Regeneráló edzés, majd két nap szünet

Csütörtökön folytatják a felkészülést a szombati, Eibar elleni bajnoki meccsre

A Barça a vasárnapi, Getafe elleni döntetlen után hétfőn már a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban is volt, hogy átessen az ilyenkor szokásos, regeneráló jellegű tréningen. Dembélé gyomorproblémák miatt nem tudott a csapattal edzeni. 

Valverde vezetőedző a 0-0-s döntetlen alkalmával kezdő játékosoknak regenerációs tréninget írt elő, míg az első keret többi tagjának valamint a B kerettől felhívott fiataloknak normál intenzitású foglalkozást tartott.

A francia Dembélé, aki szombaton kapta meg az orvosi engedélyt a játékra és most tért vissza a legutóbbi sérüléséből, nem tudott a társakkal dolgozni a mai napon gyomorproblémák miatt. Ami a B keretből felhívottakat illeti, ezúttal Adrián Ortolá, Rodrigo Tarín, Marc Cardona, Ballou Jean-Yves Tabla, Marcus McGuane, és Jorge Cuenca kaptak lehetőséget, hogy a nagyokkal edzhessenek.

Amint az ismeretes, az idei évben ez a hét az első, amikor nincsen hétközi meccs, így Valverde két nap pihenőt adott a csapatnak, ami azt jelenti, hogy a következő tréningre csak csütörtökön kerül majd sor. A fókusz ekkor már teljes mértékben az Eibar elleni, szombat délután 16 óra 15 perckor lejátszandó bajnoki találkozón lesz.