Bajnoki Mérkőzések 22-23

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2014.01.20. 20:35:51

Gareth Tello írta:
Barcaman1993 írta:6. Ilyen játékfelfogással játszanának a Real ellen, hogy 10-en vannak 20 méterre a saját kapujuktól, akkor Real ugyanúgy nem tudna velük mit kezdeni.
Szerintem tudnának, ott van Ronaldo meg Bale, lövöldöznének ezerrel távolról, aztán egy úgyis beakadna, vagy a kipattanót bekotorná Benzema. :D

Mi is csinálhatnánk néha ezt, elvállalhatnánk néha távol(abb)ról is, nem muszáj mindig úgy gólt rúgni, hogy három kényszerítővel bevisszük a tizenhatoson belülre, aztán már csak be kell gurítani pár méterről a kapuba.
Most próbálkoztak, de mindenbe belevetődtek, elakadtak a lövések.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2014.01.20. 20:18:05

Teljesen mindegy mi az eredmény... A játékunk lassú mint a sz*r. Változtatni kellene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.01.20. 19:43:51

ez a tegyük messit szélre dolog mindig akkor jön elő ha kikapunk vagy x-elünk :lol: ha kövi meccsen rugunk megint 5-öt (ami valoszinu), akkor mára kutyát nem fogja foglalkoztatni ez a téma
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2014.01.20. 19:22:59

Zozzy 5 írta: talán Neymar sem lenne rossz középen, de az igazi változást egy klasszikus center jelentene.
Samuel Eto' o ingyé REaktiválható lenne.. :mrgreen:
(és a formájára sem lehet kétséges!
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8569
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.01.20. 18:20:00

Rivaldo11 írta:Lassan azt kezdem hinni, hogy Messi középen játszatása az, amit igazán kiismertek az ellenfelek. Ha így állunk fel, egyre többször befárad a játékunk, de amíg Leo van középen, nem lesz gyorsabb labdajáratás, a középpályánk-teljesen mindegy, hogy ki kap ott szerepet-sem fogja folyékonyabban felhozni a zsugát a támadóharmadig. Amit most megpróbálnék: Messié a jobb oldal, Neymar középre-meggyőződésem, hogy eddig ott volt a legjobb-Alexis mehetne balra.
Rosszabb nem lenne.
Hát nem...Már érik egy ideje Messi középen való játszatásának az újragondolása. Ha belegondol az ember, akkor egyébként tök logikus is lehet, hogy nem megy neki már ott úgy, és emiatt a csapatnak sem. Ezt a dolgot Guardiola találta ki neki, zseniális húzás volt ott és akkor abban a helyzetben, de egyértelmű, hogy másik edzővel nem funkcionálhat a dolog azon a szinten, azon túl, hogy már tényleg az ellenfeleknek is egyértelmű sokszor, hogy Messi hol és mit fog csinálni. Újított az új edző, aminek vannak pozitív aspektusai, ezzel együtt nagyon nehéz helyzetben van Martino, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy a Pep-féle Messi pozíciót (ami az alfája és omegája volt a világot meghódító játéknak) újra kell értelmezni, ezt viszont úgy kell megcsinálnia, hogy a keret nem nagyon enged más formációt a 4-3-3-on kívül. Adja magát a kitolása szélre, talán Neymar sem lenne rossz középen, de az igazi változást egy klasszikus center jelentene.
Avatar
Deus
Boixos Nois
Hozzászólások: 10028
Csatlakozott: 2006.07.16. 22:58:29
Tartózkodási hely: Valhalla

2014.01.20. 17:52:08

Egyetertek a tavollovesekkel... Ebben nagyon szegenyek vagyunk. Egyedul Adriano probalkozik tavollovessel. Jo lenne ha nem csak Adriano lovoldozne tavolrol...
KépKép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7511
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.01.20. 17:50:55

Ez a tökéletes szurkolói hozzáállás. =D> =D> =D>

Nem azt mondom, hogy nem érdemel kritikát a csapat, de amit egyesek írnak, az hihetetlen.
Kiégett a csapat, nem érdekli őket a meccs, ha nincs Messi megnyerjük, Alexis egy béna senki, gyorsan adjuk el..... ismét csak gratula.

