Messi visszaléphet? Már nem elképzelhetetlen a maradása

Lionel Messi csütörtökön kora délután a castelldefelsi otthonában találkozik az édesapjával, hogy beszéljen vele a lehetőségekről, kiértékelje a szerdai találkozót Bartomeu elnökkel és a gondolkozzon a követendő lépéseikről. A játékos édesapja csütörtökön délelőtt először nem zárta ki annak az esélyét, hogy ne átigazolás legyen az ügy vége.

Teljes fordulatról még korai lenne beszámolni, de vannak jelei annak, hogy talán változás várható az ügyben. És Messi akár vissza is léphet az azonnal távozási szándékától, és csak a szerződése lejárta után, jövő júniusban távozna Barcelonából.

Erre utalhat az, hogy a Deportes Cuatro tévés stábja csütörtökön is rátapadt Jorge Messire, és a kérdésükre, hogy tanulmányozzák-e a lehetőségét annak, hogy Messi maradjon a Barçában, azt a választ kapták, hogy “Nem tudom”.

Eleinte sok olyan tudósítás is megjelent, amely szerint erre a kérdésre „Igent” mondott Messi édesapja, de nem ez a helytálló. Az viszont mindenképpen látható, hogy annyira nem egyértelmű és határozott már a távozás erőltetése, mint korábban volt, komolyan felmerülhetett, hogy Messi oldala ténylegesen nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, mert jogilag a Barcelona áll jobban, azt pedig nem kívánja a játékos, hogy önkényesen távozik, majd a Barcelona feljelentse kettős szerződés miatt – amiről beszélt már a múlt héten Josep Maria Minguella is

Ezt az irányt erősítheti az argentin TyC Sports újságírója, Martín Arevalo is, aki csütörtökön reggel már azt mondta: “90 % esélye van annak, hogy Messi folytatja a Barcelonában. Holnap lesz végső döntés. Leo komolyan fontolgatja annak a lehetőségét, hogy marad Barcelonában 2021-ig, és ezt követően távozik a szerződése végével minden elismerés közepette, nem pedig a hátsó ajtón át.

Elképzelhető az is, hogy Messi és a környezete már csütörtökön délután dönt, de nem lehet kizárni természetesen azt sem, hogy a játékos kitart eddigi döntése mellett, és tovább erőlteti a távozási szándékát.

Újra raktáron a legnépszerűbb maszk modellek!

fc barcelona maszk