Griezmann: „Itt új célok, kihívások várnak”

Antoine Griezmannt vasárnap mutatják be a sajtó előtt, mint új FC Barcelona játékost, de a francia támadó már szombaton is nyilatkozott röviden a klub médiacsatornáinak.

„Nagyon boldog vagyok, tele vagyok sikeréhséggel, vágyakozással, hogy már a csapattal dolgozhassak. Itt új célok, kihívások várnak, remélem, hogy a lehető legjobban megy majd. Az a cél, hogy mindent nyerjünk meg, Kupát, Ligát, Bajnokok Ligáját. Beszéltem Samuel Umtitivel és Ousmane Dembélével, akikkel jó barátok vagyunk. Szerettem volna ide jönni, és a családom támogatott ebben. Néha muszáj döntéseket hoznod. Nagy öröm, hogy mellette játszhatok (Messi). Szeretném megismerni, hogy milyen a mindennapi munkában és az edzéseken. Ez egy nagy klub, és nagyon szeretnék már együtt dolgozni a társaimmal és a mesterrel. Jól szoktam érezni magamat a pályán kívül és azon belül is, remélhetőleg nagyon sok örömöt tudok hozni az öltözőbe, és együtt élvezzünk majd mindent.”

Griezmann szombaton már egy Barçás pólóban jelent meg, néhány labdaérintése is volt a klub ajándékboltjában.

Vasárnap már az újságírók is kérdezhetik majd a támadót, ami azért lesz pikáns, mert egyrészről nem rövid úton jutott el Barcelonába, másrészt az Atlético szerint mind a Barcelona, mind Griezmann vétett a FIFA átigazolási szabályai ellen.