Vitor Roque

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.16. 12:56:38

Pau Victor miért lenne jobb?
kb ugyanannyit már ő is játszott, mint Roque tavaly egy gyötredelmesen játszó csapatban, nem érzem, hogy jobb lenne, csak 4 évvel idősebb.

Azt meg végképp nem látom miért lenne Torres jobb választás bármelyiküknél, 4-5x akkora fizetésért úgy, hogy Roque 4 bajnoki góljával szemben neki van 3. (Igaz kevesebb meccsen játszott Ferran, de tavaly is 7, előtt 4-4 bajnoki gólig jutott, szóval nem látom a szintlépést nála még a full támadó Flicknél sem. Ferran 25 évesen, aranyáron eljuthat a 7-8 bajnoki gólig a szezonban, mégis a hasonló, vagy jobb számokat hozó statisztákat pakoljuk ki, akik közül 3-4 egyszerre ülhetne a cserepadon ugyanannyi költségért.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.16. 12:41:35

davi10 írta:
2025.01.16. 11:15:58
inkább az az érdekes, hogy egy ilyen rossz tiziből hogy lett gól.
Úgy, hogy Pena egy béna kapus.
FcBarcelona1 írta:
2025.01.16. 11:23:42
Már az érkezését sem értettem. Nekem akkor és most is egy semmi extra játékos.
Ráadásul azon a nyáron Nicolas Jackson olcsóbban kelt el, egy spanyol bajnokságban mutatott kb 10 gólos tavaszi szezon után.
Kovbal88 írta:
2025.01.16. 11:02:42
viszont ha tudja hozni a Betis szintet, akkor 10-15 miliióért eladható lesz.
Szerintem is. Kisebb csapatok szerintem menni fognak érte. 8-10 gól talán benne van egy bajnoki idényben. Ebben a szezonban megmutathatná, hogy helye lenne egy nagy csapatban, de hiába kezdő egy középcsapatban, nem tudja megmutatni. Néhány gólt azért lő, így szerintem lesznek érte jelentkezők.

Mivel valószínűleg nyáron is szűken igazolhatunk, lehet, hogy még visszatér, de ha erre a szezonra nem kellett Flick-nek, nem látom, hogy miért kellene a következőre. PV és FT is előtte lenne a sorban. Minimum 10 millióért szerintem is el lehet majd passzolni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.16. 11:38:50

Az érkezése Guiu miatt volt hülyeség, meg hátnyilván ennyi pénzt kidobni egy csereüzletre... ez meg az Olmo üzlet teljesen érthetetlen volt. Egy ffp által nem érintett csapatnak ez két jó ötlet talán, nekünk nem. Volt egy öreg centerünk és egy remeklő fiatalunk, és így a jobbik fiatal távozott. Szerintem jó Roque, de Guiu plafonját jóval magasabbnak láttam, gyors volt, erős volt, Flick rendszerében lubickolt volna. Roquéban én is azt látom, hogy ügyes, de nem extra ügyes, mozgékony, de nem extra, nem lassú, de nem is gyors, eléggé gólérzékeny, ez persze nagycsapatban derülne ki, mennyire. Persze Suarezre ebből kb minden igaz volt, aztán az évtized egyik legjobb centere volt. Nála nem ügyetlenebb, nem lassabb, nem kevésbé erőszakos Roque, a gólérzékenységén dől majd el minden.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.01.16. 11:27:42

Nem igen adott valaszt a kepessegeirol a tegnapi meccs se, rugdossa azert a golokat. Mozgekonynak mozgekony, szerintem a mostani csapatba passzolna is. Ki lehetne ugratni, meg valahogy azt latom, hogy megtalalja a labda. Jovore megneznem
Levy mellett/mogott.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.16. 11:23:42

