Malcomra váltanak Willianról?

A Bordeaux már megegyezett róla a Romával 35 millióért

Hétfő esti, számos forrás által megerősített hírek alapján a Barcelona előhúzta az alternatív tervét a kalapból Willian leigazolásával szemben, és egy villámgyors tárgyalássorozattal megpróbálja megszerezni a 21 éves brazil Malcomot a Girondins Bordeaux-tól.

Malcom ballábas szélső, az elmúlt szezonja kiválóan sikerült Franciaországban, ezért is akarja most leigazolni az AS Roma, melynek igazolásait a Sevillából már jól ismert Monchi irányítja. Legfrissebb szerzeményük lenne Malcom, akinek az átigazolását már be is jelentették a Twitter csatornájukon. A két klub már megállapodott, Malcomnak orvosi vizsgálatokra Romába kellett volna utaznia hétfőn este, sőt már várta is már őt 50 szurkoló a helyi repülőtéren. A brazil azonban nem érkezett meg, mert hogy fel sem szállt arra a repülőre, amelyre kellett volna.

Ennek feltehetően köze van ahhoz, hogy a Barcelona az utolsó pillanatban André Curyn, a klub átigazolásokért felelős közvetítő emberén keresztül az ügynökök és a játékos meggyőzésével megpróbálja megkaparintani a szélsőt.

Annak ellenére, hogy a sajtó egybehangzóan úgy mutatja be a történetet, hogy a Roma elveszítheti a játékost a Barcelona közbelépése miatt, biztosra egyelőre nem lehet venni, hogy a villámgyors hadművelet sikerrel zárul. A transzfer ötlete jó eséllyel Éric Abidaltól származik, aki a jelek szerint inkább venné meg cirka 40 millióért a 21 éves Malcomot, semmint 70 millióért a 30 éves Williant.