Messi még pénteken közleményt adhat ki a jövőjéről

Minden jelentős sajtótermék megerősítése alapján Lionel Messi még a pénteki napon ki fog adni egy közleményt írásban vagy videós formában, melyben tisztázhatja, hogy marad a Barcelonában legalább erre a szezonra vagy továbbra is távozni kíván.

A közleménnyel kapcsolatban az is biztosnak tűnik, hogy meg fog jelenni órákon belül, és az is, hogy nem csak a Barcelonának és a szurkolóknak szólhat, hanem a LaLigának is, mely napokkal ezelőtt határozottan állást foglalt az ügyben, és azt állította, hogy a Barcelona és Messi közötti szerződés ebben a pillanatban is érvényes és életben van.

A LaLiga ekkor egyértelműen a Barcelona oldalán jelent meg, Messi érvelése ellen, amiben természetesen ott lehet, hogy valóban ez a helyes jogi értelmezés, de az is, hogy a LaLiga nagyon is érdekelt abban, hogy Lionel Messi maradjon spanyol bajnokságban szereplő játékos.

A várható közleménnyel kapcsolatban számos találgatás jelent meg a péntek déli órákban, olyan is, hogy Messivel már leforgathatták a bejelentését, de olyan is, hogy még nem, vagy hogy írásbeli közlemény várható. Ezek közül az egyedüli biztosnak tűnő információ az, hogy lesz közlemény valamilyen formában, és hogy a LaLigának is fogja címezni ezt Messi.

A Barcelonánál a kiszivárgott információk alapján mérsékelt optimizmussal várják a bejelentést, mert egyre inkább arra van esély, hogy az argentin tesz egy lépést visszafelé, és az idei szezont még lehúzná Katalóniában – ezt követően azonban várhatóan ingyen távozna.

Újra raktáron a legnépszerűbb maszk modellek!

fc barcelona maszk