Már az érkezését sem értettem. Nekem akkor és most is egy semmi extra játékos. Pau Victorban sokkal többet látok.
El kellene felejteni ezekre a lutri brazilokra kidobálni a pénzeket, nálam a 10-20 millió lenne a felső határ, de ennyiért nem hozol senkit brazíliából. Vinicius és Rodrygo után mindenki 30-ról indul.
Marcus Thuramot vártam volna azon a nyáron ingyen, most TM-en 75 az értéke
Remélem el tudjuk adni Roquet 20 körül, és hozzuk Davidet ingyen csere csatárnak, ha nem kér túl magas fizetést, vagy egy hasonló kaliberű játékost, Luuk-al is többre mennénk.
Oké, hogy ellene vagyok, ha egy csatárt kiteszünk szélre, de azért tudjon már ott is játszani, mint pl. Thuram, hogy ne csak a csatárt tudja rotálni.
Sajnos Roqueban nincs meg szerintem semmilyen extra adottság, a góllövésen kívül, de abban sem remekel. Nem magas, nem tud eléggé cselezni, nem gyors, így szerintem több a hiányossága, mint az esetleges előnye. Így hiába jön részletre, 30-ért, és lehet nem fizetjük ki a 30 változót sem, de ennek így nincs sok értelme, mert a Masiara is visszaüt, mint Guiu távozása.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.16. 11:15:58

Kovbal88 írta:
Barcelonába szerintem már nem jön vissza, ha már a tizenegyest is elvállalta.

viszont ha tudja hozni a Betis szintet, akkor 10-15 miliióért eladható lesz. Még fiatal bármi lehet belőle.
Mondjuk szerintem ez semmi nem jelent, inkább az az érdekes, hogy egy ilyen rossz tiziből hogy lett gól.

Nem láttam sokat a Betis-ben, de még mindig csak 19 éves, szerintem hiba lenne 1 év után eladni, játsszon csak 1-2 szezont Európában, nője ki a hülyeségeit, aztán nézzük meg egy 2 év múlva hol jár.
Nagyon nagy hype-ja volt Brazíliában, a felnőtt válogatottba is bekerült, valamit csak ki lehet belőle hozni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kovbal88
Entrenador del Barça

LG írta:
2024.12.07. 16:10:35
Chino írta:
2024.12.07. 15:40:55

Eddig nem került olyan sokba és ha nem jön be nálunk nem is lesz túl drága. Nem láttam túl sok meccsét, de azokon nem volt rossz, Pellegrini is azt nyilatkozta, hogy ha a helyzetkihasználásán javít (ami ilyen idősen nem egy lehetetlen dolog), akkor komoly játékos lesz. És ha egy Betis szintű csapatban kölcsönjátékosként (akiket kevésbé szoktak preferálni) 19 évesen stabil kezdő lett csak nem olyan gyenge.
Én sem követem őt igazán, de a statokban nem túl erős, még Betis szinten sem. Ráadásul csatárról van szó, a góllövés lenne a feladata. A Ligában 250 percenként talál be, az nem túl jó. Gólpassza nincs.

Nem írnám még le, szurkolok is neki, de ez EDDIG kevés még spanyol középcsapatban is, úgy gondolom.
Barcelonába szerintem már nem jön vissza, ha már a tizenegyest is elvállalta.

viszont ha tudja hozni a Betis szintet, akkor 10-15 miliióért eladható lesz. Még fiatal bármi lehet belőle.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.07. 16:18:11

Lepacsizott a kispaddal, barátságos jelenet volt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.12.07. 16:10:35

Chino írta:

Eddig nem került olyan sokba és ha nem jön be nálunk nem is lesz túl drága. Nem láttam túl sok meccsét, de azokon nem volt rossz, Pellegrini is azt nyilatkozta, hogy ha a helyzetkihasználásán javít (ami ilyen idősen nem egy lehetetlen dolog), akkor komoly játékos lesz. És ha egy Betis szintű csapatban kölcsönjátékosként (akiket kevésbé szoktak preferálni) 19 évesen stabil kezdő lett csak nem olyan gyenge.
Én sem követem őt igazán, de a statokban nem túl erős, még Betis szinten sem. Ráadásul csatárról van szó, a góllövés lenne a feladata. A Ligában 250 percenként talál be, az nem túl jó. Gólpassza nincs.

