Vidal búcsúzik: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt a mezt viselhettem”

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Arturo Vidal elköszönt a csapattársaitól és Olaszországban, az Inter csapatában fogja folytatni a pályafutását. Noha még nincsen hivatalos bejelentés az átigazolásával kapcsolatban, a középpályás a közösségi média felületein már elköszönt a Barcelona szurkolóitól, de Lionel Messi és Luis Suárez is írt búcsúüzenetet a chileinek.

Ma elbúcsúzom mindenkitől a Barçában, miután két csodálatos évet töltöttem ebben a nagyszerű klubban. Nagyon büszke vagyok, hogy ezt a mezt viselhettem, és hogy remek játékosok és nagyszerű emberek mellett játszhattam. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a csapattársaimnak, az edzőknek, az orvosoknak, a személyzetnek és minden csodálatos rajongónak, akiktől mindig sok szeretetet kaptam. Ma új szakaszát kezdem az életemnek, de mindig a szívemben lesztek. Hamarosan találkozunk, és mindig Visca el Barça!

 

Azonban nem csak Arturo Vidal köszönt el a Barcelonától. Lionel Messi is elbúcsúzott a chileitől:

Csak az egymás elleni meccsekről ismertelek, már akkor is remek játékosnak tűntél, aztán volt szerencsém személyesen is találkozni veled, és még jobban megleptél. Két éven át sok mindent megosztottunk egymással, és nehéz volt téged nem észrevenni, hiányzol majd az öltözőből. Minden jót kívánok neked az új klubodnál, találkozunk még.

Vidal is válaszolt Messi üzenetére:

Köszönöm földönkívüli. Büszkeség, hogy a történelem legnagyobbjával játszottam, és nagyon köszönöm a barátságot. Már nagyon hiányzol. Találkozunk hamarosan.

 

fc barcelona maszk

Luis Suárez búcsúüzenete:

Riválisként, elviselhetetlen voltál, mert nagyszerű játékos vagy, de csapattársként, barátként, személyesen megismerni téged sokkal jobb. Öröm volt egy olyan sztárjátékossal együtt játszani, mint te. A legjobbakat kívánom neked az életed új szakaszában.

A chileinek erre is volt válasza:

„Köszönöm testvérem, legenda vagy, és számomra volt megtiszteltetés, hogy együtt játszottam egy történelmi gólszerzővel.”

 

***