Hivatalos: Pedri 2026 nyaráig hosszabbított a Barçával

A Barcelona csütörtök délután jelentette be, hogy Pedri 2026-ig meghosszabbította a szerződését. A fiatal tehetség új kontraktusában egy egymilliárd eurós kivásárlási záradék is szerepel és ha az elmúlt időszak eredményei nem sok örömet okozhattak  a katalánok szurkolóinak, akkor ez egy picit mindenképpen kárpótolja őket.

A hosszabbítás egy nagyon fontos lépés volt a vezetőség részéről – hiszen Pedri szerződése 2022 nyarán járt volna le -, ennek megtétele pedig egyértelmű jele annak, hogy a játékos nagyon fontos szerepet tölthet majd be a csapatban a következő években.

Pedri ügynökei csütörtök reggel találkoztak a vezetőséggel a klub edzőközpontjában, hogy véglegesítsék a hosszabbítás utolsó apró részleteit. Ekkor már a médiában is megjelentek olyan hírek, miszerint már csak idő kérdése és hivatalosan is bejelenti majd az együttes a középpályás hosszabbítását, ami néhány órával később meg is történt.

A Barcelona ezzel a világ egyik legnagyobb tehetségének maradását biztosította be, aki 18 évesen már most elkápráztatta a Barcelona és a spanyol válogatott szurkolóit, hiszen a válogatottal hihetetlen teljesítményt nyújtott egy olyan rangos tornán, mint az Európa-bajnokság, továbbá a klubcsapatában is remekül teljesít. Pedri után a Barcelona most Ansu Fati és Gavi szerződését is szeretné meghosszabbítani.

***

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!