Nem írnám még le, szurkolok is neki, de ez EDDIG kevés még spanyol középcsapatban is, úgy gondolom.
Chino
Llegenda del Barça

LG írta:
2024.12.07. 12:54:49
Lehet nem szerencsés pont a Betis elleni meccs előtt ezt leírni, de ő eddig hatalmas mellényúlásnak tűnik, és azért nem volt olcsó! Nem tudom ki erőletette, hogy télen igazoljuk le, de nagyon benézte. Rossz lett ez így mindenkinek, neki is, nekünk is. Nekünk nagyon jól jött volna az érte kiadott pénz nyáron, vagy akár most is, de azért túléljük ezt a veszteséget. De az ő karrierje csúnyán megfeneklett, nem azt mondom, hogy nem lehet innen felállni, de nehéz. Szurkolok neki, de most nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő valaha is komolyabb tényező lesz Európában.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.07. 13:28:58

LG írta:
Nem tudom ki erőletette, hogy télen igazoljuk le, de nagyon benézte.
Deco. Xavi középpályást kért a sérült Gavi helyére, helyette megkapta Roquét.
LG
Az Év fórumozója 2016

Lehet nem szerencsés pont a Betis elleni meccs előtt ezt leírni, de ő eddig hatalmas mellényúlásnak tűnik, és azért nem volt olcsó! Nem tudom ki erőletette, hogy télen igazoljuk le, de nagyon benézte. Rossz lett ez így mindenkinek, neki is, nekünk is. Nekünk nagyon jól jött volna az érte kiadott pénz nyáron, vagy akár most is, de azért túléljük ezt a veszteséget. De az ő karrierje csúnyán megfeneklett, nem azt mondom, hogy nem lehet innen felállni, de nehéz. Szurkolok neki, de most nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő valaha is komolyabb tényező lesz Európában.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.07. 11:27:44

bence0330 írta:
2024.12.07. 10:10:35
Nyilatkozott nemrég az ESPN-nek:

"The most difficult moment was the one I went through there at Barcelona. But thank God, I had my family by my side. If you're not happy, if you don't have confidence, things won't go well.

"Sometimes I would talk to my mother and say 'I don't need any of that, I need to be happy, which is the most important thing'. But sometimes you have to go through things like this to learn, to learn to overcome, learn that it's not easy, learn that it's the process and move on."

Asked if he considered giving up, he said: "Yes. I thought I want to go to the farm there [in Brazil] and be calm, without anyone worrying me, because sometimes it's difficult... a lot of pressure. But it's just about moving forward, having mental strength, continuing to work with great humility and things turning out well. Little by little, I am regaining my complete happiness and confidence, too."

Roque haza akart menni a farmjukra. :D Azért durvák lehettek a körülmények, hogy két brazil is fel akarta adni a futballt. :D
Nem értettem egyet azzal, ahogy bántak vele, de szerintem nagyon nincs minőségben a Barca szintjén. Nekünk nincs 3-4 évünk, hogy lesz e belőle valami. Szerintem még a Betis is magas szintű neki. Jó lenne pénzt látni belőle a nyáron, jobb lenne neki is, ha elmenne Portugáliába. 20-30 millióval már megelégednék.
Ellenben Estevao Willian-ra nagyon kíváncsi leszek, extra tehetséges a srác. Inkább őt hoztam volna, még akkor is, ha jobb szélső.
Roqueban nem látok semmi extrát, és ettől már az érkezése előtt is tartottam.
Szerk: Roque-Willian viszonylatban hoztam volna az utóbbit, ha már brazil fiatalt kell választani, persze Estevao még csak most lesz 18.
Amúgy Marcus Thuram-ot, aki ingyen volt, bal szélső/csatár, és az Inter én nagyon jól játszik.
bence0330

2024.12.07. 10:10:35

Nyilatkozott nemrég az ESPN-nek:

"The most difficult moment was the one I went through there at Barcelona. But thank God, I had my family by my side. If you're not happy, if you don't have confidence, things won't go well.

"Sometimes I would talk to my mother and say 'I don't need any of that, I need to be happy, which is the most important thing'. But sometimes you have to go through things like this to learn, to learn to overcome, learn that it's not easy, learn that it's the process and move on."

Asked if he considered giving up, he said: "Yes. I thought I want to go to the farm there [in Brazil] and be calm, without anyone worrying me, because sometimes it's difficult... a lot of pressure. But it's just about moving forward, having mental strength, continuing to work with great humility and things turning out well. Little by little, I am regaining my complete happiness and confidence, too."

Roque haza akart menni a farmjukra. :D Azért durvák lehettek a körülmények, hogy két brazil is fel akarta adni a futballt. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.11.21. 13:02:38

bence0330 írta:
2024.11.21. 11:38:54
Az tény, hogy vele rettenetesen elbántunk. Lewy amellett, hogy top csatár, sajna ezt a negatívumot hozza magával: a nevét. Pau sem kap igazából esélyt, pedig elég jól nézett ki előszezonban. De a fiatalok közül más is szív, Torre, sőt, ő a kevés lehetőségével is remekül élt. Őt pl. sokkal hamarabb raknám be a csapatba és tartanám hátul Pedrit, minthogy DJ+előretolt Pedrivel kezdjek, az kinyírja az egész játékunkat.

Persze mindenkinek nem lehet játéklehetőséget adni, és most azért Lewy nem viccből alapkezdő, mint tavaly volt, van is mögötte tartalom. De egy 30 milliós játékosnak aki gólokkal nyitott, és közben az elsőszámú center hónapokon át egy egyeneset nem tudott passzolni, sokkal több lehetőséget érdemelt volna. Ezért gond, ha egy edző ennyire rigid, valami érthetetlen pozíciós izé miatt nem játszatta jó eséllyel. Amit még meg is értenék, ha ebből a pozíciós izéből nem csak izét láttunk volna, és Lewy nem lógott volna ki belőle még jobban.
Én borzasztóan sajnálom Roque-t, nekem nagy kedvencem volt az a harcos agilis játéka, személyisége, ráadásul kb. nulla európai tapasztalattal a háta mögött gólokkal nyitott, kiharcolt 2 pirosat is ha jól emlékszek, azokban a falatnyi játékpercekben. Öröm nézni a Betisben, igazi harcos a kapu előtt, az a mutató hogy hány helyzetet alakít ki pedig magáért beszél.
Itt (sem) húznám rá Xavira a vizes lepedőt, mert olvashattuk a napokban a nyilatkozatot, miért nem játszott annyit amennyit, mert így 30 millióba került, mert nem teljesült egy kitétel. Valahogy az ember lenyeli, mikor Olmot úgy tudtuk regisztrálni, hogy szerencsétlen Chris kidőlt kb. fél évre biztos.. így azért csapatot tervezni és persze a mindenkori eredménykényszerre rámenni.. mert ez örökké a Barca nyaka körül tekeredik, de a nagyobb baj, hogy bár Flick egy pazar mester, de pl. Pau Victor aki egy remek gólerős fiatal, szintúgy a padot nehezíti, még annyi időt sem kap mint Roque, Torre detto, utóbbi meg úgy maxolja ki azt a keveset, hogy zseniális a srác. Szóval minden edzőnek megvan a maga hibája, ki miért mennyit játszik, szerintem ebben nem rendelkezünk elég információval, hogy teljes képet alkothassunk. Az biztos, hogy Lewának a frissesség áll jól, és ha csapágyasra lesz járatva mint tavaly, tőle tavasszal gólokat ne várjunk. Az a baj, még mindig túl kevés pilléren áll ez a csapat, a tini Yamaltól ugyan úgy elvárjuk a világmegváltást, mint a korábbi, kinyírt fiataloktól, szóval a szezon új, de minden hagyomány a régi.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0330

2024.11.21. 11:38:54

Ja, a nyilatkozatai alapján a csapat Busiból és Dembéléből állt. :D Még akkor is, mikor épp nem voltak bevethetőek. Nem volt (még?) jó pedagógus, nem csak a pálya mellett vitte a sírba a szíve és a szubjektivitása, hanem minden téren, ezen is, nem tudta objektíven értékelni a csapatot, kifelé legalábbis ebből semmi nem látszott, és az utólagos nyilatkozatok is erre mutatnak. Igazából utólag azt sem tudom biztosra, előrelépés volt-e Koemanhoz képest, a jelen csapatra gyakorolt hatásának szempontjából nézve, mert amúgy jobb volt nyilván.

ON: Amúgy attól még, hogy CR7 volt az idolja, simán felnézhetett a nagy brazilokra, sőt, nagyon meglepő lenne, ha nem lenne példaképe Ronaldo, Dinho, esetleg Rivaldo. Szóval szerintem igazából nem üti egymást a két nyilatkozat.

Az tény, hogy vele rettenetesen elbántunk. Lewy amellett, hogy top csatár, sajna ezt a negatívumot hozza magával: a nevét. Pau sem kap igazából esélyt, pedig elég jól nézett ki előszezonban. De a fiatalok közül más is szív, Torre, sőt, ő a kevés lehetőségével is remekül élt. Őt pl. sokkal hamarabb raknám be a csapatba és tartanám hátul Pedrit, minthogy DJ+előretolt Pedrivel kezdjek, az kinyírja az egész játékunkat.

Persze mindenkinek nem lehet játéklehetőséget adni, és most azért Lewy nem viccből alapkezdő, mint tavaly volt, van is mögötte tartalom. De egy 30 milliós játékosnak aki gólokkal nyitott, és közben az elsőszámú center hónapokon át egy egyeneset nem tudott passzolni, sokkal több lehetőséget érdemelt volna. Ezért gond, ha egy edző ennyire rigid, valami érthetetlen pozíciós izé miatt nem játszatta jó eséllyel. Amit még meg is értenék, ha ebből a pozíciós izéből nem csak izét láttunk volna, és Lewy nem lógott volna ki belőle még jobban.
Troym
Director del Fútbol

2024.11.21. 11:18:09

Messa írta:
2024.11.21. 10:33:41
Vitor Roque: "My idol is Cristiano Ronaldo". [Fabrizio Romano]

Mikor idejött, akkor még nem úgy volt, hogy egész életében a Barcának szurkolt, és a Barca brazil sztárjai voltak a gyermekkori idoljai? :mrgreen:
Min csodálkozunk?
Úgy bántak vele nálunk a vezetőedzővel az élen, hogy azon se csodálkoznék, ha a Betis után adott esetben, ha lehetősége van, akkor aláírna a Madridhoz.

Xavi nem bánt jól több játékosunkkal sem.
Nem ártott volna akár csak a negyedét, felét kimutatni annak, amit Dembele felé mutatott, de azt egységesen mindenkinek, aki a csapat tagja.

Mindegy milyen karriert futnak be, de nem véletlen sem ez, sem Dest kifakadása, Guiu távozása, JAraujo kezelése, Gündogan kifakadása, Lewa nyilatkozata, Raphinhát is lehúzta stb stb.

Roque kapcsán: Egy 30 milliós támadó kapott 200 percet fél év alatt! Melyik másik csapat csinál ekkora rongyrázást?

Sok év lesz visszaállítani a hitelünket a fiatal játékosok előtt, akik átigazolás előtt állnak.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.11.21. 10:33:41

Vitor Roque: "My idol is Cristiano Ronaldo". [Fabrizio Romano]

Mikor idejött, akkor még nem úgy volt, hogy egész életében a Barcának szurkolt, és a Barca brazil sztárjai voltak a gyermekkori idoljai? :mrgreen:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

2024.11.11. 21:49:32

Kovbal88 írta:
2024.11.11. 19:19:17
Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.
Én Ferrant figyeltem párszor és ugyanerre jutottam :D Csak ő kapott 150 meccset bizonyítani az alkalmatlanságát. Bele kéne férnie, hogy akár Roque, akár valaki más kap 30-50 meccset és megnézzük hasznos-e.
bence0330

2024.11.11. 19:54:57

Kovbal88 írta:
Chino írta:
2024.11.11. 15:16:25
Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.

A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.

Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.
Szerintem ez a fő gond - nem volt ő ügyesnek beharangozva soha, de sokan lehet ezt várták. Ő egy vérbeli center, Suarezhez hasonlították, akinek szintén kicsit darabos mozgása volt, és nem volt a legügyesebb ember labdakezelésileg, de ez senkit nem érdekelt, mert egy gyilkológép volt. Ráadásul az emberevő fajtából.

Szerintem Xavinál ezért nem került be a kezdőbe. Lőtt az elején 1-2 szép gólt, ígéretes volt, de valami passzjátékban vagy miben nem volt elég jó (mert közben Lewy ragyogóan művelte a témát, és ontotta a gólokat...). Flick ha megkapná, gondolom arra használná, amire egy centert kell, gólokat rúgni. Még a Celtában is elkezdte lőni a gólokat, pedig volt közben egy sérülése is, gondoljunk bele, mennyivel egyszerűbb dolga lenne itt Yamallal meg Raphinhával a háta mögött, meg Olmó/Pedri...
Kovbal88
Entrenador del Barça

Chino írta:
Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.

A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.

Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Chino
Llegenda del Barça

2024.11.11. 19:13:07

bence0330 írta:
2024.11.11. 16:09:38
Troym írta:
2024.11.11. 15:38:25

Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.

Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
Az az igazság, hogy nem biztos, hogy jól járt volna, ha marad. Legjobb esetben is néhányszor beszállt volna balszélsőként valószínű, hogy csak percekre. Lewyt nem tudom hányszor helyettesítette volna és még akkor ott van PV, plusz azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy inkább Ferran lett volna középen (esetleg Raphinha húzott volna be ss-be)
Sevillában pedig folyamatosan játszhat a posztján.

Guiu a legkevésbé sem hiányzik, jó eséllyel már ő is megbánta, hogy a pénzt választotta. a bajnokságban kapott 11 meccsen egyszer 20 percet, kétszer ült a padon, azon kívül a keretbe sem került. (ráadásul nála csak a center pozíció jöhet szóba)
A konferencia liga 28-29. helyzettjei ellen kapott három meccsen 80 percet. Szerintem már télen megy kölcsönbe, már ha ott egyáltalán tekintettel lesznek a jövőjére. PV helyett itt valószínűleg most ő lenne, csak nem annyiért mint amit most keres, hanem annyit amennyit Fort vagy Casádó kap, ami kb. az ötöde.

Ha fut egy jó szezont szerintem Roquénak lehet még itt keresnivalója. Főleg ha nem tudunk egy nagyobb centerigazolást tető alá hozni. Lewy azért csak 37 éves lesz már jövőre, még ha a sérülések el is kerülik, ki tudja mennyit bír, főleg magas szinten.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.11.11. 16:09:38

Troym írta:
Chino írta:

Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.

Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
Troym
Director del Fútbol

Chino írta:

Chino
Llegenda del Barça

Forca Barca!!!!
Válasz küldése