Alexis is olyan szinten kapja az ívet, hogy öröm nézni. #-o Néhány fordulóval ezelőtt meg mindenkinek csorgott a nyála, meg jelentkezett, hogy "én bíztam benne, tudtam, hogy formában lesz". Xavi miért nincs előszedve, amikor csak az üre kapuba kellene gurítani, erre belebikázza az egyetlen előtte lévő emberbe?
Tegnap tényleg elég impotens volt Sanchez játéka, és sok labdát vesztett a felesleges cselezgetésekkel, de azt is tegyük hozzá, hogy egy Montoya volt ott szélen a párja, aki kb. annyit segített neki, mint amennyit hátráltatta. A másik szélen meg lehetett nézni Albaval mennyivel veszélyesebb volt az oldalunk, sikerült sokszor létszámfölényt is teremtenünk. Imádkoztam egy Montoya-Adriano cserén a félidőben, de sajnos nem jött össze.

Tata tegnap csúnyán elszámolta magát. A cseréi kicsit értelmetlenek voltak, de ez a szinte 4-4-2-es felállás (ami nem tudom mennyire volt tudatos) sem jött be. Persze érthető volt, hogy Messi előrébb nagyon elveszett volt, képtelenség volt középen megjátszani, ezért hátrébb lépett, de sokszor ezzel csak meddő lett a játékunk.
Tudtam, hogy ha az elején nem tudunk gólt lőni, vagy hátrányba kerülünk nagy gond lesz és sajna beigazolódott.

A legdühítőbb, hogy azt se lehet mondani, hogy nem volt helyzetünk, mert megvoltak, de semmi nem ment be és ez nagyon visszavetette az egész csapatot. Volt a második félidőben egy időszak, amikor ténylegesen azt lehetett várni, hogy bármikor jöhet a gól, de amikor minden kifelé pattan, az minden csapatot kollektíven megvisel.
Messi is olyan helyzeteket hagyott ki, amiket 10-ből 9x csukott szemmel bever.

A távoli lövések meg ezen a meccsen nem vezettek igazán eredményre. Cesc-nek volt egy ami átment a falon, de kb. ennyi. A többi mind elekadta, abban a dupla falban ami a 16-oson belül volt. Ha pedig elakad lehet látni mi történik. valaki szépen leírta, hogy ha háttal állva belebikáztak a labdába hátul valahogy mindig odapattant Angel elé és megvolt az 1 vs 1.
Kontrázni se lehetett, mert nem voltak három emberrel sem egyszerre a mi térfelünkön.

Ez egy nagyon szerencsétlen meccs volt és itt azt se tudom mondani, hogy gratula az ellenfélnek, mert hősiesen játszottak. A legtöbbször lehet dicsérni a kiscsapatokat, ha pontot rabolnak az ellenféltől, de amit a Levante tegnap csinált, az a foci megcsúfolása volt és nem azért sikerült ikszelniük, mert megtalálták a játékunk ellenszerét, hanem oltári nagy szerencséjük volt.
Ezt nem elkeseredettségből vagy részrehajlásból írom. Nem érdemeltünk győzelmet, mert nem működött rendesen a játékunk mind csapat -mind egyéni szinten és a helyzeteinket se lőttük be, de a Levante sem érdemelt X-et.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2014.01.20. 17:59:29-kor.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2014.01.20. 17:38:40

Barcaman1993 írta:6. Ilyen játékfelfogással játszanának a Real ellen, hogy 10-en vannak 20 méterre a saját kapujuktól, akkor Real ugyanúgy nem tudna velük mit kezdeni.
Szerintem tudnának, ott van Ronaldo meg Bale, lövöldöznének ezerrel távolról, aztán egy úgyis beakadna, vagy a kipattanót bekotorná Benzema. :D

