogy ott is odateszik magukat, akkor pedig mindenképp velük kell megküzdeni. Bajnokságban adott a helyzet jópár éve, BL-ben pedig szintén a Madrid top4es csapat szerintem a MU-Chelsea kettőssel és velünk, szóval ott is könnyen előfordulhat olyan mint idén.
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2011.05.29. 11:33:43

noname írta: Jövőre remélhetőleg kevesebbszer találkozunk a Madriddal. A Szuperkupa annyira nem lesz vésze, mert nem túl fontos, azonkívül szezon eleje lesz, annyira nem megy majd vérre a játék. Nem szeretném ha túl sokszor összefutnánk velük, ezek a meccsek csak rosszat tesznek a játékosoknak, a kluboknak.
pedig biztos lehetsz benne,hogy minden kupához a realon át vezet az út.
Válasz küldése
cron