Megújították Fati szerződését

A kivásárlási ára 100-ról 170 millióra nőtt, de lehet 400 millió is

Az FC Barcelona új szerződést kötött a klub fiatal tehetségével, Ansu Fatival. Az új kontraktus ugyanúgy 2022-ig szól majd, mint Fati előző megállapodása, de tartalmaz egy kétéves hosszabbítási opciót, a játékos kivásárlási ára pedig 100 millió euróról, 170 millió euróra nő, mely tovább emelkedik 400 millió euróra, abban a pillanatban, amikor Fati megköti első profi szerződését a Barça felnőtt csapatával.

A La Masía a világ legjobb iskolája, az első naptól kezdve, hogy ide kerültem mindenben segítettek  és ezért nagyon hálás vagyok minden itt dolgozónak. Az első naptól kezdve mindenkitől nagyon sokat tanultam és a nehéz időkben is mellettem voltak. Egy álom beteljesülése, hogy minden nap a legjobbakkal dolgozhatok és ezután is minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy tovább élvezhessem ezt a csodálatos lehetőséget. – nyilatkozta Ansu a klub médiacsatornájának

A szerződés aláírására csütörtökön került sor a Camp Nouban, melyen a játékoson kívül Bartomeu elnök, Eric Abidal sportigazgató és José Mari Bakero, a második csapat szakmai vezetője és számos elnökségi tag részt vett. A tárgyalások, melyeket Messi bátyja, Rodri, Fati tanácsadójaként segített, gyorsan és zökkenőmentesen zajlottak és Fatit a Juvenil A csapatból a Barça B-t kihagyva rögtön a felnőtt csapathoz repítették.

Egyedi ajándékok a legfanatikusabb szurkolóknak – nézd meg őket, gyorsan fogynak!