A Barça hivatalosan is bejelentette Reis érkezését

A fiatal középpályás 2022-ig írt alá, először a B csapatban kap majd szerepet

Az FC Barcelona a csütörtöki napon hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a 18 éves holland középpályást, Ludovit Reis-t. Reis a Groningen csapatát hagyta ott a Barça kedvéért, melyben az elmúlt két szezonban 50 mérkőzésen lépett pályára. A fiatal középpályás 2022-ig írta alá szerződését, mely magában foglal egy 2 éves hosszabbítási lehetőséget. Reisért 3,2 millió eurót fizetett a Barça, a kivásárlási árát pedig 100 millió euróban határozta meg a katalán klub.

Reis, aki június 1-én fogja betölteni 19. születésnapját a felkészülési időszakot a Barcelona első csapatával fogja tölteni, de szezon közben elsősorban a második csapatban szánnak neki szerepet. A fiatal középpályás a szerdai napon esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és még aznap aláírta barcelonai szerződését Josep Segura, José Mari Bakero és Guillermo Amor jelenlétében.

Reis szlovák felmenőkkel rendelkezik, de válogatottként a holland U-19-es és U-21-es csapatokat erősíti.

*AKCIÓS termék: -37%! Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz keresel egy erős, de könnyű hátizsákot? Rendeld meg kedvezménnyel!