Mi is csinálhatnánk néha ezt, elvállalhatnánk néha távol(abb)ról is, nem muszáj mindig úgy gólt rúgni, hogy három kényszerítővel bevisszük a tizenhatoson belülre, aztán már csak be kell gurítani pár méterről a kapuba.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2014.01.20. 17:30:06

zola8787 írta:Gondolom úgy értette ezt, hogy ha nincs Messi akkor megpróbálják megcsinálni nélküle a gólhelyzetet. Ha viszont ott van Messi, már csak megszokásból is inkább odapasszolják neki, ez nem azt jelenti, hogy MINDIG, hanem gyakran. Ha észrevetted, Messi a vége felé visszajött mindig a középpályára, (ami nem rossz) és megpróbálta egyedül végigvinni a pályán, ami valljuk be kb esélytelen (oké már 3-4szer biztos sikerült neki), de hazai pályán játszott a Levante, ilyenkor jobban fel vannak tüzelve, rátesz még a szurkolótábor is egy lapáttal, aztán mennek, mint a veszett bolha.
Ez nem azt jelenti, hogy Messi nélkül jobbak vagyunk, de ha Messi képtelen gólt lőni, akkor a csapattársak megbénulnak. Ebben jobb Ronaldo, ő konkrétan értelmes csapattársak nélkül is képes 2-3 gólt lőni 1 meccsen (kivéve Modric). Nem kötekedésképpen írtam, csak én így gondolom :)
Ne akarjunk már mindent belemagyarázni :!: [-o< Ezek szerint, ha Fabregas játszik Messi helyén és Iniesta elérhető lett volna a kp-ra, akkor nyerünk? Vagy több helyzetünk lett volna? Ezek a magyarázatok egyszerűen szánalmasak és nevetségesek.

1. Ha Neymar van ott, vagy épp Fabregas, akkor nem teszik le nekik? #-o A labda is alig volt náluk, helyzetbe meg nem is kerültek. Ez mind Messi hibája... Továbbra is képtelen bárki is normális magyarázatot adni, mert amiket itt próbáltok összehordani, az egyszerűen abszurd.
2. Messi minden meccsen visszajárkál a középpályára elkérni a labdát. :wink: Ha 3-4 ember veszik körül középen, akkor ez azt hiszem érthető, ugyanis nem lenne játékban.
3. A többiek azért nem lőnek gólt, mert vagy Messi, vagy senki? #-o Messi hibája, hogy Xavi képtelen volt üres kapura berúgni a labdát, vagy Alexis normálisan lekezelni a kapussal szemben...
4. Messi nem tud gólt lőni a csapattársak nélkül, míg Ronaldo igen. :D #-o Ronaldo 10 góljából 8-at 5 méterről passzolgat be az üres kapuba, vagy a kapus mellett. :wink: Ha nem teszik neki oda, akkor nem is lő gólt...
5. Minden meccset mi sem tudunk megnyerni.
6. Ilyen játékfelfogással játszanának a Real ellen, hogy 10-en vannak 20 méterre a saját kapujuktól, akkor Real ugyanúgy nem tudna velük mit kezdeni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
connor
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2012.12.17. 22:18:01

2014.01.20. 17:25:27

Nem is értem mi történt tegnap. Kaptunk egy gyors gólt az elején, de a 20. percben már 1-1 volt. Ennek normális esetben sima meccsnek kellett volna lennie. Az való igaz, hogy Messi jelenléte ad is a játékunkhoz és el is vesz belőle, azonban a góllövés nem csak Messi-n múlik. Múlik még a többieken és a taktikán is. Az, hogy Sánchez kihagyja a ziccerét, nem tudja NB3-as módjára lekezelni a labdát az Sánchez hibája, az, hogy Messire épülnek TÚLZOTTAN a támadások az Martino hibája. Nyilván az önző játék (belevezetem 3-4 emberbe meg hasonlók) pedig Messi hibája. Azonban azért abba gondoljon bele mindenki, hogy ha van egy Messi kaliberű játékos a csapatban, nyilván belőle kell elsőként kihozni a legjobbat, nem mondjuk Sánchez-ből. Ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy az argentin többet vállal olykor mint a többiek.
Az viszont, hogy a "target man"-en kívül a többiek ne szürküljenek bele a játékba elöl, ziccerbe tudjanak kerülni ahhoz a megfelelő edzői utasítások kellenek. Én a jelenlegi hullámvölgy miatt első sorban Martino-t tartom hibásnak. Egyszerűen nem képes úgy kidolgozni a taktikát, hogy Messinek partnerei legyenek elöl, ne "szolgái". Ami számomra kicsit meglepő, mert pl. az ősszel a Real ellen pont ezzel húzott váratlant. Az Osasuna és a Bilbao elleni pontvesztést meg lehetett magyarázni Messi hiányával, de az utóbbi két bajnokira nincs mentség. Egyébként, hogy ne csak szidjam az edzőt: nincs könnyű dolga, hiszen pont azt az ideális taktikát kell megtalálja, ahol Messi nem "tűnik el", de nem is kizárólag rá épül a taktika. Más kérdés, hogy egy tapasztaltabb edző sokkal ideálisabb lenne erre a nehéz feladatra, mint egy újonc. (Guardiola-val ellentétben Tata-nak még a Barca-filozófiához sem volt szerencséje, maximum a tv-ből... ) Van egy olyan érzésem, ha Ancelotti ülne a mi padunkon, Tata pedig a Real-én akkor 1-nél több pont előnyünk lenne.
A mostani előny pedig tulajdonképp nem is előny, mert a Bernabeu-ban bármikor kikaphatunk, akár még jó játékkal is, márpedig a Real sokkal jobban áll a kicsik ellen, mint mi vagy az Atletico. :roll:
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2014.01.20. 17:01:20

