„Nagyszerű lenne De Jonggal egy csapatban szerepelni”

Sokat sejtető nyilatkozat a fiatal hátvédtől

Matthijs de Ligt neve biztosan gyakran fog szerepelni a nyári átigazolási hírekben. A fiatal holland középhátvéd több európai sztárcsapat kívánságlistáján szerepel, azonban a jövője még nem dőlt el. Ugyanakkor az Ajax csapatkapitánya egy sokat sejtető kijelentést tett a szezon legjobb játékosának járó díj átvételekor, melyből nem nehéz észrevenni, hogy de Ligt szeretné a Barça mezét viselni a következő idénytől.

Frenkie nagyszerű szezont tudhat maga mögött, megérdemli, hogy Barcelonába igazoljon. Nagyszerű lenne jövőre újra egy csapatban szerepelni vele, de jelen pillanatban még nem tudom mi fog történni.

Az Ajax csapata és szakmai stábja jelenleg Barcelonában tartózkodik, ugyanis a klub vezetősége úgy döntött, hogy a katalán főváros a legmegfelelőbb helyszín a hosszú és eredményes szezon kipihenésére. De Ligt Barcelonában való tartózkodása megkönnyítheti a Barça számára, hogy újabb lépéseket tegyen a 2018-as Golden Boy díj nyertese leigazolása felé.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!