Rafinha egy lépésnyire az Intertől?

A játékos már mindenben megegyezett az olaszokkal | A Barça 20 millió eurót kér érte

A katalán ‘El Mundo Deportivo’ sportnapilap értesülései szerint Rafinha Alcántara nagyon közel áll ahhoz, hogy az olasz Internazionale játékosa legyen. A labdarúgó már mindenben megállapodott az Interrel, és arra vár, hogy a két klub is egyezségre jusson egymással. 

Amint az ismeretes, Rafinha egy hosszú sérülésből tért vissza az elmúlt hetekben, ám határozott célja, hogy ott legyen a 2018-as világbajnokságon, ehhez azonban folytonos játéklehetőségre van szüksége, amit Barcelonában vélhetően nem kapna meg. Az Inter vezetői a hírek szerint még Luis Enriquét is megkérdezték a középpályásról, és Lucho, aki Vigóban illetve a Barça első és második csapatánál is edzette Rafinhát, természetesen csakis pozitívan tudott nyilatkozni róla.

A két klub között azonban egyelőre nem teljes az összhang, mert a Barcelona a kölcsönadás mellett 20 millió euróban határozná meg az olaszok kötelezően aktiválandó opciós jogát a nyárra. Ezt az Internazionale egyelőre sokallja, és egy alacsonyabb összeget szeretne látni a végleges dokumentumokban.

Ennek ellenére a transzfer realizálásra nagy esély mutatkozik, mert komolyabb nézeteltérés nincs a felek között.