Dembélét leakciózta a Barça, várják a vevőket

Ha van nehéz feladat az átigazolások tekintetében, akkor az az, amikor sérült, rossz magatartású játékost kellene eladni úgy, hogy az adott pillanatban is sérült. A Barcelonának mégis meg kell próbálnia a nyáron Dembélével.

Amikor legutóbb februárban is megsérült Dembélé, lehetett érezni azonnal, hogy alighanem ez volt az utolsó eset, amit látni akartak a klub vezetők. A francia sorozatos, sokszor súlyos sérülései miatt a csapat szinte egyáltalán nem támaszkodhat rá, nem lehet építeni rá, és ha éppen nem is sérült, akkor is gyakran vannak vele magatartási problémák.

Érdekes, de még a karantén idején is sikerült egy ilyet produkálnia Dembélének, mert ő volt az egyetlen, aki kihagyta április közepén a Setién edző által kezdeményezett és meg is tartott videokonferenciát, amin minden más kerettag részt vett.

A Barcelonának elege van, és nyáron megpróbál túladni Dembélén, ami nagyon nem lesz könnyű. Mert a fentebb már említett problémákra még rájön a járvány okozta gazdasági helyzet is, amikor háromszor is meggondolja mindenki, hogy kire költse a maradék pénzét.

Dembélét ezzel együtt megpróbálják eladni, az ára pedig 60 millió euró. A Barcelona még 105 +40 millióért vette, most ennél jóval olcsóbban is hajlandók megválni tőle. Már ha lesz olyan, aki elhiszi, hogy Dembélével nem jár rosszul, és kinőheti a sérüléseit. Mert főként ezen múlik a dolog, képességekben nagy probléma nincs a franciával.

A Barcelona így indul neki, ha viszont valaki még kedvezőbb árat szeretne, azt valószínűleg már nem fogadnák el, mert mélyen áron alul sem akarják eladni Dembélét. Ha tehát nem lesz olyan, aki fizetne érte 60 millió eurót, akkor valószínűleg a Barcelona megtartja őt a keretében a következő szezonra.

AKCIÓ! Standard, Kockás Barçás Sál 4.690 Ft helyett 3.390 Ft!