Pjanic egyre komolyabb jelölt a Barçánál

A ‘La Gazzetta dello Sport’ alapján az egész olasz és spanyol sajtó arról számolt be pénteken, hogy Miralem Pjanic megállapodhatott a Barcelonával a szerződése részleteiről.

Ezek után jönne az, hogy a Barcelona és a Juventus is megegyezzen, ami a dolog nehezebbik része, még akkor is, ha alapvetően a szándéka mindkét egyesületnek ugyanaz. Játékosok cseréje. Pjanicot jó megoldásnak tartja a Barcelona vezetése a középpályára, és nem sajnálná elcserélni érte Arthur Melót sem.

A probléma itt következik, hogy a Juventus nem tudja megkapni Arthurt, mert maga a játékos nem kíván távozni Barcelonából, és ezt már több nyilvános interjúban is világossá tette. A Barcelonának tehát fizetnie kellene a Juvénak Pjanicért, amire viszont nincs forrása. Pláne úgy nem, hogy a Juventus 60 millió euróra becsüli Pjanicot.

Más cserealapot kellene találni tehát. Szóba jött már sokszor Rakitic, de a horvát viszonya annyira leromlott a klubvezetőkkel, hogy most éppen úgy gondolja, inkább kitölti akár a kispadon is a 2021-ig szóló szerződését, hacsak nem engedik el ingyen a nyáron. De most, ebbe az üzletbe biztosan nem kerülne bele.

Minden vásárlási szándéknál felmerül Semedo neve is, aki mindenképpen piacképes, de ő lehet hogy egy még fontosabb ügynél, például Lautaro Martíneznél jönne majd jól a klubnak. És persze ott van még Arturo Vidal is, aki szintén népszerű más klubok számára, bár ő feltétlenül kisebb piaci értékkel bír most, mint Pjanic, és a Barcelonának rá kellene fizetnie, amit nagyon nem szeretne.

Magyarán egyelőre keresni kell a megoldásokat, ha a Barcelona vezetői továbbra is nagyon szeretnék Pjanicot a csapatban tudni.

AKCIÓ! Standard, Kockás Barçás Sál 4.690 Ft helyett 3.390 Ft!