A Barça csak Memphist nevezheti be a héten a LaLigánál az újak közül

Ismert probléma, hogy a Barcelona az új igazolásait vajon be tudja-e nevezni a LaLigánál a fizetési limitek, és a klub rossz anyagi helyzete miatt. A jelenlegi várakozás az, hogy a héten csak Memphis Depay lesz benevezve, a többiek nem, de a nyár folyamán a többiek esete is megoldódhat.

A bajnokság a hétvégén kezdődik, és így a napokban be kell tudni nevezni azokat, akik újonnan érkeztek a klubokhoz. Ez a probléma a Barcelonánál a leghangosabb, pláne a Messi-ügy után, de még számos más első osztályú klubot érint, hiszen a költségvetése minden klubnak jelentősen visszaesett, a költségei viszont nem csökkentek ilyen arányban. A Barcelonánál a megoldást nem is valószínű, hogy azonnal tudják szolgáltatni.

Agüero mivel megsérült és kiesett két hónapra, most biztosan a későbbi megoldások közé kerül, tehát esetében az a valószínű, hogyha sikerül csökkenteni a jelenlegi keret bértömegét, akkor kerül sor a benevezésére.

Eric García esetében is várhat a klub, legalább egy hetet, mert a védő még alig edzett a csapattal miután részt vett a Tokiói Olimpián, és így nem várható, hogy játszana a Real Sociedad ellen. De egy hét múlva már mindenképpen esedékes lehet, hogy a Barcelona megpróbálja benevezni.

Emerson esete speciális azzal, hogy részben már eddig is a Barcelona játékosa volt, még ha a Betisben is futballozott. De ő benevezettnek számít, és ilyen formán ő gond nélkül játszhat már a hétvégén is, ha Ronald Koeman szeretné.

Memphis Depay lesz az, akin ki fog derülni, hogy legalább az ő fizetésére van-e elég kerete a Barcelonának. A várakozás az, hogy be fogják tudni nevezni, azért is, mert a szerződésében jelentős tételt képeznek az eredményekhez kötött prémiumok, amik így csökkentik az alapfizetést, ami itt a döntő. A holland esetében azért is fontos a megoldás, mert ő biztosan kezdő lenne a Barcelonában most.

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!