Barcelona are now Liga leaders for 58 consecutive rounds and continue to improve their all-time record in the Spanish league. ‪#‎fcblive‬

Record Barcelona in 32 games this season: W D W D W W W W W W W W D D W W W W W W L L W W W W W W W D W D #fcblive [via @barcastat]

Previous time Barcelona didn't win two consecutive Liga games was in May 2011 #fcblive Against Levante and Deportivo [via opta misterchip]
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2014.01.20. 16:44:36

Barcaman1993 írta:
Yokozuna írta:Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Most őszintén Te melyik meccseket nézted korábban és tegnap melyik meccset nézted? Ha ezt sikerült a tegnapi meccsből leszűrnöd, akkor a totális fogalomzavarban vagy... Szóval Alexis és Pedro Messi miatt nem lőtt gólt... Esetleg ha egyszer helyzetbe tudtak volna kerülni, akkor talán gólt is lőhettek volna... Ja Alexisnek volt egy ajtó-ablak helyzete, csak éppen megint úgy vette le, hogy a háta mögött kereste a labdát... Mocskos Messi, ez mind miatta van. Elég ha az argentín a sörmeccseken beáll a 2. félidőre mikor eldőlt minden, ugyanis akkor más képtelen gólt lőni... =D> #-o
Gondolom úgy értette ezt, hogy ha nincs Messi akkor megpróbálják megcsinálni nélküle a gólhelyzetet. Ha viszont ott van Messi, már csak megszokásból is inkább odapasszolják neki, ez nem azt jelenti, hogy MINDIG, hanem gyakran. Ha észrevetted, Messi a vége felé visszajött mindig a középpályára, (ami nem rossz) és megpróbálta egyedül végigvinni a pályán, ami valljuk be kb esélytelen (oké már 3-4szer biztos sikerült neki), de hazai pályán játszott a Levante, ilyenkor jobban fel vannak tüzelve, rátesz még a szurkolótábor is egy lapáttal, aztán mennek, mint a veszett bolha.
Ez nem azt jelenti, hogy Messi nélkül jobbak vagyunk, de ha Messi képtelen gólt lőni, akkor a csapattársak megbénulnak. Ebben jobb Ronaldo, ő konkrétan értelmes csapattársak nélkül is képes 2-3 gólt lőni 1 meccsen (kivéve Modric). Nem kötekedésképpen írtam, csak én így gondolom :)
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2014.01.20. 16:22:10

Yokozuna írta:Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Most őszintén Te melyik meccseket nézted korábban és tegnap melyik meccset nézted? Ha ezt sikerült a tegnapi meccsből leszűrnöd, akkor a totális fogalomzavarban vagy... Szóval Alexis és Pedro Messi miatt nem lőtt gólt... Esetleg ha egyszer helyzetbe tudtak volna kerülni, akkor talán gólt is lőhettek volna... Ja Alexisnek volt egy ajtó-ablak helyzete, csak éppen megint úgy vette le, hogy a háta mögött kereste a labdát... Mocskos Messi, ez mind miatta van. Elég ha az argentín a sörmeccseken beáll a 2. félidőre mikor eldőlt minden, ugyanis akkor más képtelen gólt lőni... =D> #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2014.01.20. 16:08:44

A tegnap bemutatott borzalmasan lassú labdajáratással nem lehet szétzilálni még egy betömörülő Levantét sem, külön pech, hogy a a helyzetkihasználás is gyenge volt. Lassan azt kezdem hinni, hogy Messi középen játszatása az, amit igazán kiismertek az ellenfelek. Ha így állunk fel, egyre többször befárad a játékunk, de amíg Leo van középen, nem lesz gyorsabb labdajáratás, a középpályánk-teljesen mindegy, hogy ki kap ott szerepet-sem fogja folyékonyabban felhozni a zsugát a támadóharmadig. Amit most megpróbálnék: Messié a jobb oldal, Neymar középre-meggyőződésem, hogy eddig ott volt a legjobb-Alexis mehetne balra.
Rosszabb nem lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Yokozuna
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2008.11.22. 18:54:18

2014.01.20. 15:59:34

Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Én is csatlakozom azon véleményekhez, melyek szerint a Montoya, Alexis jobbszél egy katasztrófa. Montoya nekem olyan mint egy robot, érzelem nincs az arcán, rafináltság, finesz ismeretlen fogalmak számára. Amit jól csinál, azt sem azért mert úgy akarta, hanem azért, mert úgy sikerült. Ez utóbbi igaz Alexisre is. Ő még ezen túlmenően, alapból ügyetlen. Nem építeném rájuk a jövő Barcelonáját.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4006
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2014.01.20. 12:54:55

A tegnapi meccs iszonyat gyenge színvonalú volt. Ilyen lassú játékkal max. másodosztályú csapatokat lehet verni. A több lehetőségre vágyok pedig kicsit jobban is hajthatnának, amikor ott vannak a pályán. A kispadról pedig tegnap nem lehetett épkézláb, meccset eldöntő játékost beállítani, mert egyszerűen nincs olyan. A két "vizesnyolcas"csere, Sergi és Tello játékára semmi szükség nem volt egy ilyen meccsen. Egyik sem számottevő tényező, egy kiélezett mecset képtelen megfordítani vagy ahhoz érdemben hozzátenni. Dongou 10 perces meccseltetése már csak a tehetetlenséget tükrözte.
Elnéztem tegnap a MU ellen Etoot, hát mit mondjak, nagyon hiányzik nekünk egy ilyen kaliberű játékos, aki bárhonnan bepaszírozza a labdát a kapuba.
barlacy
Jugador del Barça
Hozzászólások: 204
Csatlakozott: 2011.03.08. 06:26:33
Tartózkodási hely: kecskemét

2014.01.20. 12:51:45

Győzelmet nem érdemeltünk volna.Tata lehet hogy rotál, de rosszul cserél.Alexist kirotálhatná végre a Ligából is...
Ilyen ötlet nélküli játékot régen produkáltak a fiúk!
Bízom abban, hogy ezek után elindulunk , mert ennél lentebb?...
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2014.01.20. 12:10:26

Nem kell temetni a csapatot.
Van ilyen, hogy nem jön össze semmi.
Ott volt az a helyzet, mikor egymás után három lövés-fejes nem ment be, mert mindent bravúrral védett a kapus. Állítom, hogy ha megint megismétlődne az a helyzet, egyiket sem tudná kivédeni.

Van ilyen, hogy semmi nem megy be, látszott a fiúkon, hogy ez idegeli őket.
Amúgy is, nekünk ilyenkor szokott lenni a hullámvölgy.
A Levante meg nagyon felszívta magát ellenünk.

Nekem olyan érzésem volt, mint anno a cselszkij elleni 2-2 volt.

Ez van, menni kell tovább előre, nincs nagy baj.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2200
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2014.01.20. 09:12:55

Nem a Reallal kell foglalkozni, hogy hány pontot veszít, mert nem attól lesz bajnok a Barca...
És nem a Realt kell szidni, ha nyernek. Ők teszik a dolgukat. Mi meg egyértelműen visszaestünk, utolsó hat meccs 7 vesztett pont, míg a Real 2. Ha már magyarázni, kell a teljesítményt, hogy miért ilyen gyenge ott bajok vannak.
Volt egy év amikor le voltunk maradva, mindenki jött azzal hosszú még a bajnokság behozzuk, aztán harmadikok lettünk...
Ir3NiCuS
Barça B
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2013.08.26. 08:54:26

2014.01.20. 08:27:33

Vannak olyan meccsek amikor semmi sem jön össze. Tény ,hogy nem pörgött a csapat , tény hogy ez által sok egy az egyet vesztettünk . Számomra a nagy helyzet után amikor háromszor lőttek /fejeltek a kapura egymás után én egyik sem volt képes becsorogni egyértelművé vált ,hogy ott akkor nem nyerünk. Van ilyen , nem kell eladni a fél csapatott nem kell kikiáltani sem a kicsi sem a nagy Real-t bajnoknak.
Megy a Real még az ATMA-hoz és jön az ATMA hozzánk , illetve látszik ,hogy a másik két csapat sincs élete formájában , Real-nak szerencséje van a mostani helyzettel , mert nem futottak össze egy Espanyol / Betis / Osasuna-nál erősebb csapattal.
Így én nem aggódok (még :D )

Visca el Barca!
96-ban 6 évesen kaptam egy Barcelona sapkát , megoldott minden kérdést :)
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2014.01.20. 08:06:44

martino tata még rá is tesz egy lapáttal!!? - meg van elégedve!! (na jó : nem hibáztat) akkor minek is törjék magukat a fiúk? szánalom...
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2014.01.20. 07:56:26

Förtelmesen gyenge meccs, nagyon kényelmes játékkal. Már a meccs elején is éreztem, hogy itt nagyon nehéz dolgunk lesz... A félidőnél már nagyon érezhető volt, hogy ez nem lesz meg, amit Xavi a kihagyott ziccerével be is biztosított... Nem hajtottunk eléggé. A védelem és a középpálya félelmetesen lassan járatta a labdát... Alexis 87 alkalommal esett át a labdán, Sergio rengeteg labdát az alapvonalra gurított, számtalan alkalommal voltunk lesen. Tata csodálatosan cserélt, a legjobb Fabregast lehozta, majd Pedrot Alexis helyett... Egyszerűen rossz volt nézni az egészet. Sikerült 1 pontra felhozni a Realt, ezzel újrakezdődik a bajnokság. Hátrányba kerültünk. Na ilyenkor bosszant, hogy a Real hány meg hány meccset makkolt be az utolsó percekben...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2014.01.20. 07:38:22

Ugy látom, hogy ha nem megy könnyedén a gólszerzés zavar van. Az a gyözniakarás ami átsegitene a holtponton bizony nincs meg. Átlötyögték az utobbi két meccset. Messi sem vállalt sokat. Tello-Montoya, Sergi nem ide valók és nemcsak a tegnapi után. Kicsit aggodom a banokságot illetően.
Fecó
Avatar
looka
Capitá del Barça
Hozzászólások: 966
Csatlakozott: 2008.05.07. 08:47:29

2014.01.20. 00:50:11

Akkor sikerült a 3 Levante elleni meccs közül a legfontosabbat leadni... sajnálom, mert a múlt heti x után most nagyon kellett volna ez a 3 pont. De azért tragédia nem történt szerintem, hiányzóink is vannak, sok meccs jön rövid időn belül, úgy gondolom, hogy ebben az időszakban fog pontokat hullatni a Real és az AtMa is... Az a legaggasztóbb, hogy már csak 1 pont a difi. :roll: Annak tudatában, hogy megint mennyivel gyengébb a Real összességében, nos ez a dolog már inkább dühítő...

Mindegy, ez van, jövő héten magabiztosan kell nyerni, mind a kupában, mind a bajnokságban.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15503
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2014.01.20. 00:32:17

azért az vérciki,hogy a levante otthonában bukunk el két pontot.
szép 5 pontos előnyünket leépítettük 2 hét alatt 1re,úgy hogy a neheze még csak most jön.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése