Suárez: „Barátom, te vagy a legjobb!”

Nyílt levélben búcsúzott el Iniestától | Köszöni neki mindazt, amit tőle kapott az első barcelonai napjától kezdődően

Luis Suárez szemében gyűltek a könnyek, miközben Andrés Iniesta elbúcsúzott a Camp Noutól vasárnap este a Real Sociedad elleni, szezonzáró mérkőzés után. Az uruguayi szemmel láthatóan különleges kapcsolatot ápolt az idén nyáron távozó legendával, amit csak megerősíteni sejtet Suárez nyílt levele, amit a Twitter csatornáján tett közzé a támadó. 

Jóbarátom (Andriu),

Már négy éve, hogy megérkeztem a Barçához, és noha már előtte is ismertük egymást, az első barcelonai napomtól kezdődően éreztem, hogy Te egy különleges ember vagy. Az az időszak minden volt a számomra, csak nem könnyű, de Te már az első pillanattól kezdve kedves voltál velem, és biztosítottál a bizalmadról. Mindig is segítettél nekem.

Nem fogom most azt részletezni, hogy mekkora futballista is vagy… 12 éves korod óta szenvedéllyel és büszkeséggel képviselted a Barçát, illetve tettél meg mindent a sikeréért. Példakép vagy mindannyiunk számára, aki a Barça családjához tartozik.

Testvér, minden jót kívánok neked a pályafutásod új szakaszához! Meggyőződésem, hogy sikeres leszel ebben az új fejezetben is. Rólad írni nem lehet másképpen, csak így. Te vagy a legjobb!

Köszönet mindenért, Kapitány! Nagyon fogsz hiányozni!

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.