Valverdét órákon belül kirúghatja a Barcelona | VIDEÓ

Ernesto Valverdének várhatóan a hétfői lesz az utolsó napja a Barcelona edzőjeként. A trénernek már megbeszélt találkozója van Josep María Bartomeu elnökkel, és a menedzsere is már Barcelonában van, hogy a szerződés felbontását azonnal kezelni tudják a klub vezetőivel. Azt még nem lehet tudni, hogy ki léphet Valverde helyére az első csapat élén.

A szakember hétfőn szokatlanul korán, a 11 órára időzített edzése előtt már 3 órával megjelent a klub edzőközpontjában Sant Joan Despíben, majd fél órával később megérkezett a második edző, Jon Aspiazu is.

A 11 órás edzés után várható, hogy Valverde személyesen találkozni fog Bartomeu elnökkel, aki közölheti vele a döntését, hogy nem vele képzelik el a futó szezon befejezését. Már ott van a klub edzőközpontjában Patrick Kluivert és Guillermo Amor is, és még jó néhány vezető várható, hogy megjelenik a nap folyamán a Ciutat Esportivában.

Az utódjaként emlegetett nevek közül a legerősebben most a következők „szólnak” a sajtóban: Mauricio Pochettino, Quique Setién és Gabi Milito.