Dembélé: „Nem fogok engedni a zsarolásnak”

Azt követően, hogy a Barcelona csütörtökön nyilvánosan is jelezte, Dembélé többet nem szerepelhet a csapat meccsein és ennek megfelelően nem is került be a Bilbaoba utazó keretbe, az érintett futballista is válaszolt egy Instagram posztban.

Dembélé több sérelmet is felsorolt a posztjában, ezek közül egyértelmű állítás, hogy szerinte őt a Barcelona megzsarolja, szerinte a nevében beszélnek, őt és az ügynökét is rossz színben tüntetik fel. Illetve szerinte tartanak a tárgyalások. Ő azonban a játékra és a győzelmekre szeretne fókuszálni.

“Jó napot mindenkinek,

Négy éve megállás nélkül olvasok dolgokat magamról anélkül, hogy megvédeném magamat. Négy éve gyűlnek a pletykák rólam. Négy éve beszélnek rólam és hazudnak botrányosan azzal az egyedüli céllal, hogy ártsanak nekem. Négy éve járom a magam útját úgy, hogy nem válaszolok soha, nem védem az igazamat semmiben. Hiba volt? Valószínűleg.”

“Mától ennek vége. Mától válaszolni fogok őszintén, anélkül, hogy engednék bármilyen fajta zsarolásnak. 24 éves vagyok és mint minden embernek, vannak hibáim, tökéletlenségeim. Megéltem nehéz pillanatokat, sérüléseket, hatással volt rám a covid. Minimális edzés nélkül, amikor a mester kérte a szolágasaimat, és mindig teljesítve… anélkül, hogy zúgolódnék. Teljesíteni olyan jól, ahogyan mindig is, mert ez a SZENVEDÉLYEM. Tökéletesen tisztában vagyok a szerencsémmel, hogy a világ legszebb munkáját végezhetem.”

“Az üzenetem transzparens. Mindenkinek megtiltom, hogy ne lennék elhivatott a sportszakmai projektet tekintve. Mindenkinek megtiltom, hogy olyan szándékokat aggasson rám, amik soha nem voltak igazak. Mindenkinek megtiltom, hogy a nevemben vagy az ügynököm nevében beszéljen, akiben maximálisan megbízom. Egyelőre tart a szerződésem, maximálisan elhivatott vagyok és a klub és az edző rendelkezésére állok. Mindig mindent beleadtam a társaimért és minden socióért… ez most sem fog változni. Nem olyan ember vagyok, aki csapdákat állít és még kevésbé olyan ember, akinek szokása lenne engedni a zsarolásnak. Valószínűleg a szerelem a zsarolás egy variánsa.”

“Mint ahogy tudjátok tárgyalások tartanak. Meghagyom az ügynökömnek, ez az ő területe. Az enyém a labda, egyszerűen futballozni, megosztva az örömöt a társaimmal és a sociókkal. Minden más felett, koncentráljunk a legfontosabbra: NYERNI.”

Vigyázzatok magatokra és a családtagjaitokra”