Nagyobb összegért elengedné a klub Malcomot

Nyáron távozhat a brazil szélső, amennyiben jó ajánlat érkezik érte

Az FC Barcelona szélsőjének, Malcomnak a jövője a katalán fővárosban továbbra is bizonytalan, amit alátámasztanak azok a spanyol értesülések is, melyek szerint a Barcelona habár nem akarja mindenáron elengedni Malcomot, de egy nagyobb összegű ajánlat esetén nem marasztalná a brazilt.

A 22 éves támadó annak ellenére, hogy 41 millió euróba került, Ernesto Valverde irányítása alatt eddig nem sok lehetőséget kapott – alig több, mint 500 pecet volt pályán. Spanyol sajtóértesülések alapján a katalánok egy jó ajánlat estén elengednék a brazil játékost a nyáron, amely természetesen a 41 millió eurós vételáránál nagyobb összeg. Arról már korábban is beszámoltunk, hogy télen a Tottenham környékezte meg Malcomot, és lehetett olvasni más kérőkről is. A legutóbbi hírek alapján az Internazionale is bejelentkezett, aki szívesen látná a csapatában a brazil támadót.

A katalánoknak mindenképpen értékesítenie kell olyan játékosokat, akikért nagyobb összegű átigazolási díjat kaphatnak, hiszen terítéken van már Piqué és Luis Suárez pótlása is, amely biztosan nem lesz olcsó mulatság. Malcom egyértelműen részese azon játékosoknak, akikből nagyobb bevételre tehet szert a Barça, így az biztos, hogy a nyáron lesznek még hasonló hírek, hiszen a brazil támadónak erősen kérdéses a jövője a katalánoknál.