Az online kaszinók és Gerard Piqué

Az FC Barcelona világhírű labdarúgója, Gerard Piqué különösen jól érzi magát a kaszinók világában

Az, hogy Piqué előszeretettel keresi a kaszinókat, már többször is bebizonyosodott az elmúlt években, és ahogy minden szerencsejátékos úgy ő is nagyokat nyert és nagyokat bukott, és róla van szó, mi is betekintést nyerhettünk általa a játékosok életébe. Amíg pedig sokkal látványosabb amikor személyesen keres fel egy egy nagymenő kaszinót, addig a valóságban az online kaszinók világát is előszeretettel keresi. A nyerőgépek, asztali és kártyajátékok világa pedig nem véletlenül vonzó Piqué számára is. Na és persze abban egyetérthetünk, hogy Piqué nem a pár száz forint mellett elérhető lehetőségeket keresi, és a bónuszok sem 10 – 20 ezer forintot biztosítanak neki extraként.

Amíg a hagyományos kaszinókban mindössze pár játék közül választhatunk addig online több órát tölthetünk azzal, hogy megtaláljuk a legjobb online felületet az óriási felhozatalból. A játékok közül pedig mindegyik típusra legalább 100 különböző jut, miközben bármilyen tét mellett találhatunk játékot, és a nap bármely szakaszában felkereshetjük azt. Az online kaszinók szekciója ezáltal pedig végtelen formát ölt a funkciók és játékok tekintetében is.

Az online kaszinók adta lehetőségek tehát manapság már több extrát biztosítanak, mint a hagyományos társaik, így egyáltalán nem meglepő, hogy az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. És valljuk be, mindenki megtalálhatja a legkényelmesebb utat a szerencsejátékokhoz, tekintve hogy akár mobil appot is használhatunk erre a célra. Főleg ha mindezt azonnali fizetés mellett, bármikor megtehetjük.

Gerard Piqué

A 4x-es BL győztes, világ és Európa-bajnok spanyol-katalán labdarúgó Barcelonában látta meg a napvilágot, 1987. 02. 02 -án. Jelenleg az FC Barcelona játékosaként Barcelonában él feleségével Shakirával és 2 gyermekükkel. Piqué egy Sunderland elleni meccsen mutatta meg először önmagát a Manchester Unitedben csereként és első alkalommal 2006 márciusában léphetett pályára a West Ham ellen.

Barcelona

A Barcelona 2008 nyarán 5 millió euróért vette meg Piquét a Manchester Unitedtől, aki ezután hazatért szülővárosába. 2010 szeptemberében lépett 100. alkalommal pályára a Barcelona játékosaként 2011 januárjában pedig megkapták a 2010 -es Év Csapata díjat.

Piqué sikerei

 

Manchester United●      Angol labdarúgó bajnokság: 2007 – 2008

●      UEFA bajnokok ligája: 2007 – 2008

FC Barcelona●      Spanyol labdarúgó bajnokság: 2008, 2009, 2012, 2014, 2015, 2017, 2018

●      Király kupa: 2008, 2011, 2014, 2015, 2016, 2017

●      Spanyol labdarúgó szuperkupa: 2009, 2010, 2013, 2016,

●      UEFA bajnokok ligája: 2008, 2010, 2014

●      UEFA szuperkupa: 2009, 2011, 2015

●      FIFA klubvilágbajnokság: 2009, 2011, 2015

Spanyol labdarúgó válogatott●      U19 labdarúgó Európa bajnokság: 2006

●      Labdarúgó világbajnokság: 2010

●      Labdarúgó Európa bajnokság: 2012

 

Piqué és a póker

A Barcelona egyik leghíresebb sztárjaként, Piqué akár profi pókerjátékosokkal is versenyez, ráadásul óriási nyereményekkel gazdagítja magát a pókerjátékokon, amit főként személyes formában szeret űzni. Piqué évek óta pókerezik, és véleménye szerint a labdarúgás olyan mint a póker, mert a stratégiától és a képességektől függetlenül, nagy a valószínűsége annak, hogy sok minden más is befolyásolja majd a meccs végeredményét.

Legnagyobb sikerei a szerencsejátékok világában

  • 2011 -ben Piqué az European Poker Tourban körülbelül 41 000 eurót nyert (majdnem 15 millió forint)
  • 2017 -ben a Casino Barcelona No Limit Hold’em eseményén az 5. helyezettként 129 350 eurót nyert
  • Az European Tour Poker esemény alatt 352 950 eurót nyert

Gerard Piqué és Messi esküvője

Amíg a sajtó akkoriban azt találgatta, hogy vajon ott lesz -e egyáltalán Messi esküvőjén, nem, hogy megjelent, de az esküvő után 15 ezer dollárt vesztett a kaszinójátékokon, ami majdnem 5 millió forintnak felel meg. Viszont, tekintve, hogy a Barcelonában mekkora a fizetése, jó eséllyel nem viselte meg annyira az esemény.

A szerencsejáték

A szerencsejáték, bár tudatosságot igényel nagyszerű szórakozást tud biztosítani mindenkinek, és mindeközben akár óriási nyereményeket is biztosíthat. Viszont, természetesen figyelembe kell venni azt is, hogy a játékokból származó bevétel nem bevételi forrás, így inkább bónuszként lehet rá tekinteni, mint számítani arra, hogy esélyünk lesz rá.

Manapság pedig akár otthonról, útközben vagy bárhonnan elérhetjük a legmenőbb kaszinókat a kaszinó appoknak és a mobilra optimalizált felületeknek köszönhetően. A több száz kaszinóban pedig több száz játék közül választhatunk, legyen szó nyerőgépekről, pókerről, baccaratról, blackjackről vagy épp rulettről, de kipróbálhatjuk a szerencsekerekeket ahogy az újabb fejlesztésű játékokat is. Minden játék többféle tét mellett is elérhető, a befizetés minimum összege pedig alig pár ezer forint mellett már megtehető, ráadásul azonnali átfutási idő mellett.

Kockázatok

Láthatjuk tehát, hogy a szerencsejáték manapság bárki számára elérhető, de ebbe a kikapcsolódási formába akkor érdemes csak belevágnunk, ha tudunk uralkodni önmagunkon. Felállíthatunk egy havi vagy heti limitet amit be is tudunk tartani, de mégsem veszélyeztetjük a megélhetésünket ha elveszítjük. Ha ez egyedül nehéznek bizonyul, akár a kaszinóban is lehetőségünk lehet az ügyfélszolgálat vagy a beállítások menüponton keresztül beállítani ezt a maximum limitet. Mindezek mellett pedig minden esetben tudatosan kell nekiindulni a pörgetéseknek, inkább kisebb és biztonságosabb tétek mellett, mint egy pörgetésre felrakva mindent.

Ami pedig a legfontosabb, hogy tudatában kell lennünk a szerencsejáték függőségből eredő kockázatokkal, amely természetesen odafigyeléssel elkerülhető, de minden esetben szem előtt kell tartani. Ha például depresszióban szenvedünk vagy pénzügyi gondjaink vannak, inkább kerüljük el a szerencsejátékok világát. A fentieket figyelembe véve viszont könnyedén részt vehetünk abban a kikapcsolódási formában, amely manapság a legnépszerűbb az egész világon.