Arthur-Pjanic csere: Már csak a hivatalos bejelentés van hátra

A két játékos már át is esett az orvosi vizsgálatokon

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Arthur-Pjanic csereüzlet valóban megtörténhet, sőt a Barcelona brazil középpályása a Celta Vigo elleni 2-2-re végződő bajnoki mérkőzés után elrepült Torinóba. Most újabb fejlemények láttak napvilágot a transzferrel kapcsolatban, ami alapján nemsokára hivatalossá válhat a csereüzlet. 

Arthur Melo gyakorlatilag már a Juventus játékosának tekinthető. A 23 esztendős játékos vasárnap átesett az orvosi vizsgálatokon és a szerződését is aláírta Torinóban.

Arthur öt évre írt alá és nettó hét millió eurót fog keresni, de ez az összeg növekedhet különböző bónuszok teljesítése után. Már csak a hivatalos bejelentés maradt hátra, ami ma vagy holnap várható. Amikor a Juventus hivatalosan is bejelenti Arthur érkezését, akkor a Barçának is ez lesz a teendője a Pjaniccsal.

Arthurnak elég sűrű volt a hétvégéje, szombaton még csereként beállva játszott a Celta Vigo ellen, még aznap este Torinóba repült, ahol hat óra után esett át a kötelező orvosi vizsgálatokon, később pedig aláírta a kontraktusát. Vasárnap este visszatért Barcelonába, hogy a hétfői edzésen részt tudjon venni és ő is Quique Setién rendelkezésére állhasson a keddi Atletico Madrid elleni rangadón.

***