Mire fogadjak a Sevilla – Barçán?

A LaLiga következő fordulójának rangadóját a Ramón Sánchez Pizjuánban játsszák, ahol a Sevilla a Barcelonát fogadja, a tabella nyelvén a harmadik helyezett fogadja az elsőt. Így aztán a mindkét csapatra magasabb oddsokat kínál az 1XBet is, az FC Barcelona hivatalos fogadási partnere.

Mindkét csapat szerez gólt: 1.60

A Barcelona 6 gólt lőtt az elmúlt két meccsén az újrakezdés után, Messi kiváló formában játszik. Ami a Sevillát illeti, szintén nagyon erős a csapat hazai pályán, egyedül a Real Madrid ellen vérzett el még a szezon korábbi szakaszában. Azóta azonban nagyon stabil hazai környezetben, és figyelembe véve azt, hogy a visszafogottabb képességű Leganés is könnyen gólt lőhetett volna a Barcelona ellen, az ajánlott odds mindkét csapat gólszerzéséért figyelemre méltó.

Antoine Griezmann bármikor gólt lő: 2.75

A francia támadó nagyon akar, igyekszik, de az eddigi két meccse inkább volt csalódást keltő számára. Ugyanakkor továbbra is fontos tagja lehet a Barcelona támadósorának, hiszen Suárez egyelőre nem volt kezdő, Dembélé nem is fog felépülni a sérüléséből még egy jó darabig. És a jelek alapján inkább őt favorizálja Setién edző, mint Ansu Fatit vagy Braithwaite-et. Griezmann betalált a Leganés ellen is, de azt a gólt les címén elvették a csapattól. Karrierje során Griezmann 7 alkalommal lőtt gólt a Sevilla ellen, ez könnyen megismétlődhet pénteken.

Lesz legalább egy piros lap a meccsen: 3.00

A spanyol játékvezetők gyakran szeretik bizonygatni, hogy ki a főnök a pályán, és ez különösen igaz rangadók esetében. A sevillai meccs pedig kétségtelenül ilyen, minden szempontból feszült találkozó várható, ahol a bíráskodás is szigorúbb lehet a szokásosnál. És ha ehhez hozzátesszük azt a tényt, hogy a játékosok nincsenek még tökéletes állapotban, tehát többet hibázhatnak, minden adott ahhoz, hogy a szokásosnál több szabálytalanság történjen. Ezt igazolta a Barcelona Leganés elleni meccse is, ahol a katalán csapat jó sok sárga lapot gyűjtött be. Hasonló várható pénteken is.

Fogadj a Sevilla vs. Barcelona meccsre és nyerj a 1xBet-en!