Mit várhatunk a Barça – Atlético meccstől?

Íme három fogadási opció ezúttal is az 1xBet-től a Barcelona – Atlético Madrid meccsre.  

2.5 gólnál kevesebb esik: 1.86

Minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 10-ből mindössze 3 alkalommal esett több mint 2.5 gól a két csapat meccsein. Hiába vannak a pályán olyan játékosok, mint Messi és Suárez, Simeone megtanulta, hogy hogyan kell kapott gól nélkül kihúzni a Barcelona ellen. Nehéz elképzelni mindenesetre, hogy gólzápor következne egy ilyen meccsen, különösen úgy, hogy a Barcelona alaposan megszenvedett az Atléticónál rosszabb védekezést tudó csapatokkal szemben is.

A Barcelona győz: 1.92

A fentiek ellenére sok minden mutat a Barcelona győzelmére. Elsősorban a Camp Nou mágiája, mely még üres lelátók ellenére is működik. Itt a Barcelona sokkal több gólt szerez, jóval meggyőzőbb, mint más meccseken. Ugyanígy az Atlético támadósora azért nem olyan erős, és idegenben az Atlético is többet hibázik védekezésben. Ezek számító jelek, ahogy az is, hogy Lionel Messi nagyon jól szokott teljesíteni az Atlético ellen, 40 meccsen 31 gólt szerzett.

Születik gól a 76-90. perces időszakban: 2.05

A bajnokság újraindulása óta tapasztalható, hogy a meccsek végén többet hibáznak a játékosok, vagy elfáradnak, vagy nem tudnak már úgy koncentrálni. És mivel egyéni szinten mindkét csapatban vannak kiváló futballisták, ők könnyen ki is használhatják ezeket a hibákat. Talán nem az első hibát használják így ki, de a másodikat már igen. A Barcelona kétszer is lőtt gólt a Mallorcának ebben az időszakban, a Leganés és az Athletic ellen a 69. és a 71. percben jöttek a gólok, a Celta ellen pedig éppen a Barcelona kapott gólt a hajrában.

Fogadj erre a döntő ütközetre a Spanyol LaLigából, és nyerj az 1xBet-en!