Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12235
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07

2013.02.20. 14:01:03

Kép

Valahogy ma verni kellene a Milant, hogy a hazai visszavágón már nyugodtak legyünk! A kezdő mindegy, két gólos győzelmet várok a csapattól.

AC Milan - FC Barcelona 2013 promo

Amúgy a katalán napilapok szerint a gálakezdő fog pályára lépni, a Milannal ez még képlékeny.

Zubi nyilatkozott:
A Barca sportigazgatója Andoni Zubizarreta tegnap azt nyilatkozta, hogy bármennyire híresek is – vagy nem azok – a Milan játékosai, ők mindig tudják hogyan vegyék fel a kesztyűt, ami igen nehézzé fogja tenni a mai nyolcaddöntő első mérkőzését, habár a Barca természetesen meg fog próbálni egy számára jó eredménnyel hazaérni a San Siro-ból.

„A Milan egy nagyszerű történelemmel rendelkező csapat, akik mindig tudják hogyan legyenek versenyképesek a nagy mérkőzéseken és akik mindig megnehezítik a dolgod mivel mindig remek játékosaik vannak, függetlenül attól hogy azok éppen mennyire híresek. Minden bizonnyal egy nehéz mérkőzés lesz.”
Zubizarreta óva intette a médiát a mérkőzés előtt és visszautasította hogy a Barca lenne a mérkőzés egyértelmű esélyese: „Egy Bajnokok Ligája meccsen amikor egy olyan csapat ellen játszol mint a Milan, favoritnak lenni, olyan egyszerűen nem létezik. A meccsnek nincs egyértelmű esélyese.” – jelentette ki.
„A nagy klubok tudják hogyan vegyék fel a versenyt, tudják hogyan tartsák az eredményt és hogyan bírják a nyomást… a Milan és a Barca pedig nagy klubok akik tudják ezeket amikor egy ilyen komoly szakaszhoz érnek, és biztos vagyok benne hogy a Milan bizonyítani is fogja ezt nekünk.” – figyelmeztetett.
A gránátvöröskékek arra fognak fókuszálni, hogy egy jó eredménnyel térjenek haza és tudják hogy hűek kell maradjanak önmagukhoz, ez pedig a játék stílusát jelenti, labdabirtoklással és ehhez kapcsolódó dolgokkal. „Olvasnod kell a játékot, és mi az a csapat vagyunk, amely minden erejével azon van hogy támadja az ellenfél kapuját a győzelemért. Ez a mi stílusunk.” – mondta a Barca sportigazgatója.
-forrás hungarian culés facebook
"And my heart will leave you never."
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.02.20. 10:19:22

A Milan iszonyatosan fel fogja szívni magát erre a 2 meccsre, úgyhogy könnyű dolgunk biztosan nem lesz. De képesek vagyunk akár már ma eldöntetni a párharcot szvsz.

Ez a keret iszonyatosan gyenge. Több mint valószínű, hogy masszívan fognak védekezni a kapujuk előtt, ahogy tavaly is, de tavaly ez jóval minőségibb játékosokkal párosult. Ott volt azért a védelemben egy Nesta, vagy középen Seedorf, ők azért nagyobb stabilitást tudtak adni a csapatnak. Jelenleg egyszerűen nem érzem azt, hogy ki tudna annyi pluszt hozzátenni, hogy megnehezítésék a dolgunkat vagy esetleg kiejtsenek. A támadósorból lehet meg említeni El Sharawyt.

Hiba lenne leírni őket ez kétségtelen, mert tényleg fel fogják szívni magukat, de azt hiszem azt nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy legrosszabb esetben is nyögvenyelősen, de ez ellen a Milan ellen tovább kell jutni! Sőt, el kéne dönteni már ma a párharcot!

A kezdőnkön túl sok mindent nem kell filozofálni, a legerősebb 11!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2013.02.20. 08:52:14

A védelmekkel kapcsolatban: a Milan 31 gólt kapott eddig a bajnokságban 1-el több meccsen, tehát ott sem mondanám jónak a helyzetet.
Mindenképpen gólt/gólokat kell szerezni.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2013.02.20. 08:27:00

herlius írta:
mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken! 2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Húha, Fabregas mint gyenge fizikumú játékos? Ezt komolyan gondoltad? Szerintem pont az egyik legjobb felépítésű játékosunk, nem véletlenül edződött a PL-ben sem. Én speciel tutira veszem a szereplését a kezdőben, főleg úgy, hogy a hétvégi bajnokin végig pihent, ráadásul ő pont az a típusú játékos, aki a kemény, alattomos olasz védők között is elbodogul. Xavi szereplése is szvsz garantált, láthattuk már párszor, hogy kulcspillanatokban Thiago még nem kellően higgadt, holnap viszont nem férnek bele az utóbbi időben tapasztalt csúnya labdaeladások. Gálakezdőt várok egy valószínűleg 11 emberrel bekkelő ellenfél ellen. A Milan-nak nincs veszítenivalója, a félidők elejét biztosan megpróbálják megnyomni kicsit, aztán kibekkelni amit tudnak. Ez a Milan viszont még a tavalyitól is nagyon messze van egyelőre, elsősorban a BL-ben kulcsfontosságú rutin hiánya miatt. Nem mellékesen még az erejüket is be kell osztaniuk, hiszen hétvégén már kulcsfontosságú derbit játszanak a bajnokságban. 1-2 gólos döntetlent vagy szűk Barca-győzelmet jósolok, feltéve hogy nem a hétvégi formánkat mutatjuk a helyzetkihasználásban.
ha két nézet ilyen messze áll egymástól mint a ketőnké Fabregast illetően, nyilván nehéz lenne meggyőzni egymást , de mire gondolok én: a legutóbbi meccsen úgy a 10-20 perc magasságában volt róla egy közelkép amin jólláthatóan szakadt róla a víz, miközben a többiek úgy épp, hogy be melegedni látszottak. tudom ez "csak" kondíciós állapot de beszédes! és ne gyere azzal, hogy aránytalanul erősen kezdett, mert ez egyszerűen nem volt látható.más: kifejezetten megfigyeltem, hogy különösen a labdaszerzéseknél árnyékra megy, nem ütközik, zavarja ugyan az ellenfelet de "tisztes" távolból.a futó gyorsasága szerintem a barcában is a gyengébbek közé tartozik...ha most elfogadom, hogy a Milan ahogy te is írtad bekkelni fog és ami tény hogy fizikailag nagyon erős játékosokból áll, nos ebből az aspektusból tettem utalást Fabre állapotára, pontosabban arra, hogy itt és most egy rámenősebb erősebb, erőszakosabb középső emberre lenne szükség, Ini és Xavi mellé.ismerem persze Fabre előnyös tulajdonságait is tudom hogy "jól megélt" az Angol Ligában de ott abban a csapatban éppenhogy ő volt az akit még elbírt a csapat a többi "tank" mellett. a mérkőzés várható kimenetelét illetően nincs különbség közöttünk, legfeljebb én a Parma elleni teljesítményük alapján erősebbnek érzem őket mint itt sokan.
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2013.02.20. 01:45:22

Rossz híreket kapott Massimiliano Allegri, a Milan edzője a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előestjén. A találkozón nem számíthat két középpályására, Mathieu Flaminire és Antonio Nocerinóra - közölte az UEFA honlapja.

Flamini a várttal ellentétben még nem épült fel egy kisebb sérülésből, Nocerinónak viszont meghúzódott a jobb combja. Mindkettőjük sérülését tovább vizsgálják a következő napokban.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Avatar
#David Villa#
Capitá del Barça
Hozzászólások: 886
Csatlakozott: 2011.03.17. 18:29:46

2013.02.20. 00:42:00

mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken!
2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Xavi mindenképp kell középre, és Init is ott szeretném látni. Balo miatt ne aggódj, hiszen nem fog játszani (játszott a City színeiben a BL-ben). Egyáltalán nem tartok a meccstől. Legrosszabb esetben is döntetlen a tippem.
Avatar
Deus
Boixos Nois
Hozzászólások: 10028
Csatlakozott: 2006.07.16. 22:58:29
Tartózkodási hely: Valhalla

2013.02.19. 16:45:23

S.Agüero írta:Körülbelül erre kell számítani, amúgy lassan kezdem unni a Milan elleni meccseket.

Kép
KépKép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2013.02.19. 15:25:08

Körülbelül erre kell számítani, amúgy lassan kezdem unni a Milan elleni meccseket.
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2013.02.19. 12:25:26

mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken! 2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Húha, Fabregas mint gyenge fizikumú játékos? Ezt komolyan gondoltad? Szerintem pont az egyik legjobb felépítésű játékosunk, nem véletlenül edződött a PL-ben sem. Én speciel tutira veszem a szereplését a kezdőben, főleg úgy, hogy a hétvégi bajnokin végig pihent, ráadásul ő pont az a típusú játékos, aki a kemény, alattomos olasz védők között is elbodogul. Xavi szereplése is szvsz garantált, láthattuk már párszor, hogy kulcspillanatokban Thiago még nem kellően higgadt, holnap viszont nem férnek bele az utóbbi időben tapasztalt csúnya labdaeladások. Gálakezdőt várok egy valószínűleg 11 emberrel bekkelő ellenfél ellen. A Milan-nak nincs veszítenivalója, a félidők elejét biztosan megpróbálják megnyomni kicsit, aztán kibekkelni amit tudnak. Ez a Milan viszont még a tavalyitól is nagyon messze van egyelőre, elsősorban a BL-ben kulcsfontosságú rutin hiánya miatt. Nem mellékesen még az erejüket is be kell osztaniuk, hiszen hétvégén már kulcsfontosságú derbit játszanak a bajnokságban. 1-2 gólos döntetlent vagy szűk Barca-győzelmet jósolok, feltéve hogy nem a hétvégi formánkat mutatjuk a helyzetkihasználásban.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2013.02.19. 10:33:11

#David Villa# írta:
mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken!
2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Xavi mindenképp kell középre, és Init is ott szeretném látni. Balo miatt ne aggódj, hiszen nem fog játszani (játszott a City színeiben a BL-ben). Egyáltalán nem tartok a meccstől. Legrosszabb esetben is döntetlen a tippem.
bocsi, időközben beugrott, hogy Balo nem játszhat azokat viszont akik ilyen derűlátók az esélyeinket illetően kicsit irígylem......
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2013.02.19. 09:56:06

Nem kell lebecsülni a Milant. Vannak erősségeik. A jelenlegi csatársoruk igen gyors(Balo-ElSha-Niang), de a kp rettentő gyenge. A cél a meccsen az lesz h a csatáraikhoz el se jusson a labda. Továbbá Niang a sebességén kívül nem túl hasznos, még eléggé rutintalan. A védelmük is rettentő gyenge. Nem kell őket lebecsülni, de győzelemre kell játszani!
A Fifa egy szégyen
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2013.02.19. 09:33:04

Balotellitől nem kell félni, mivel BL. meccset játszott a M.C.-vel, már nem játszhat. De a védelmünknek nagyon össze kell magát kapnia. És a gólhelyzeteket be kell rugni.
Fecó
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2013.02.19. 09:32:38

Balotellitől nem kell félni, mivel BL. meccset játszott a M.C.-vel, már nem játszhat. De a védelmünknek nagyon össze kell magát kapnia. És a gólhelyzeteket be kell rugni.
Fecó
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2013.02.19. 08:27:43

látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken! 2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.02.18. 20:52:49

Barcaman1993 írta:Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.
Alapvetően nem rossz ötlet, pláne, hogy nem biztos, hogy Xavi százszázalékos lesz, de szerintem sem lesz belőle semmi. Titóból/Rourából nem nézem ki, hogy egy ilyen meccsen ne kezdesse Xavit.

Érdekesség:
Players who have made the journey from one team to the other
KÉP
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2013.02.18. 20:29:12

Barcaman1993 írta:
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.
Én szívesen megnéznék már egy olyan felállást is, ahol nem Iniesta lép fel bal támadónak, hanem Thiago. Többször is mondtuk már, hogy ő igazán a kapu előtt érzi jól magát, és összességében kár is lenne elpazarolni a tehetségét a félpályánál passzolgatva. Ráadásul itt kevésbé fizethetünk rá az esetleges felelőtlenebb megmozdulásaira.

Így lehetne egy Busi-Fabregas-Iniesta kp-nk, elől pedig Thiago-Messi-Pedro.

De az esély arra, hogy ez megvalósuljon, jelenleg valahol 0 és -5 között van.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3733
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2013.02.18. 20:16:05

Gareth Tello írta: Ez az, muszáj kirakni balra Init, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Alexist ne, talán Tello játszhatna ott, de ez a mostani állapotokat ismerve annyira esélyes, mint hogy Pinto jobbhátvéd lesz, szóval marad Andrés.
Középpályára Xavi-Busquets biztos (remélem), a nagy kérdés, hogy Thiago vagy Cesc, én most inkább előbbit választanám.
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.02.18. 20:04:27

visca el barca írta:így h villa nincs, erős a gyanum h megint iniestát pazaroljuk el balszélre... bár inkább ő mint sancho...
Ez az, muszáj kirakni balra Init, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Alexist ne, talán Tello játszhatna ott, de ez a mostani állapotokat ismerve annyira esélyes, mint hogy Pinto jobbhátvéd lesz, szóval marad Andrés.
Középpályára Xavi-Busquets biztos (remélem), a nagy kérdés, hogy Thiago vagy Cesc, én most inkább előbbit választanám.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2013.02.18. 19:51:30

salas9 írta:
Vakmacska írta:Én egy Busi-Xavi-Adriano kp-t és egy Ini-Messi- Pedro csatársort megnéznék szívesen
Adriano sérült, keretben sincs. Xavi oké, hogy ma már a társakkal edzett, de nem tudni milyen állapotban van (bár szerintem kezdeni fog).
Adriano sérült? Basszus!
Pedig pont azért gondoltam el így, mert a támadásoknál és a védekezésnél is jól jönne, ráadásul mindkét oldalon bevethető, mikor hol lenne rá szükség.
És így nem biztos, hogy Pedro hiánya hátul megérződne.

Thiagotól nagyon félek, mert nagyon rapszódikus a teljesítménye.
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.02.18. 17:08:36

Remélhetőleg Xavi tud kezdeni, a stabilitást továbbra is ő tudja a legjobban megadni a csapatnak. Szinte biztos, hogy Iniesta a bal szélen fog szerepet kapni, így Xavi mellett valószínűsíthető, hogy Cesc lesz. Vagyis a jelenlegi legerősebb kezdőnk.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
salas9
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2486
Csatlakozott: 2006.09.26. 14:37:40
Tartózkodási hely: Győr

2013.02.18. 17:00:29

Vakmacska írta:Én egy Busi-Xavi-Adriano kp-t és egy Ini-Messi- Pedro csatársort megnéznék szívesen
Adriano sérült, keretben sincs. Xavi oké, hogy ma már a társakkal edzett, de nem tudni milyen állapotban van (bár szerintem kezdeni fog).
Kép
Avatar
shutterisland
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4070
Csatlakozott: 2011.07.09. 22:54:27
Tartózkodási hely: bcs.

2013.02.18. 16:55:58

na, annak örülök, hogy de jong nem lesz.
egyrészt azért, mert vele sokkal stabilabb és keményebb lenne a kp-juk (és valljuk be, nem mindig kedvez a kemény játék a mieinknek) másrészt nem töri el senkinek a lábciját.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2013.02.18. 16:53:21

Én egy Busi-Xavi-Adriano kp-t és egy Ini-Messi- Pedro csatársort megnéznék szívesen
Avatar
salas9
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2486
Csatlakozott: 2006.09.26. 14:37:40
Tartózkodási hely: Győr

2013.02.18. 16:18:07

shutterisland írta:de jong-al mi a helyzet?
december óta nem játszott. sérült ?
Igen jelenleg sérült (achilles) :!:
visca el barca írta:így h villa nincs, erős a gyanum h megint iniestát pazaroljuk el balszélre... bár inkább ő mint sancho...
Ez gondolom attól is függ, hogy Xavi kezdeni fog-e. Amennyiben nem úgy szerintem Ini lesz KP-n :wink:
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.02.18. 16:14:00

így h villa nincs, erős a gyanum h megint iniestát pazaroljuk el balszélre... bár inkább ő mint sancho...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése