Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Úgy, hogy Pena egy béna kapus.
Ráadásul azon a nyáron Nicolas Jackson olcsóbban kelt el, egy spanyol bajnokságban mutatott kb 10 gólos tavaszi szezon után.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.16. 11:23:42Már az érkezését sem értettem. Nekem akkor és most is egy semmi extra játékos.
Szerintem is. Kisebb csapatok szerintem menni fognak érte. 8-10 gól talán benne van egy bajnoki idényben. Ebben a szezonban megmutathatná, hogy helye lenne egy nagy csapatban, de hiába kezdő egy középcsapatban, nem tudja megmutatni. Néhány gólt azért lő, így szerintem lesznek érte jelentkezők.
Mondjuk szerintem ez semmi nem jelent, inkább az az érdekes, hogy egy ilyen rossz tiziből hogy lett gól.
Barcelonába szerintem már nem jön vissza, ha már a tizenegyest is elvállalta.LG írta: ↑2024.12.07. 16:10:35Én sem követem őt igazán, de a statokban nem túl erős, még Betis szinten sem. Ráadásul csatárról van szó, a góllövés lenne a feladata. A Ligában 250 percenként talál be, az nem túl jó. Gólpassza nincs.Chino írta: ↑2024.12.07. 15:40:55
Eddig nem került olyan sokba és ha nem jön be nálunk nem is lesz túl drága. Nem láttam túl sok meccsét, de azokon nem volt rossz, Pellegrini is azt nyilatkozta, hogy ha a helyzetkihasználásán javít (ami ilyen idősen nem egy lehetetlen dolog), akkor komoly játékos lesz. És ha egy Betis szintű csapatban kölcsönjátékosként (akiket kevésbé szoktak preferálni) 19 évesen stabil kezdő lett csak nem olyan gyenge.
Nem írnám még le, szurkolok is neki, de ez EDDIG kevés még spanyol középcsapatban is, úgy gondolom.
Én sem követem őt igazán, de a statokban nem túl erős, még Betis szinten sem. Ráadásul csatárról van szó, a góllövés lenne a feladata. A Ligában 250 percenként talál be, az nem túl jó. Gólpassza nincs.Chino írta: ↑2024.12.07. 15:40:55
Eddig nem került olyan sokba és ha nem jön be nálunk nem is lesz túl drága. Nem láttam túl sok meccsét, de azokon nem volt rossz, Pellegrini is azt nyilatkozta, hogy ha a helyzetkihasználásán javít (ami ilyen idősen nem egy lehetetlen dolog), akkor komoly játékos lesz. És ha egy Betis szintű csapatban kölcsönjátékosként (akiket kevésbé szoktak preferálni) 19 évesen stabil kezdő lett csak nem olyan gyenge.
Eddig nem került olyan sokba és ha nem jön be nálunk nem is lesz túl drága. Nem láttam túl sok meccsét, de azokon nem volt rossz, Pellegrini is azt nyilatkozta, hogy ha a helyzetkihasználásán javít (ami ilyen idősen nem egy lehetetlen dolog), akkor komoly játékos lesz. És ha egy Betis szintű csapatban kölcsönjátékosként (akiket kevésbé szoktak preferálni) 19 évesen stabil kezdő lett csak nem olyan gyenge.LG írta: ↑2024.12.07. 12:54:49Lehet nem szerencsés pont a Betis elleni meccs előtt ezt leírni, de ő eddig hatalmas mellényúlásnak tűnik, és azért nem volt olcsó! Nem tudom ki erőletette, hogy télen igazoljuk le, de nagyon benézte. Rossz lett ez így mindenkinek, neki is, nekünk is. Nekünk nagyon jól jött volna az érte kiadott pénz nyáron, vagy akár most is, de azért túléljük ezt a veszteséget. De az ő karrierje csúnyán megfeneklett, nem azt mondom, hogy nem lehet innen felállni, de nehéz. Szurkolok neki, de most nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő valaha is komolyabb tényező lesz Európában.
Nem értettem egyet azzal, ahogy bántak vele, de szerintem nagyon nincs minőségben a Barca szintjén. Nekünk nincs 3-4 évünk, hogy lesz e belőle valami. Szerintem még a Betis is magas szintű neki. Jó lenne pénzt látni belőle a nyáron, jobb lenne neki is, ha elmenne Portugáliába. 20-30 millióval már megelégednék.bence0330 írta: ↑2024.12.07. 10:10:35Nyilatkozott nemrég az ESPN-nek:
"The most difficult moment was the one I went through there at Barcelona. But thank God, I had my family by my side. If you're not happy, if you don't have confidence, things won't go well.
"Sometimes I would talk to my mother and say 'I don't need any of that, I need to be happy, which is the most important thing'. But sometimes you have to go through things like this to learn, to learn to overcome, learn that it's not easy, learn that it's the process and move on."
Asked if he considered giving up, he said: "Yes. I thought I want to go to the farm there [in Brazil] and be calm, without anyone worrying me, because sometimes it's difficult... a lot of pressure. But it's just about moving forward, having mental strength, continuing to work with great humility and things turning out well. Little by little, I am regaining my complete happiness and confidence, too."
Roque haza akart menni a farmjukra.Azért durvák lehettek a körülmények, hogy két brazil is fel akarta adni a futballt.
![]()
Én borzasztóan sajnálom Roque-t, nekem nagy kedvencem volt az a harcos agilis játéka, személyisége, ráadásul kb. nulla európai tapasztalattal a háta mögött gólokkal nyitott, kiharcolt 2 pirosat is ha jól emlékszek, azokban a falatnyi játékpercekben. Öröm nézni a Betisben, igazi harcos a kapu előtt, az a mutató hogy hány helyzetet alakít ki pedig magáért beszél.bence0330 írta: ↑2024.11.21. 11:38:54Az tény, hogy vele rettenetesen elbántunk. Lewy amellett, hogy top csatár, sajna ezt a negatívumot hozza magával: a nevét. Pau sem kap igazából esélyt, pedig elég jól nézett ki előszezonban. De a fiatalok közül más is szív, Torre, sőt, ő a kevés lehetőségével is remekül élt. Őt pl. sokkal hamarabb raknám be a csapatba és tartanám hátul Pedrit, minthogy DJ+előretolt Pedrivel kezdjek, az kinyírja az egész játékunkat.
Persze mindenkinek nem lehet játéklehetőséget adni, és most azért Lewy nem viccből alapkezdő, mint tavaly volt, van is mögötte tartalom. De egy 30 milliós játékosnak aki gólokkal nyitott, és közben az elsőszámú center hónapokon át egy egyeneset nem tudott passzolni, sokkal több lehetőséget érdemelt volna. Ezért gond, ha egy edző ennyire rigid, valami érthetetlen pozíciós izé miatt nem játszatta jó eséllyel. Amit még meg is értenék, ha ebből a pozíciós izéből nem csak izét láttunk volna, és Lewy nem lógott volna ki belőle még jobban.
Min csodálkozunk?
Én Ferrant figyeltem párszor és ugyanerre jutottam
Szerintem ez a fő gond - nem volt ő ügyesnek beharangozva soha, de sokan lehet ezt várták. Ő egy vérbeli center, Suarezhez hasonlították, akinek szintén kicsit darabos mozgása volt, és nem volt a legügyesebb ember labdakezelésileg, de ez senkit nem érdekelt, mert egy gyilkológép volt. Ráadásul az emberevő fajtából.Kovbal88 írta: ↑2024.11.11. 19:19:17Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.Chino írta: ↑2024.11.11. 15:16:25Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.
A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.
Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.Chino írta: ↑2024.11.11. 15:16:25Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.
A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.
Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Az az igazság, hogy nem biztos, hogy jól járt volna, ha marad. Legjobb esetben is néhányszor beszállt volna balszélsőként valószínű, hogy csak percekre. Lewyt nem tudom hányszor helyettesítette volna és még akkor ott van PV, plusz azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy inkább Ferran lett volna középen (esetleg Raphinha húzott volna be ss-be)bence0330 írta: ↑2024.11.11. 16:09:38Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.
Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.Troym írta: ↑2024.11.11. 15:38:25Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)Chino írta: ↑2024.11.11. 15:16:25Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)Chino írta: ↑2024.11.11. 15:16:25Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.